Vi har brugt Barslund VVS i et par år og er meget tilfredse. Endnu engang tak til en altid smilende og imødekommende Jesper som sædvanlig giver en fantastisk service.
Der sprang et rør i loftet og min kælder stod under vand. Jesper stod her indenfor en time og fik stoppet yderligere skade midlertidig indtil vi fik overblik over problemet. I dag har Jesper og Christ... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
BARSLUND VVS ApS: Din lokale VVS installatør - En sikker samarbejdspartner
Tempovej 28, 2750, Ballerup
- www.barslundvvs.dk
Vi har brugt Barslund VVS i et par år…
Vi fik skiftet toiletter af Jesper fra Barslund
Vi havde i dag besøg af Jesper fra Barslund VVS, som var venlig og imødekommende. Vi havde problemer med to toiletter som løb og Jesper anbefalede en udskiftning og skaffede lynhurtigt et tilbud som vi mundtligt accepterede. Jesper gik straks i gang, hentede toiletterne og påbegyndte udskiftning. Jesper fortsatte også selvom det blev over fyraften. Vi tjekkede sammen at alt fungerede som ønsket og der blev ryddet pænt op og de gamle toiletter tog han med. Et super godt stykke arbejde som vi er meget glade for.
Jeg har idag haft Jesper på besøg med…
Jeg har idag haft Jesper på besøg med henblik på af få gennemgang opvaskemaskine og vaskemaskine. Han er meget dyktig.. tak Jesper
Jesper fra Barslund VVS
Kontaktede Barslund VVS pga defekt blandingsbatteri, og Jesper rykkede hurtigt ud og fik styr på både batteri og flere andre installationer, der trængte til udskiftning. Har sjældent set en håndværker arbejde så hurtigt , effektivt og omhyggeligt. Ingen pauser, nåede det hele på en dag og sørgede for akutlevering af manglende komponenter. Hele tiden venlig og i godt humør. Kan varmt anbefales.
En god og pålidelig VVS'er.
Vores ejendom på Valby Langgade bruger Barslund VVS som fast leverandør til bygningens VVS opgaver, og Jesper som kommer ud, er altid flink og flittig til sit arbejde. Han udfører opgaverne både hurtigt, men også grundigt og med omhu. Vi modtager altid et tilbud på forhånd, så der er klarhed omkring prisen.
Serviceminded montør ;-)
Havde Jesper fra Barlund VVS ude for at skifte vores vandhane i køkkenet og det gik både hurtigt og med højt humør.
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse , lever ikke op til hvad de lover , ustabil og uforudsete regninger som bliver sendt bagefter ! Ikke iorden
Ingen etik og moral
Hurtigt og pålidelig service
Tak til Jesper for super god service og dygtigt arbejde. Barslund VVS kunne rykke ud samme dag og kom lige til det aftalte tidspunkt. Fik god råd og vejledning omkring vedligeholdelse af toilet, og det er flot montereret.
Super god service!!
Vi er super glade for deres service; hurtig tilbagemelding, god kommunikation, planlægning og flot arbejde!
Jesper kom og hjalp os med gode hænder!
Vi kan stærkt anbefalde dem. :-)
Max tilfreds
Max tilfreds med den samlede oplevelse.
Service var i top på alle fronter. Alt blev klaret indenfor samme dag, både det jeg havde efterspurgt, samt de uforudsete ting - de sørgede for at få lyn-levering af manglende varer. Jeg havde besøg af Jesper, som er meget professionel, effektiv og venlig.
Virkelig god service fra Barslund VVS
Jeg har haft besøg af Jesper fra Barslund til diverse VVS-opgaver og kan kun give mine varmeste anbefalinger!
Jeg har idag haft Jesper på besøg med…
Jeg har idag haft Jesper på besøg med henblik på af få gennemgang af forskellige vvs opgaver. toilet, handvask ,køkkenvask og tænd/sluk reparation. Opgaverne blev udført af Jesper professionelt og hurtigt og meget tilfredsstillende og med høj kvalitet på en dag.
