Informacje dotyczące firmy

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

God service!

Jeg havde bestilt nogle ting hos dem om lørdagen, og efter som jeg skulle bruge det onsdag, var jeg rimelig presset med tiden, men dette skrev jeg blot til dem, og de sørgede for at det blev sendt mandag, så jeg havde det til tiden! 😊 - Tusind tak for det! 😊

8 grudnia 2015
Oceniono na 5 z 5

Super service og hurtig levering

Jeg shoppede dele til at lave en halskæde og havde inden da en del spørgsmål til processen. Alle gangene fik jeg et venligt og uddybende svar, og blev sågar tilbudt at jeg bare kunne ringe hvis jeg stødte på problemer, mens jeg lavede halskæden. Bestilte torsdag nat og havde varerne lørdag formiddag, så levering var også i top.
Sidst men ikke mindst var tingene i fantastisk kvalitet og takket være deres gode råd og hjælp havde jeg på under en time havde jeg lavet en halskæde for ca. 500kr, som normalt sælges for op til 1500-2000kr.

27 listopada 2013
Oceniono na 4 z 5

Rigtig god

Rigtig fine og billige ting. Super og hurtig service.
Hvis jeg skulle komme med en ide, ville det være rigtig godt hvis i fik lavet en mobil site, da det er meget nemmere.
Om ikke andet så i hvert fald få rykket side antallende nederst i stedet for øverst.
Det ville lette jeres kunder utrolig meget, da man hurtigt kan blive lidt irriteret over at skulle scrolle helt op igen for at komme til næste side.
Men ellers er jeg rigtig meget tilfreds :D

19 marca 2013
Oceniono na 4 z 5

God kundeservice!

Fik svar allerede efter nogle timer ifht en forespørgsel, jeg havde. Hurtig levering. Generelt upåklagelig webshop, om end den kunne være lidt mere brugervenlig så varerne man søger efter blev nemmere at finde.

15 listopada 2012

Hurtigt og godt

Dejlig hurtig levering, dejligt udvalg.

Savner dog en lidt mere simpel opdeling af kategorierne på hjemmesiden, det er lidt uoverskueligt at skulle ind i farver, når man bare surfer lidt rundt for at blive inspireret og shoppe.

19 stycznia 2012

Skøn butik

Jeg plejer at komme i den fysiske butik, hvor jeg nyder at jeg er på fornavn med de ansatte - Dejlige mennesker, som altid er frisk på en snak, og på at dele idèer.
Priserne er fine, og det er deres varer også. Jeg nyder at de fortæller folk om, at man kan finde visse varer billigere end hos dem.

24 czerwca 2011
Oceniono na 5 z 5

En virksomhed, som indfrier alle forventninger

Utrolig flot udvalg og bred spektrum af varer som ikke findes hos andre virksomheder. Faire priser og en god personlig, imødekommende behandling når man har spørgsmål. Enkeltvis kan der være små fejl ved fremsendelsen af varene (evtl. ved plukning) fra internet-butikken, men disse bliver løst på en hel souveræn og ukonventionel måde. Jeg har på denne baggrund skaffet nogle links til udenladske kunder, som er lige så tilfredse med virksomhedens omdrift som jeg er.
ADVARSEL: slå bremserne i når I bliver fristet - I kan købe jer fra hus og gård... ;-D!

11 sierpnia 2010

Super shop!

Altid god service og atid vare der kommer til tidne uden fejl. men pas på der er mange gode fristelser og det kan få dankortet til at gløde, heldigvis på dne gode måde!

22 grudnia 2009

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej