Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ongelooflijk teleurstellend! Na alle mooie recensies over Bbq Quality. Hadden we afgelopen weekend een mooi stuk Angus bavette rollade besteld. Maandag zou hij geleverd worden. Nooit aangekomen en... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Oceniono na 5 z 5

Ik had zelf een domme fout gemaakt tijdens het bestellen. Ik kwam daar eigenlijk te laat achter en zag onze Sinterklaas gourmet al in het water vallen. Ik nam contact op met BBQ Quality en deze hebbe... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep mięsny
  2. Dostawca produktów mięsnych
  3. Hurtownia mięsa

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

BBQuality is dé webshop voor iedereen die de standaard speklapjes van de barbecue zat is en niet terugdeinst voor een mooie Lamsbout of een heerlijke Ribeye. Dit is slechts een greep uit ons assortiment, op aanvraag kunnen we veel leveren. Denk bijvoor...

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 3 z 5

Contact bbq quality

Levering verloopt voorspoedig. Kwaliteit is goed. Maar als men contact zoekt staat de klant niet meer centraal en blijft er een stilte in het contact , erg jammer!

3 lutego 2024
Oceniono na 2 z 5

Can't change order

Very fast delivery, huge variety and good quality products but bad customer support. I've ordered in the night then the next morning I tried to change my order but it was not possible as the products were already packed. I said that they didn't need to send my order and could deliver it (with my change) another day but no luck, they're not flexible and seem to not care about customer satisfaction.

7 grudnia 2023
Oceniono na 2 z 5

Buikspek zonder vet

Kwalitatief goede producten en snelle leveringen.
De laatste bestelling was het echter misgegaan waar o.a. 3 stukken buikspek bij zaten, hiervan had er 1 grotendeels het vet van weggesneden. Contact hierover verliep vrij vlot en werd ook aangegeven dat dit idd niet goed was, er werd aangeboden om het te vergoeden. Er werd gevraagd of alle 3 de stukken dit hadden, netjes laten weten dat het maar om 1 stuk ging. Hierna volgde er radiostilte en werd er ook niet gereageerd op mijn "reminder" van 9 dagen later.

14 listopada 2023

Prima opgelost, klant gericht

Nadat een bestelling niet geleverd was door hun vervoerder Trunkrs, goed contact gehad via WhatsApp met een medewerker van BBQuality. Pakket waarschijnlijk kwijt geraakt en heeft een week ergens gestaan voordat Trunkrs het alsnog afleverde, het is vlees dus dit ging ik uiteraard niet meer opeten, de staat waar het vlees zich in verkeerde kunt u zelf wel raden. Via WhatsApp weer contact gehad met BBQuality en de volgende dag een nieuw pakket gekregen met extra kruidenmix erbij, nu wel prima bezorgd door Trunkrs....eigenlijk gewoon zoals het hoort. BBQuality prima opgelost en zonder mijn klacht in twijfel te trekken of moeilijk te doen, ook dit verwachten wij als consument alleen is vaak niet vanzelf sprekend ..thanks

2 czerwca 2023
Oceniono na 4 z 5

Vlees van goede kwaliteit, bezorging kan beter

Vlees - hoewel best duur - is van prima kwaliteit, bezorging kan beter. Pakket (met diepgevroren vlees) wordt na één belletje bij de deur achtergelaten. Sowieso niet netjes, maar bij bederfelijke waar helemaal onhandig. Deze wijze van bezorgen lijkt overigens standaard te zijn want de vorige keer ging het ook zo. Dus als je hier bestelt: ben er zeker van dat je zelf thuis bent én dat je de bel goed hoort als er één keer wordt aangebeld.

25 listopada 2022

BBquality Toppers!!!

Via onze werkgever Onderhoudplus een tegoed gehad twv €56.95
Alles werd netjes en snel volgens voorgaand bericht aan huis bezorgd.
Meerdere producten besteld zoals;
Hutspot, andijviestamppot,en boerenkool,speklappen, gehaktballen in jus en ook nog goulash.
Werkelijk bij alles onze vingertjes afgelikt!!!
Heerlijk!!! Echt complimenten voor deze toppers 😉

2 stycznia 2021
Oceniono na 5 z 5

Ik had zelf een domme fout gemaakt…

Ik nam contact op met BBQ Quality en deze hebben samen met ons naar een bevredigende oplossing gezocht en gevonden. BBQ QUALITY .........TOP, dit is pas echt service.

14 listopada 2020

Wauw wat een service

Wauw wat een service! Top kwaliteit vlees aan een eerlijke prijs. Klantenservice is ook top, moest er zich een probleem voordoen (nog maar 1 keer gebeurt) helpen ze u direct verder met een oplossing. Ik kan ze alleen maar aanraden! Ik koop hier al mijn dagelijkse vlees!

24 października 2020

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej