Informacje dotyczące firmy

1. Sklep meblowy
  2. Producent mebli
  3. Sklep z meblami rustykalnymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Wijnvat meubels kopen? Bij Barrel Atelier hebben een ruim assortiment en maken we zelfs wijnvat meubels naar wens. Informeer naar de mogelijkheden.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

3,8

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Echt top

Echt top! Wat een mooie vaten. Zelfde vaten bij winkelketen hier 80 ./. Goedkoper en deze zien er veel beter uit. Het was het wachten meer dan waard. Zelfs de chauffeur die door onverwachte wegversperring vlak in de buurt er nog een uur langer over heeft moeten doen, toch doorgezet. Heel blij mee, ook qua communicatie na bestelling en verwachte levering!👍

5 czerwca 2026
Oceniono na 1 z 5

Alles behalve service

Alles behalve service.
Halve ton besteld op 06/04/26
Mail gekregen dat dit gisteren en ten laatste vandaag zou toekomen 17/04/26. Nog steeds niks. Geen track en trace code. Blijkbaar andere leveringdienst en andere firma.
Alles behalve.
Via mail bevestigd vandaag zeker geleverd echter. Niks.
Meerdere mail gestuurd geen antwoord.
Vandaag een 8 tal telefoons geprobeerd… opnieuw geen antwoord.
Stel mij vragen hoe serieus deze firma is ????

17 kwietnia 2026

Optimale service

Al vele jaren doet onze fraaie regenton zijn werk. Vroege nachtvorst verraste me echter en een van de metalen banden knapte. Barrel Atelier was zo vriendelijk kosteloos een nieuwe band op te sturen. Geweldige service!!
Ik kan hier nog aan toevoegen dat bijna een jaar later een lekkage ontstond in de afdichting van de dop aan de achterzijde. Ook hier weer de zelfde service; een aantal nieuwe doppen werden gratis opgestuurd met gebruiksaanwijzing. De lekkage is verholpen.
Barrel Atelier, hartstikke bedankt!!!

8 października 2025

Een bijzondere ervaring

Na lang zoeken vonden wij een prachtige zinken regenton bij het barrel atelier.
Dus geen kunststof in de tuin.
We werden zeer hartelijk ontvangen mét heerlijke koffie.
Sowieso een aanrader om daar eens rond te kijken.
Piet en José van wijk

17 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Wat een supermooi bedrijf in heel gaaf…

Wat een supermooi bedrijf in heel gaaf pand. Hier wil je graag naartoe, een echte ervaring. Wat ik vooral waardeer, is de passie voor het ambacht en de hergebruikte materialen, zoals oude whiskyvaten. Het geeft elk product een uniek karakter en een verhaal en de locatie maakt het helemaal af. Zeer vriendelijke medewerkers, ik kom graag terug.

18 stycznia 2025

Super gave statafel

Super gave statafel, koffie en twee oude flessen zojuist gekocht! Wat een fantastische plek om te zijn. Zoveel te zien en super gave (oude en antieke) dingen te koop. Mooie verhalen gehoord over Jack Daniels event van een paar weken geleden en nog veel meer. Fijne warme mensen, tot gauw!

19 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Slechte service

Hier een whiskey vat gekocht te gebruiken als regenton . 1ste vat was lek en na veel mailen en bellen omgeruild 2de vat zat onder de witte rode groen verf en stonk vreselijk naar koeienstront weer mailen en bellen,weer omruilen en wat schets de verbazing daar was het 1ste lekkende vat weer waar niets aan gedaan was dus.....weer bellen mailen en nu eindelijk na ruim 4 maanden een fatsoenlijk vat wat hopelijk niet lek is. Al met al veel ergenis en 4 vrije dagen kwijt en wat hoor je van Barrel Artelier......1mailtje met de woorden "sorry maar gedane zaken nemen geen keer " . Nou beste Barrel Artelier wat ons betreft nooit meer zaken met jullie beste prijzen voor jullie artikelen maar service dat is bij jullie ver te zoeken.

15 listopada 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej