Mijn abonnement heb ik opgezegd bij Basic fit omdat zoals naar zeggen op de website je hier een personal trainer kan inhuren. In mijn woonplaats was deze er niet. Heb een jaar lang voor niets betaald... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
De plus: - leuke korting, met veel plezier gebruik van gemaakt - vriendelijk en professioneel personeel bij contact (tenzij het een klacht betreft, zie het volgende kopje) De min - geven ge... Zobacz więcej
Aanmelden, zaken aanpassen/regelen en opzeggen is makkelijk. Buiten de kosten die je ‘terugkrijgt’ via de werkgever zijn er geen voordelen. Hoeveel je daadwerkelijk bespaart is onduidelijk. Groot nade... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bedrijfsfitness Nederland stimuleert medewerkers om te sporten. Wij geloven in een gezonde zaak: sportende medewerkers zijn fitter, productiever en minder vaak ziek. We helpen werkgevers met het aanbieden van een bedrijfsfitnessregeling voor het personeel. Dankzij de bedrijfsfitnessregeling is een sport abonnement al snel de helft goedkoper. Niet voor niets maken dan ook tienduizenden mensen hier dankbaar gebruik van. Bedrijfsfitness Nederland part of the Epassi Group
Dane kontaktowe
Abe Lenstra Boulevard 10, 8448 JB, Heerenveen, Holandia
- 0513633111
- klantenservice@bfnl.nl
- www.bedrijfsfitnessnederland.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Mooie besparing makkelijk geregeld
Mooie besparing makkelijk geregeld. Hopelijk geven meer bedrijven deze mogelijkheid.

Odpowiedź od Bedrijfsfitness Nederland
Wel mooie manier om mensen aan het…
Wel mooie manier om mensen aan het sporten te krijgen. Wel jammer dat niet meteen duidelijk is dat je een half jaar vooruit meteen moet betalen

Odpowiedź od Bedrijfsfitness Nederland
Afmelding en nieuwe aanmelding sportschool
Ben sinds kort verhuisd en de afmelding van de oude sportschool en weer de aanmelding van de nieuwe sportschool is vlekkeloos verlopen. Ik ben hier zeer tevreden over. Ook een paar keer gebeld en werd ook zeer vakkundig telefonisch geholpen.

Odpowiedź od Bedrijfsfitness Nederland
Let op de kleine lettertjes
Let op de kleine lettertjes! Als je die kunt vinden. Je gaat een contract aan bij hen en zegt dus het contract bij je sportschool op. Dus alle voordelen van je sportschool gelden niet meer voor jou, want je bent geen lid meer. Hier communiceren ze niet over. En verwacht ook geen reactie van de klantenservice. “Je bent tenslotte klant van je sportschool”… en niet bij hen. Iedereen wijst zo mooi naar de ander en jij bent de sigaar….

Ongelofelijk slechte communicatie
Ongelofelijk slechte communicatie. Ook van bfnl naar de sportschool toe. Wij hebben nu al bijna een week een abbonement via bfnl, maar de sportschool weet van niks. Bfnl doet er ook helemaal niks mee en zeggen dat het niet hun schuld is, terwijl zij toch echt degene zijn die niet naar de sportschool communiceren. Op deze manier kost het ons veel geld.

Wilde mijn abonnement opzeggen
Wilde mijn abonnement opzeggen, dus mail gestuurd. Kan alleen via een account op website wordt gezegd. Ik wil geen account! en er staat overigens nergens in de algemene voorwaarden dat dat moet. Wettelijk gezien kan ik gewoon per mail opzeggen (voor zover ik weet). Geef ik dat aan krijg ik nogmaals nee te horen want dat zijn onze interne reglementen. Geef ik nogmaals aan dat ik wettelijk gezien kan opzeggen en natuurlijk alleen gehouden ben aan de algemene voorwaarden, waar dus niets staat over het hoe, krijg ik als antwoord: “voor deze ene keer maken we een uitzondering”. Mijn hemel voor deze ene keer nota bene. Bij bfnl is je recht uitoefenen dus afhankelijk van goede wil en moet je geluk hebben een uitzondering te krijgen. Wat een verhaal, misschien moeten de grote klanten (overheid) wat meer regie gaan voeren op deze club, want recht hebben en recht krijgen zijn hier twee heel verschillende zaken. Zo wil je als organisatie toch niet met klanten omgaan….Wellicht een goed idee om klanten ook per mail gelegenheid te bieden hun abonnement op te zeggen.

Odpowiedź od Bedrijfsfitness Nederland
Liever geen belastingvoordeel als het zo moet
Een jaarabonnement via bedrijfsfitness afgesloten. Deze heb ik opgezegd. Echter hanteren ze een maand opzegtermijn, prima. Ze hebben dus nog 1 maand geïnteresseerd. 2 weken later heeft de sportschool niets ontvangen, waardoor het lijkt alsof ik niet heb betaald. Gemaild naar bedrijfsfitness, stilte.... gelukkig kan ik door sporten bij de sportschool, maar ik laat niets meer via bedrijfsfitness lopen. Ik houd niet van gedoe en dit geeft mij stress

Odpowiedź od Bedrijfsfitness Nederland
Halen zomaar geld af na afzeggen
Ik heb vorig jaar een jaar abonnement afgesloten. Vorige maand 2 maanden voor het aflopen van t abonnement het stop gezet omdat ik iets moest uitzoeken en ze 2 maanden van te voren het volgende jaar bedrag wouden incasseren. Halen ze doodleuk alsnog een raar bedrag van mijn rekening zonde renige aankoniging of uitleg.
Stijlloos.

Korting wat geen korting is
Korting wat geen korting is
Jaar abbonement normaal 259.07
Bij BFNL 351,91???
Werkgever word gewoon opgelicht en ik erbij, de klantenservice is ook om te huilen wat een bende.
top service
Ik begrijp niets van onderstaande klachten over de service. Ik heb de afgelopen veelvuldig contact gehad met de klantenservice zowel per mail als per telefoon en elk mailtje en telefoontje zijn perfect afgehandeld. Heel behulpzaam, zeer klantvriendelijk en een goede uitleg. Ik vind dat ze een pluim verdienen. Ook nu net weer telefonisch contact gehad en binnen luttele seconden wordt er opgepakt en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je vraag wordt beantwoord. top service
Ze hebben geen idee wat klantvriendelijkheid inhoudt.
Wat een verschrikkelijke klantenservice. Ik kies er bewust voor om in 6 termijnen te betalen. Toch gaat BFNL de laatste termijn van mijn eerste abonnement tegelijk in rekening brengen met de eerste termijn van de verlenging. ZONDER HIEROVER OP ENIGE WIJZE TE COMMUNICEREN. Als reactie krijg je te horen dat dit "zo door het systeem" wordt geregeld. Ja, lekker makkelijk. Opeens 100 euro afschrijven terwijl mijn normale factuur de helft is. Pure misbruik van hun monopoliepositie.
Abbonement afgesloten bij basicfit maar…
Abbonement afgesloten bij basicfit maar deze kregen het niet voor elkaar om mij een werkende QR code te mailen. Uiteindelijk heeft Kirsten van Bedrijfsfitness Nederland het niet opgegeven en veel moeite gedaan om alles werkend te krijgen.
Bijzonder goed geholpen en prettig contact met haar gehad. Ik vind het bijna spijtig dat het is opgelost. (Kirsten ik mis je!)
Al met al helemaal goede ervaring met de klantenservice van BFNL.
Ik ben al12 lid ve sportschool
Ik ben al 12 lid ve sportschool, om nog met voordeel te sporten moet ik via bfn een nieuw jaarcontract afsluiten. Ga ik van 60 euro maandeljks opzegbaar, welke jaarlijks verhoogt word met de inflatie, naar 75 euro, jaarcontact dus volgens jaar weer een nieuw (hoger) tarief betalen Dus mijn voordeel word afgepakt door sportschool en bfn. Sportschool zegt dat dit aan bfn ligt...
Doe ik t niet krijg ik geen belasting voordeel meer ivm nieuwe afspraken van mijn werkgever...verplicht lid zijn van bfn anders geen aftrek meer doe ik t wel ben ik uiteibndelijk tzt incl voordeel toch duurder ui.
Onbegrijpelijk dat dit ook gewoon mag. Voordeel vd werknemer afpakken door oneerlijke contracten af te sluiten... Ook de sportschool krijgt een negatieve review
Doen niets met klachten
De plus:
- leuke korting, met veel plezier gebruik van gemaakt
De min
- geven geen enkele communicatie over afloop van het abonnement
- schrijven zonder enige communicatie extra geld af
- doen niks met klachten
Conclusie: maak er gebruik van alleen als je de kleine lettertjes leest en zelf actief op je abonnement gebruik zit!
Totaal niet mee willen denken en werken…
Totaal niet mee willen denken en werken met het afgesloten contact wat ik ivm de maatregelen niet kan afnemen. Moet gewoon doorbetalen terwijl de sportschool de contributie gewoon wil bevriezen. Kan ik later volgens hun weer afnemen. Mag toch hopen dat ik de tijd en wanneer zelf mag bepalen
Klant beleving is dit bedrijf vreemd
Klant beleving is dit bedrijf vreemd. Ze doen er alles aan om de onoplettende klant geld af handen te maken.
Doświadczenie Trustpilot