Belcentrale  Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ik heb al sinds ruim een week zeer traag internet, kan nauwelijks nog mailen laat staan overig internet. Nadat ik een mailtje hierover had gestuurd naar Belcentrale werd ik gebeld dat ze een andere o... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

beste we hebben een internet verbinding afgeleverd gekregen die hapert, Om dit om te lossen kunnen we een extra abbonnement afsluiten van €9.95 per maand. (een wifi extender) Ondanks dat de... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Belcentrale is nu overgegaan naar infopact. Dus kijk uit voor deze bedrijf dezelfde streken. Doen zich voor als partner van KPN. Kreeg bericht binnen van KPN dat ze glasvezel gingen aanleggen en of ik... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Let op met zogenaamde afspraken die ze met je maken. Voor je het weet heb je contracten aan je broek hangen die je niet hebt afgesproken. Dan zijn ze opeens niet meer zo snel met antwoorden geven.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

accuraat handelen

Onlangs zijn we in zee gegaan met de BELCENTRALE, we hebben de samenwerking tot dusver als prettig ervaren. Zo hadden we een probleem met de router. Hier werd goed op gereageerd, men dacht mee in oplossing en was er echt op uit om een hulp te zijn. Word gewaardeerd. Zien uit naar een goede samenwerking.

16 czerwca 2020

Fijne service

Ik ben erg goed en geholpen door Richard,
Ik had een telefoon bij jullie besteld die ik maar niet aangemeld kreeg en ik bij de vorige communicatie met jullie kreeg ik te horen dat ik een app moest downloaden, dat was dus helemaal niet het geval en Richard kon mij daar gelijk bij helpen binnen 5 minuten was het allemaal geregeld!
Ik ben erg tevreden!

10 czerwca 2020

particuliere klant Belcentrale

Belcentrale zegt overal dat ze geen particulieren/consumenten bedienen, alleen hebben ze mijn vriendin 2 jaar geleden een 3 jarig contract laten ondertekenen waarvan zij dacht dat het een werkbon was van de monteur!!

En ze is toch echt een consument/particulier!!!!

5 czerwca 2020
Oceniono na 4 z 5

Helemaal tevreden

Helemaal tevreden; bedrijf heeft zich de laatste jaren erg goed ontwikkeld. Contacten verlopen soepel en bij problemen wordt er meteen gezocht naar een passende oplossing. Medewerkers die wij hebben gesproken afgelopen jaar, zijn erg klantvriendelijk.

26 maja 2020

Belcentrale oplichters bedrijf

Zeer oplichters bedrijf beloven mensen van 80 een sneller en veel goedkoper internet en bellen. Natuurlijk krijg je niet sneller want ja KPN lijn kan niet sneller leveren als u al had. En ja de rekening komt BTW bij 21% boven het al te hoge bedrag. Dan jaarlijks nog een verhoging van dik 10% met dank regelmatig geen internet of zo traag dat je muziekzender stop als je hem niet op automatische zet. Huichelaars dat je iemand een contract laat tekenen waar ze achteraf 5 jaar aan vast zitten, en je daar ook aan willen houden voor schip met goud elke maand. Dus wees gewaarschuwd gooi gelijk de hoorn erop als ze de naam BELCENTRALE maar ook noemen. Ouders dachten dat gewoon van kpn was die een andere lijn kwam plaatsen. 7 JUNI 2020 nog steeds GEEN reactie mogen ontvangen van belcentrale na melden van ticket nr die ze opvroegen om te klacht te kunnen oplossen. Net als meerde reviews ben ik er zeker van dat elke positieve review in opdracht van hun zelf is geschreven. Denk door personeel of familie die dan gratis contract krijg etc.

24 maja 2020

Prima geregeld

Prima geregeld! Overgestapt met telefonie, internet en pin. Persoonlijk professioneel contact, alle monteurs zijn kundig en helpen je graag verder! Een aanrader, prima service

19 maja 2020
Oceniono na 1 z 5

Belcentrale de grootste oplichters die…

Belcentrale de grootste oplichters die er zijn, ze zijn duur verkopen je van alles als je niet oplet.. beloven je van alles wat ze niet waarmaken. Zijn agressief in hun bemiddeling . Één wijze raad NIET DOEN.....Het is niet voor niets dat ze zoveel slechte review hebben...

11 maja 2020

Oplichters

Doe geen zaken met deze oplichters. Neem aub even de tijd om deze review door te lezen en in te zien wat voor verschrikkelijk bedrijf dit daadwerkelijk is.

Wij zijn nu 4 jaar klant bij belcentrale, over het algemeen is te zeggen dat het internet vrij traag is en de telefoon op sommige momenten (vooral zondagen) er helemaal uit lag. Dit kon je destijds op zondag niet eens melden omdat je een speciaal abonnement nodig had om ook service te krijgen op zondagen. Maar zoals ik hiervoor al aangeef biedt dit bedrijf niet alleen slechte kwaliteit service maar zijn het ook nog eens oplichters.
Het begon allemaal met een telefoontje van de belcentrale, er moest wat onderhoud gebeuren en er zou een monteur langs komen.
Monteur kwam langs voor de zogenaamde onderhoud wat totaal niet nodig was. De monteur had even gekeken naar de modem en telefoonverbinding en alles was in orde. Hierna vroeg de monteur om even te tekenen voor het onderhoud zonder ook maar iets te zeggen dat dit eigenlijk een contract inhield waar wij niets van afwisten.
Een maand later zagen wij terug in de de maandfactuur dat de prijs van het abonnement ineens hoger was geworden. Hierover hebben wij gebeld en dit was voor de volgende maand weer opgelost. Echter is er een paar maanden later weer een factuur gestuurd van een hoger bedrag dan normaal. Hierover weer gebeld en dit werd opgelost. Een maand hierna weer hetzelfde verhaal, nogmaals hierover gebeld en gezegd dat we het nu zat waren. Er werd gezegd dat we teruggebeld zouden worden, dit is niet gedaan. Een maand later nog eens gebeld, we zouden teruggebeld worden, en zoals je verwacht weer niet teruggebeld.
Vandaag hebben we het nog eens geprobeerd, voor het eerst werd ons duidelijk gemaakt dat wij ooit een contract hebben getekend voor 5 jaar met nog een extra 'internet security' optie, vandaar dat de facturen hoger waren dan normaal. Na even denken herinnerden wij ons dat vorig jaar ooit een monteur was langs geweest voor de 'onderhoud'. Zoals ik hiervoor al heb beschreven heeft de monteur niks over een contract gezegd, alleen dat wij moesten tekenen voor het onderhoud. Dit hebben wij vervolgens uitgelegd aan de klantenservice. Er werd gezegd dat ze hier niks aan konden doen omdat wij het contract hebben getekend. Ook zouden wij het contract via de mail opgestuurd gekregen hebben. Na even zoeken in de mail hebben we hierover niks gevonden. Een grote leugen dus.
Mevrouw van de klantenservice heeft na het gesprek ons het contract opgestuurd, deze was 4 pagina's. Echter kunnen wij ons herinneren dat de monteur ons maar 1 blad liet zien wat ondertekend moest worden voor de onderhoud. Of ze dit contract zomaar gemaakt hebben is ons niet duidelijk. Wat ook nog opmerkelijk is, is dat er gezegd werd dat we de 'internet security' niet van het abonnement af konden halen omdat dit zo in het contract stond, terwijl we hier wel degelijk een paar keer over hadden gebeld en dit was er dan ook afgehaald voor sommige facturen.

Na wat online reviews te lezen van andere komen wij er al snel achter dat de zogenaamde 'onderhoud' een veel gebruikte oplicht methode is van de belcentrale.
Doe geen zaken met de belcentrale en ik raad iedereen aan die nog klant is bij de belcentrale om zo snel mogelijk over te stappen naar een ander bedrijf voordat je ook opgelicht wordt.

6 maja 2020

Zeer klantvriendelijk

Alhoewel het door mijn eigen onoplettendheid was dat ik een abonnement heb afgesloten wat ik helemaal niet wil, heeft de belcentrale een alternatief aangeboden. In plaats van van de vaste telefoon verbinding( waar ik vanaf wil), kanik nu een wifiversterker abonnement krijgen. Superfijn geregeld, heel erg bedankt, ook voor de manier waarop ik te word ben gestaan!!!!

4 maja 2020
Oceniono na 1 z 5

Belcentrale heeft hun zaken goed op orde......maar nu lieg ik.........................!!!!!

I.v.m. onze verhuizing hebben wij de Belcentrale op gezegt, wat ook de nodige ellende en euro's heeft gekost maar daar wil ik nu niet over uitweiden. Voor degenen die daar wel belangstelling voor hebben kijk in mijn eerdere reviews wat betreft de Belcentrale. Wij hebben eind maart 4 telefoons en het modum verzonden naar de Belcentrale en hebben daar gelukkig bewijs van en hebben dat naar de Belcentrale gemaild. Wat schetst onze verbazing dat de Belcentrale ons nu bestookt met een rekening van 500,03 euro voor het modem en de 4 telefoons. Tot 2 maal toe gemaild dat de handel verzonden is maar helpt niet, vandaag 21 april 2020 weer een mail van de Belcentrale. Nu zijn wij het beu en hebben het track en trace-nr, ingevoerd.....wat blijkt d.d. 1 april 2020 is het modem + 4 telefoons bezorgd op het door ons opgegeven adres.
Ik heb eerder gelezen in een review over de Belcentrale dat het geldwolven zijn............ben het daar 100% mee eens!!
Nu voor de laatste maal bewijs opgestuurd naar de Belcentrale.........Belcentrale bekijkt het maar

21 kwietnia 2020

OPGELICHT DOOR MONTEUR VAN BELCENTRALE

monteur kwam voor een service controle , laat een medewerker van ons zaak op papier tekenen zonder uitleggen van dat het een overeenkomst van 5 jaar contract verleningen met extra kost van €20,00 per maand bij . dat is een bedrog ,EEN OPLICHTING , ik had gebeld en brief geschreven , het werd niet opgelost.
naar mijn mening Belcentrale is een SCAM BEDRIJF !!! TRAP ER NIET IN met deze bedrijf.

17 kwietnia 2020

OPLICHTERS!!!

Oplichters, echt slecht,, alles wat ze beweren te leveren klapt er non-stop uit,, niet te bereiken in het weekend en slecht te bereiken doordeweeks.. Echt gore oplichters.. Weet zeker dat elke goeie review door een eigen werknemer is geschreven

16 kwietnia 2020

Helemaal top!

De zeer vriendelijke heer Allali heeft nauwkeurig gewerkt en de problemen opgelost.

Dank je wel!

Hubo Doorn

2 kwietnia 2020
Logo Belcentrale

Odpowiedź od Belcentrale

Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen! Dank voor het aanpassen van de review na het oplossen van de klachten

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej