Meget god service inden jeg modtog ordren. Fik en sms da der var en vare der var udgået, om jeg ville ha noget andet med istedet. Så fine spænder!!
BE Fashionable
Dziękujemy za wizytę na Trustpilot. Niestety, musieliśmy tymczasowo uniemożliwić publikację nowych recenzji na tej stronie. Zapraszamy do skontaktowania się z nami, jeśli masz jakiekolwiek pytania.
Fikk øredommer jeg hadde bestilt. Da jeg skulle prøve de knekke den ene. Jeg sendte inn en klare og fikk beskjed om å sende den inn. Har vært mye fram og tilbake hvor de sier at øredobbene er under re... Zobacz więcej
Bestilte varer på Black Friday- Et eller andet gik galt, da jeg skulle betale, og min ordre gik desværre ikke igennem..... MEN alt ordnede sig alligevel over telefonsamtaler - og endda til mi... Zobacz więcej
Virkelig en god oplevelse!! Alt forløb super på deres hjemmeside, det er super nemt.🤪Leveringen gik også super hurtigt, jeg bestilte en fredag morgen og lørdag morgen modtog jeg en besked om, at min... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
www.Be-fashionable.com sælger de bedste danske smykkemærker som ANNI LU, Stine A, Pernille Corydon,Enamel Copenhagen, og mange flere. Tilbyder levering i hele verden!
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg bestilte et armbånd den 12/12 og den er blevet leveret her idag den 17/12 så er super tilfreds!
Godt udvalg og hurtig levering

Odpowiedź od BE Fashionable
Stort udvalg til gode priser!
Stort udvalg til gode priser. Jeg har flere gange handlet hos Be Fashionable og fået mine varer til tiden.
Her handler jeg gerne igen!

Laaaaang leveringstid
Jeg bestilte som mange andre på Black Friday, hvor jeg efter små to uger uden mail om levering valgte at ringe til dem. Jeg får at vide, de dagen efter vil ringe tilbage og sige mig om varen er kommet på lager. Det gør de ikke, så jeg ringer selv, de siger de ringer tilbage dagen efter, gør de heller ikke. Jeg ringer derfor et par dage efter, og de siger de vil ringe mandag, det var i går, stadig intet opkald.

Odpowiedź od BE Fashionable
Jeg har stadig ikke modtaget min ordre…
Jeg har stadig ikke modtaget min ordre og ingen svar på mail - useriøst!

Elendig service
For over et halvt år siden kontaktede jeg dem ang. et smykke, der var i stykker, da jeg modtog det. De lovede mig et gavekort, så jeg kunne købe noget nyt fra deres website, men jeg har aldrig modtaget det. Jeg har skrevet til dem mange gange og jeg har stadig ikke modtaget det!! Det er den dårligste service og de holder ikke hvad de lover!

Udebleven vare
Slutter mig til andre her på side - bestilte øreringe 29/11 Fik en besked 4 dage ( d.3/12) en uge at de snarest ville ekspedere , Har siden intet hørt! Har skrevet en mail d. 11 og igen d. 13 dec men har stadig intet hørt . Håber jeg her på siden måske kan få et svar om min vare når frem inden jul. Ordre nr : 27537 Helle

Lang levering!
Har rykket for min vare den 13.12. bestilt 02.12. Har modtaget mail ifm ordreplacering, at Black Friday er skyld i leverance forsinkelser. Men har dog modtaget andre varer fra andre leverandører. Ringer og får lovet, at der bliver ringet tilbage - men ak nej - ingen tilbagemelding. Håber, jeg får min vare inden 20.12., hvor vi skal aflevere gaver til modtageren, der bor i udlandet. Troede, jeg var i god tid😩

Odpowiedź od BE Fashionable
Måtte rykke for min ordre
Efter jeg havde bestilt mine varer, måtte jeg efter 10 dage rette henvendelse, da jeg intet havde hørt.
Jeg fik svar med det samme, og 2 dage efter havde jeg mine varer.
Da jeg modtog mine varer havde jeg ikke fået returneringsseddel, dette påpegede jeg, og dagen efter havde jeg modtaget denne på mail. Så bortset fra at jeg måtte rykke, så syntes jeg at jeg fik en rigtig god kundeservice.
Alt for lang leveringstid.
Må tilslutte mig flokken af utilfredse kunder fra de seneste dage. Bestilte 3 ting d. 29-11, og har sidenhen ikke modtaget andet end en ordrebekræftelse.
Alt andet (fra andre firmaer) købt på Black Friday blev modtaget i sidste uge. Har rykket for nogle dage siden, hvor et standardsvar med leveringstid på 1-7 hverdage blev sendt. Eftersom der endnu ikke er landet noget fra GLS i min mail-box, kan jeg jo regne ud, at intet endnu er afsendt.
Det havde vist været hurtigere, at bestille fra en kinesisk webshop.