Jørgen Kramer, skotteparken 79, 2750 ballerup
Kan varmt anbefale firmaet
Kan varmt anbefale firmaet, efter henvendelse hurtig respons - har fået skiftet toiletkumme mv fint arbejde, der var efterfølgende et mindre problem med skyl, Jesper der havde lavet arbejdet kom omgående efter henvendelse og fik det fikset👍😃
Fantastisk god og hurtig service
Fantastisk god og hurtig service. Vi havde akut brug for VVS-hjælp og indenfor en time kom Jesper og ordnede vores toilet. Super behagelig og tilfredsstillende oplevelse. Vi kan varmt anbefale Jesper og Barslund VVS.
Jesper fra Barslund VVS
Jesper fra Barslund VVS, skiftede toilet, satte Ballofix på slange, og fugede omkring toilettet. Det var klaret på nul komma fem og det er super flot lavet.
Han tog det gamle toilet med og gjorde rent efter sig.
Serviceminded, dygtig og effektiv!
Tak for god service!
Dårlig behandling!!!
Kontaktede Barslund skriftligt, da vi akut stod uden gulvvarme.
Blev ringet op af firmaet, og fik nærmest en skideballe, da jeg ville aftale et tidspunkt. Det kunne han virkelig ikke sige, han vidste ikke, hvor længe de opgaver han havde inden denne ville tage mm. Jeg spurgte venligt, om det krævede, jeg tog en fridag og var flex hele dagen, men det blev også skudt ned i en nedsættende tone! Jeg italesatte, at jeg følte, der var en ubehagelig tone, hvortil jeg fik at vide, at de jo kom for min skyld og at de havde nok at lave. Jeg foreslog 3 dage ugen efter, hvortil der højt og vredt blev sagt “NEJ!! Der er vi fuldt booket”. Som om jeg var dum at spørge.
Til sidst sagde vedkommende: “skal vi ikke bare glemme det” og kortede mig af.
Jeg sad efterfølgende og anede ikke, hvad der lige havde ramt mig. Følte ikke jeg fik et ben til jorden i den samtale og forsøgte bare at få en aftale i hus.
Jeg skriver normalt ikke anmeldelser herinde, men vil ikke ønske for andre, at de får så dårlig en behandling/oplevelse!!! Så hvis du ikke vil have ødelagt dit gode humør, så find en anden VVS’er!!!
Find et andet firma som har blot en smule forståelse...
Ringede til dem da vi står uden varmt vand og tænkte, at de gode anmeldelser og deres reklame for døgnvagt og ikke mindst at de ligger i vores nærområde, var det perfekte valg.
Det må man sige de absolut ikke var - på nogen måde.
Jeg ringede til dem og forklarede vores situation og svaret var kort og godt - det kan vi ikke hjælpe dig med!
Jeg ville så høre om de kendte en anden god wws'er og dertil var svaret - nej det gør vi ikke.....
Undskylder for ulejligheden - det mindste I kunne gøre, var at dels være imødekommende og dels prøve at hjælpe i en akkut situation - specielt når I reklamere for døgnservice.
Mit råd til andre - find et andet firma, som er professionelle og ikke blot er augante og uden den mindste forståelse for et akut problem.
Super god og hurtig hjælp fra Jesper!
Jeg kontaktede Barnslund kl. 08 Mandag morgen for at få lavet en vaskemaskine ventil/udløb og skiftet slangen. De vente allerede tilbage ved frokost og havde tid om eftermiddagen.
Servicemanden Jesper ringede før ankomst og gav besked om forventede ankomst så det var nemt at planlægge da jeg havde møder (fedt!). Han lokaliserede problemet hurtigt og fik hentet de nøvendige dele og havde løst hele problemet på 25 min. Endvidere, dobbelttjekkede han om alt virkede, hjalp maskinerne på plads og sikrede sig alt vand var tørt op. Det hele skete med et stort smil og super god service, så alt i alt en utroligt god oplevelse med Jesper som klart kan anbefales!
Takket være vvs Jesper har vi varmt…
Takket være vvs Jesper har vi varmt vand i køkkenhanen og brusebadet for første gang i 8 år. Man kan næsten brænde sig på det. Nu fixer han også radiatorerne, så vi ikke skal fryse længere. Fantastisk.
Super god oplevelse og flot arbejde…
Super god oplevelse og flot arbejde lavet af Henrik.
Kan varmt anbefale Henrik og hans flotte arbejde og han er altid i godt humør.
5 Stjerner herfra os på kvisten.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.