Jeg har meget positive oplevelser med Batteri-Energi.dk. Firmaet fungere effektiv på alle fronter. Jeg fik hurtig respons fra min bestilling til modtagelsen af varen. Desuden fik jeg også meget venlig... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Leveringen & supporten var helt i orden. Jeg giver kun 3 stjerner fordi jeg synes der mangler nogle oplysninger når man køber anlægget. 1. man kunne godt skrive at hvis anlægget er mere end 10m fr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg er overrasket over hastigheden, jeg bestiller 16:40 ca. men da mobilepay lavede en fejl, blev ordren oprettet to gang, de ringer til mig kl 21 og spørger om det er en fejl der er to bestillinger,... Zobacz więcej
Her handler jeg afgjort igen! Fik skiftet indmaden på mit cykelbatteri i juni 2022 - og sparede herved godt 2.000,- i forhold til at købe et nyt. Er fuldt tilfreds med det "nye" batteri. Dog ville det... Zobacz więcej
Vi tilbyder batterier og tilbehør til batteripakker samt mere.
Stokagervej 6E, 8240, Risskov, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od Batteri-Energi.DK
Jeg købte en ny batteri oplader. Det gik hurtigt med ekspedition & levering. 1 dag!

Odpowiedź od Batteri-Energi.DK
Jeg har fået en ualmindelig god og meget fair behandling hos firmaet. Kan varmt anbefales

Odpowiedź od Batteri-Energi.DK
Gode varer og hurtig levering ikke Noget at klage over.

Odpowiedź od Batteri-Energi.DK
Leveret som forventet, Jeg har endnu ikke haft strøm på BMS'en, håber det forløber smertefrit. Der ligger en god vejledning på hjemmesiden, som formentlig vil være en stor hjælp.
//Jørgen

Odpowiedź od Batteri-Energi.DK
Jeg lavede en bestilling, hvor at det viste sig at de desværre ikke havde varerne på lager her nu,
Så jeg blev ringet op og tilbudt et alternativ.
Tak for god service
Fint produkt, fin leveringstid, fin pris.
Jeg mangler dog instruktioner med produktet.

Odpowiedź od Batteri-Energi.DK
Hurtig levering og god kommunikation med sælger.
Pakning og levering var super fin.
Produktet ser rigtigt godt og solidt ud.

Odpowiedź od Batteri-Energi.DK
Opdatering af anmeldelsen på 1 stjerne....
Jeg er blevet kontaktet af Batteri-energi og de har rettet op på deres manglende interaktion.
Alle dele blev bestilt hjem, hvorfor der var længere leveringstid.
Jeg har siden min første anmeldelse oplevet yderst fin kommunikation og service, hvorfor jeg nu retter min anmeldelse til 4 stjerner for deres forbedring!
Mvh Jens Christian Østerby Jensen
_--------------
Ordre afgivet for 10 dage siden.
Varene er endnu ikke modtaget, og virksomheden har ikke sendt nogen status.
Jeg har henvendt mig på mail med en forespørgsel om forventet leveringstid.
Stadig ingen reaktion fra virksomheden.

Odpowiedź od Batteri-Energi.DK
Bestilte 5 stk batterier til en god pris, varen kom meget hurtigt, og endda med 2 stk batteri covere.. vildt lækker service. Det er absolut mit nye sted at handle fremover

Odpowiedź od Batteri-Energi.DK
5 dage efter bestilling. Vare endnu ikke afsendt. Telefonisk kontakt flere gange (kø) efter længere tid bliver der lagt på.
Sendt besked til shoppen, ser der kommer en x-pres levering til mig, da varen er nødvendig for at jeg kan køre (som jeg i nu 5 dage ikke har kunne)
Ingen kommunikation vedr. forlænget levering fra shoppens side.
2 stjerner!

Odpowiedź od Batteri-Energi.DK
Jeg købte det som skulle være nye 202Ah celler, men fik udleveret 190Ah grade B celler (altså genbrugte og renoverede celler).
De tog cellerne tilbage og returnerede pengene, men på trods af at de ved at cellerne ikke er ok sælger de dem stadig på deres hjemmeside.

Odpowiedź od Batteri-Energi.DK
Komfortabel kundeservice nogensinde tusind tak til jer batteri NRGi
vil helt klar anbefale jer til alle derude
og mine vare kom som lovet, og pakket så kompakt og skade sikret
Det dejligt at man kan stole på j’ers leveringstidspunktet.
Desuden altid skarpe priser og
Det helt klart min favorit butik online !
Længe leve batteri- energi i gør Danmark grønnere !!!
også er i altid blandt de billigste webshops. Udover det ! er j’ers vare i top kvalitet
Hjemmesiden er enkel og tilgængelig
God orientering om forløbet
Det var nemt at finde den vare jeg søgte.
så Dejligt at ud over det sædvanlige betalingsmuligheder
kan bruge mobilepay ved betaling
Og j’ers nye værksted er virkelig flot
Og er glad for i fik j’ers firma så hurtig på benene efter det tragiske brænd stærkt klaret
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Batteri-Energi
Har altid fået god service. Blandt andet hjalp de mig med at ombytte en BMS til en anden hvilket jeg var glad for. Deres produkter har altid været gode. Jeg har blandt andet bygget en stor batteripakke til min cykel som bare spiller
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.