Belcentrale  Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ik heb al sinds ruim een week zeer traag internet, kan nauwelijks nog mailen laat staan overig internet. Nadat ik een mailtje hierover had gestuurd naar Belcentrale werd ik gebeld dat ze een andere o... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

beste we hebben een internet verbinding afgeleverd gekregen die hapert, Om dit om te lossen kunnen we een extra abbonnement afsluiten van €9.95 per maand. (een wifi extender) Ondanks dat de... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Belcentrale is nu overgegaan naar infopact. Dus kijk uit voor deze bedrijf dezelfde streken. Doen zich voor als partner van KPN. Kreeg bericht binnen van KPN dat ze glasvezel gingen aanleggen en of ik... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Let op met zogenaamde afspraken die ze met je maken. Voor je het weet heb je contracten aan je broek hangen die je niet hebt afgesproken. Dan zijn ze opeens niet meer zo snel met antwoorden geven.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Winkels met Telefonie en internet van Belcentrale

Sinds een jaar in contact met Belcentrale. Inmiddels 4 winkels aangesloten met internet en telefonie. Support is uitstekend. Installatie en monteurs ook. Dan de voordelen van voip welke je afweegt tussen de prijs en het verschil met aanbieders zoals KPN dan is keuze makkelijk.

25 sierpnia 2020

Prima

Vandaag de jaarlijkse servicebeurt gehad. Ik werd (zoals afgesproken) ruim van te voren netjes gebeld wanneer ze precies kwamen. Radjiv is een vriendelijke adviseur en gaf mij prima advies en de nodige informatie.

19 sierpnia 2020
Oceniono na 4 z 5

Servicebezoek

Adviseur is langs geweest; helder in taalgebruik en in advies. Heeft een vraag betreffende het weergeven van contactpersonen naar tevredenheid opgelost. Een vraag waarvoor ik al eens naar de support afdeling gebeld had, waarbij ik het advies kreeg de gebruikers handleiding te downloaden. Gedaan had, maar mijn antwoord daar niet heb kunnen vinden. Dus nu wel tevreden.

17 sierpnia 2020

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Trap hier niet in!! Wij als hotel zitten al 4 dagen zonder internet/telefoon en je word van het kastje naar de muur gestuurd. Duidelijker kan het niet om bij dit bedrijf geen contract af te sluiten. De vertegenwoordiger heeft mooie praatjes, maar eenmaal het contract afgesloten zie je hem niet meer.

14 sierpnia 2020
Oceniono na 3 z 5

Wel kundig maar erg pusherig met cotract

Wat ze doen is goed en deugdelijk.wat mij alleen achteraf ergerde was het enorme pushen en drammen om een alarmsysteem erbij te nemen.door een fout van hun administratie heb ik jaren te veel betaald waardoor ik met het alarmsysteem erbij nog goedkoper uitwas??????.ze kunnen met goede verkooptechnieken je een 5 jarig contract aanmeten wat achteraf niet mijn bedoeling was.hier kom je dus echt niet meer vanaf .heb ik wel geprobeerd maar dan moet je 3000 euro afkoopsom betalen.dus let op deze verkooppraat.dit wil overigens niet zeggen dat het oplichters zijn.wsnt je tekent zelf maar ze leggen te veel de nadruk erop

12 sierpnia 2020
Oceniono na 1 z 5

Veel te duur en onredelijk

Nadat mijn ouders twee jaar lang de hoofdprijs hebben betaald voor een abbo incl. apparatuur (een Gigaset handset en basisstation), krijg je bij opzegging na de contract termijn een factuur voor de veel te hoge nieuwprijs van de bruikleen apparatuur (bijna €200, terwijl die apparatuur als dik en dwars betaald is uit de abonnementskosten). Die factuur wordt dan pas gecrediteerd nadat de apparatuur in originele verpakking wordt teruggestuurd. Waarom sturen ze in godsnaam bij voorbaat die factuur, i.p.v. een vriendelijk verzoek de apparatuur te retourneren? Andere providers (KPN bijvoorbeeld) doen dat netter, door een kant en klare lege doos met adressering te sturen. Belcentrale kan echter niets meer meer met deze oude apparatuur. Ze hebben het liefst dat je er twee keer voor betaald, dus makkelijk willen ze het niet maken. Je wordt bovendien geacht om de originele verpakking te bewaren gedurende die hele periode.

Dit is het betreffende artikel uit de voorwaarden:

10.7. Bruikleenproducten dienen in originele verpakking en in goede staat geretourneerd te
worden. Wanneer er een gebrek of schade wordt geconstateerd, of de bruikleenproducten niet in
originele verpakking geretourneerd worden, dan is de Klant de aanschafprijs verschuldigd.

Van de zotte!

Heb mijn ouders inmiddels overgezet op CheapConnect. Nadat het abonnement was opgezegd en het nummer geporteerd, stuurden ze vrolijk gewoon weer een maandelijkse factuur.

10 sierpnia 2020
Logo Belcentrale

Odpowiedź od Belcentrale

Beste heer/ mevrouw van Lierop,

Naar aanleiding van uw klacht hebben wij u meerdere malen geprobeerd te bellen om uw klacht te bespreken. Ook hebben wij u meerdere emails naar u verstuurd, maar krijgen helaas geen reactie van u. We komen graag in contact om uw klacht te bespreken en komen graag tot een oplossing met u.

Hoe kunnen wij u het beste bereiken?

Oceniono na 1 z 5

Dit bedrijf staat alom bekend als een…

Dit bedrijf staat alom bekend als een zeer duistere partner.
Als jurist ben ik momenteel bezig om inzage te krijgen in hun verdien model maar krijg op verzoek niet de gewenste informatie.
Zij misleiden vanaf beginnen door zich voor te doen als een partner van KPN, vervolgens laat de monteur een werkbon aftekenen wat later een contract blijkt te zijn.
Er wordt ook geen kopie van het contract achtergelaten.
Kortom duister en dubieus.
Dit bedrijf heeft maar één doel; de klanten die zij op misleidende wijze aan hun binden, vast te leggen op een zeer slinkse wijze.

Ik wil iedereen waarschuwen om nooit met dit duistere bedrijf in zee te gaan.

6 sierpnia 2020

Uitstekende service

Ik ben al een tijdje bij de Belcentrale. Het bevalt prima.
Uitstekende en vriendelijke service.
Monteur Radjiv is nu twee keer bij me geweest voor controle en instellingen.
Radjiv is een bijzonder plezierig en capabel persoon.
Hij is bij ons altijd welkom.

31 lipca 2020

Werknemers & klanten ''opgelicht''

aangezien mijn bericht van 4 dagen geleden gerapporteerd is, schrijf ik een nieuwe. Wel jammer dat jullie mij via de mail benaderen voor een oplossing maar mijn bericht rapporteren en niet zichtbaar willen laten.

Nogmaals, ik heb veel problemen met de Belcentrale ervaren niet alleen was ik een werknemer bij de Belcentrale maar ook klant met mijn diensten aan huis, dus wat ze zeggen ze doen alleen de zakelijke markt dit is niet waar, ze hebben genoeg particulieren en ouderen boven de 75 jaar als klant.

Lieve mensen helaas kunnen de medewerkers aan de telefoon niks doen aan hoe zij zich tegen over jullie moeten gedragen, zij worden aangestuurd door teamleiders en de directeur om u als klant te behouden met allemaal regels die u niet wist maar waar u wel voor tekenden, wilt u dan toch doorgaan met annuleren moeten wij u dreigen met contractbreuk en hoge boetes.

Niet alleen de klanten bij de Belcentrale worden verstrikt met allemaal regels wij als werknemers ook. Het heeft mij veel gekost en mentaal kapot gemaakt maar ik ben gelukkig van ze af, het is alleen zielig om te zien dat klanten hier nog mee zitten en dit bedrijf nog steeds niet goed onderzocht is naar de ware aard van handelen.

PS. de werknemers mogen dan ook alleen klanten om een review vragen als zij de klant geholpen hebben en dat klant simpel weg al tevreden was.

Oceniono na 4 z 5

Op de valreep

Na veel problemen en veel medewerkers die vooral je sturen van loket naar loket, geweldig geholpen door Richard. Er zijn gelukkig mensen die buiten de lijntjes kleuren en problemen serieus oplossen. Chapeau.
Van zulke medewerkers wil je er 100 hebben. Hopelijk weet zijn directie dit ook te waarderen.

Geweldige service !

Wij hadden een probleem met ons pin automaat en belde de Belcentrale, we werden echt super goed geholpen en binnen een uur kwam er iemand naar ons toe om het probleem op te lossen, ook legde hij netjes uit wat hij precies gedaan had en hoe dit probleem heeft kunnen ontstaan, echt heel tevreden met deze service!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej