Jeg har inde til en brazilian, sammen med nogle veninder og det var en super god oplevelse. Meget professionelt arbejde og følte man var i gode hænder. Kommer helt sikkert igen.
Safaa sørger godt for dig til du ser hendes kæmpe smil v ankomst til du går ned ad trappen igen. Dygtig, omhyggelig og grundig. Og så virker hun meget passioneret for sin forretning, hvilket al... Zobacz więcej
Har været fast kunde hos Beauty Clinique i over et halv år. Jeg har en gang om måneden fået lavet ansigtsbehandling og diamantslibning hvilket har gjort underværker for min hud. Kontinuerlighed og god... Zobacz więcej
Super dejlige behandlinger ❤️ som holder. Har prøvet diamantslibning og japansk liftning med håndmassage. Det var super fantastisk og jeg har kunne se og mærke forandringen. Tiden flyver afsted med de... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Skønhedsklinik på Frederiksborgvej 184. Vi arbejder professionelt og kompromisløs hudpleje som bygger på resultatorienteriet med 100% naturlige og organiske produkter. Vi skræddersyer kundesbehandling efter hudensbehov som passer netop til hudenstype. Hos Beauty Clinique DU er i trygge hænder. Vi står klar til at byde dig velkommen og at besvarer dit spørgsmål.
Frederiksborgvej 184, 2400, København NV, Dania
- Info@beautyclinique.dk
- www.beautyclinique.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
100% tilfredse med både behandling og…
100% tilfredse med både behandling og betjening. Min søster og jeg fik en dobbeltbehandling samtidig og det fungerede rigtig godt. Kan varmt anbefales.
Nok det bedste sted
Bestilte tid hos Beauty Clinique som ny kunde, og kan kun anbefales 100000%
Simpelthen et fantastisk sted!
Hun er virkeligt dygtig og meget kær samt utrolig god til sit arbejde.
Tusind tak for en dejlig behandling og vi ses snart igen 🤗
Helt fantastisk oplevelse
Helt fantastisk oplevelse👏 Fik en personlig og skræddersyet behandling inklusiv virkelig skøn nakke og skulder massage. Der er ingen tvivl om at kunden er i højsædet hos Beauty Clinique. Jeg kan på det varmeste anbefale dette sted😊
Fantastisk service og fantastisk…
Fantastisk service og fantastisk skønhedsbehandling. Det er et sted alle burde tag hen og få noget selvforkælelse ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ kæmpe anbefaling fra mig❤️❤️❤️❤️❤️
Jeg kan STÆRKT anbefale Beautyclinique
Jeg kan STÆRKT anbefale Beautyclinique, det er virkelig god Service man får inde hos Safaa .
Safaa er simpelthen så dygtig til sit arbejde, og man kan virkelig mærke at hun sætter liv og sjæl i hendes arbejde. Til at starte med fik jeg foretaget en hudanalyse af hende, efterfulgt af en dybderens og diamantslibning og som ekstra pleje gav hun mig skulder/nakkemassage på hendes regning. Derudover fik jeg som afsluttende en afslappende guld ansigtsmaske hvor jeg fik lov til at slappe af (jeg faldt i søvn) og havde virkelig ikke lyst til at rejse mig op igen.
Dagen efter behandlingen kunne jeg se stor forskel på mit ansigt og mit ansigt havde fået en helt anden glød – Fik også komplimenter fra familien. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg besøger Safaa, jeg har fundet min Go To Kosmetolog 😍.
Glæder mig til at vende tilbage til hendes magiske hænder 😍
Delux behandling
Har idag været til delux behandling hos Safaa, og det er ikke sidste gang jeg kommer! Hun er så dygtig, professionel og jordnær. Fik en rygmassage til at starte med og dernæst den lækreste ansigtsbehandling. Glæder mig til at komme igen :-)
Bedste oplevelse
Jeg har lige været forbi Beautyclinique, og min oplevelse kan ikke beskrives. Jeg var seriøst i skyerne. Der er magi i hænderne. Kan klart anbefales😍
Dygtig, god service og flotte resultater
Bedste service, sindssygt flotte resultater! Har været og er stadigvæk yderst tilfreds med Safaas arbejde. Jeg glæder mig til at besøge dig og din klinik igen på onsdag.
Super kompetent og professionelt 👌🏻
Super dygtig og meget meget sød behandler - Safaa, som får en til at føle sig virkelig godt tilpas 👌🏻
Jeg kan varmt anbefale Beauty Clinique, som nærmest har alt under et tag 🤩
Jeg har prøvet flere af behandlingerne og er gået derfra med den bedste følelse af velvære og ultra god og professionel behandling.
Jeg vil helt klart give 5 ud af 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź od Beauty Clinique

Odpowiedź od Beauty Clinique
Jeg var til dybderense behandling hos…
Jeg var til dybderense behandling hos Beauty Clinique i Rødovre- jeg vil stærkt anbefale jer til at tage en behandling hos jordnær og professionel kosmetolog Safaa. Hun er meget søde og rigtig god til at vejlede kunden gennem hele behandlingen og til hjemmebrug produkter.
Kan stærkt anbefale Beauty Clinique
Jeg havde en fed og behagelige oplevelse hos en super professionel behandler. Stærkt anbefales❤️