Al for lang leveringstid
Bestilte hos jer til Black Friday men jeg har stadig ikke modtaget mine varer. De er ikke engang afsendt endnu. Det mindste man kunne gøre var at give sine kunder besked på, at der var to ugers!!!!! leveringstid eller måske længere. Dårlig service.

Odpowiedź od BE Fashionable
Jeg er ny kunde her og har netop…
Jeg er ny kunde her og har netop modtaget mine første smykker fra butikken. Smykkerne fejler intet og jeg er sikker på min datter bliver lykkelig for dem :) Desværre kan jeg ikke give 5 stjerner, da det virkelig tog lang tid før de blev afsendt.. ALT for lang tid (11 dage før de blev afsendt). Da de endelig var sendt afsted, var de dog fremme allerede dagen efter, og det sætter jeg pris på :) Jeg er ikke bange for at handle her igen, men man skal have i tankerne, at der går lang tid før man modtager sin vare.

Elendig leveringstid.
Elendig leveringstid.
Bestilte den 28. November (Black friday den 29.)
I dag er det den 10. December ( 12 dage, hvor af 8 af dem er hverdage) mine varer er endnu ikke engang afsendt! De burde informere om forventet leveringstid på 1-3 uger, så kan folk jo vurdere og deres side er værd at købe fra. Havde jeg vist leveringstiden var så lang (de skriver 1-3 hverdage på hjemmesiden) så havde jeg ALDRIG handlet der. Det bliver mit første og eneste køb, og jeg vil på ingen måde anbefale dem til andre.

Odpowiedź od BE Fashionable
Dårlig levering - endnu ikke modtaget.
Jeg bestilte en halskæde på Black Friday og har heller ikke modtaget noget endnu. Alle andre jeg har købt hos har jeg fået fra, så jeg syntes det er mærkeligt, at jeg ikke har fået min forsendelse fra Be Fashionable endnu. Jeg har mailet fra deres hjemmeside, men har lige fået den retur med fejl og jeg har ringet til dem hvor telefonsvareren går i gang og siger, at den er fyldt med beskeder så der kan ikke indtales noget. Det er helt umuligt at komme i kontakt med dem så jeg håber virkelig snart der sker noget...

Super dårlig levering
Super dårlig levering, har stadig ikke fået min pakke :/ Lidt træls at få en mail om man er glad for produktet når det ikke er kommet
Svar: Det må I så undskylde men gls skriver noget andet, de har skrevet at pakken blev sendt d. 3 som altså var tirsdag, at I så har sendt pakken torsdag, det ved jeg ikke noget om
Opdatering 12/12:
Jeg har stadig ikke modtaget nogen pakke, selvom I sagde den ville komme tirsdag. Jeg har skrevet til jer på mail. Heller ikke noget svar der. Ændre mine stjerne fra 2 til 1. Meget skuffet.
Tak fordi I har efterlyst den. Selvom at det har I jo faktisk ikke, det har jeg selv måtte gøre. Men kan faktisk ikke bruge til noget. Gider I godt at tjekke jeres mail, tak. Jeg vil gerne have sendt en ny vare med det samme, eller have mine penge retur. Køber aldrig hos jer igen

Odpowiedź od BE Fashionable
Nemt at handle på webshoppen
Nemt at handle på webshoppen, som har en stort og bredt udvalg, samt hurtig levering.
De bedste anbefalinger herfra ! 👍
Hurtig levering 🚚 God kvalitet 👍
Hurtig levering 🚚 God kvalitet 👍
Glæder mig til at give smykket til en jeg holder af 😘 Her handler jeg helt sikkert igen 😀
Handler der lidt for meget..😬😬
Har altid fået mine ting hurtig og en god service...

Meget hurtig levering
Meget hurtig levering - også selv på Black friday!

Odpowiedź od BE Fashionable
Købte en ring på blackfriday
Købte en ring på blackfriday, hvor prisen skulle have været noget lavere, men når man så lagde den i kurven steg prisen🤔
Men hurtig levering
Er efterfølgende blevet kontaktet (5 min efter) fik en go service, hvor beløbet bliver krediteret 😊