Jeg har skiftet til Bankivik Nuuk afdelingen . De har de mest hjælpsomme og smilende og god service lige så snart man kommer ind i banken . De snakker behageligt til en og ik som en virksomhed . Og mi... Zobacz więcej
Jeg er kasserer i Dragør Bordtennisklub. Vi er ca 50 medlemmer fordelt på ungdom og seniorer og er derfor en lille klub. Vores indtægter kommer fra kontingent, kommunalt tilskud og enkelte år fonde.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har været kunder siden 2012, mor far og tre børn med opsparing og betalingskort. Vi har været fint tilfredse med BankNordik, service, omkostningsniveau og også god personlig rådgivning ikke mindst... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
BankNordiks danske aktiviteter er pr 1. februar 2021 en del af Spar Nord. Anmeldelser på denne profil vil derfor ikke blive besvaret. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte din rådgiver på samme måde, som du plejer.
Zjednoczone Królestwo
- kontakt@banknordik.dk
- www.banknordik.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Vi fik en fremragende og…
Vi fik en fremragende og topprofessionel rådgivning og behandling, af både ungdoms- og bankrådgiver i forbindelse med optagelse af lån i Banknordik. Tak for det.

Odpowiedź od BankNordik
Den service jeg har oplevet gennem…
Den service jeg har oplevet gennem flere år fra Finn i Kolding afdelingen, er simpelthen suveræn. Det er ikke bare koldt og kynisk business på tallene, men han lever sig ind i de menneskelige aspekter bag ens ønsker. Mange tak til Finn og BankNordik.

Jeg kan kun sige
Jeg kan kun sige, at de gange jeg har henvendt mig til banken , har fået en god og venlig behandling. Derfor stor ros.
venlig hilsen
Aksel

Go’ bank
Go’ bank. Super rådgivning og vejledning fra min kontakt Camilla i Østerbro afd.
Jeg giver STORT 12-tal herfra. 😃👍

Ingen volapyk
Her bliver der talt et sprog som selv min 18 årige søn forstår og hvis der er tvivl, forklares det en gang til.

God og professionel vejledning
Man får god og professionel vejledning i Bank Nordik. Svartiderne er super hurtige, hvilket er rart hvis man vil handle hurtigt. Desuden kan de også ofte gøre tingene billigere end de store banker, hvor alting virker mere rigidt.

Odpowiedź od BankNordik
Super og informativ rådgiver.
Super og informativ rådgiver.. et godt møde.

Odpowiedź od BankNordik
Kvalitet i service og rådgivning
BankNordik på Østerbro giver en professionel service med kvalitet i rådgivning, og tid til at komme hele vejen rundt om kundens ønsker og overvejelser. For mig var det en gennemgang af pension og forsikring, og jeg kan kun være tilfreds, både med produktet og vejledningen.

Odpowiedź od BankNordik
Troværdig, tilgængelig og professionel bank
Troværdig, tilgængelig og utrolig professionel bank. I forbindelse med et boligkøb valgte vi at skifte bank til BsnkNordik - dét har vi ikke fortrudt! Der er et serviceniveau og ikke mindst en tilgængelighed ud over det sædvanlige, og vores bankrådgiver, Martin, yder altid en rådgivning på et højt, professionelt niveau. BankNordik gør ligeledes en indsats for at tage sig godt at deres kunder, og vi bliver ofte inviteret til forskellige arrangementer, hvad enten det er ren forkælelse eller foredrag om relevante emner, såsom boligmarkedet og boliglån.
Jeg giver BankNordik mine varmeste anbefalinger :-)

Tak til Jens Dam
Kære Jens
Tak for dine gode råd i forbindelse med mine seneste bankforretninger. Dem har jeg fulgt, og jeg ser frem til, at det bliver en god løsning for mig. Du skal også have meget stor tak for dine forberedelser forud for vores møde - også ekstra forberedende ting, som nok ikke sorterede under dig. Stor tak :).
Mange hilsner
Annette Beyerholm

Odpowiedź od BankNordik
Nemme at tale med og god service
Har kun haft gode oplevelser med BankNordik og bankrådgiver Jens Dam. Der er altid god kommunikation, og der bliver svaret hurtigt når man henvender sig.
Senest har vi fået gennemgået pension og forsikring, hvor vi er blevet rigtig godt rådgivet til eventuele ændringer. Jens har været god til at følge op på vores møder, og sikret sig at vi har fået taget stilling til og eventuelt ændret de ting der er blevet talt om.
Jeg kan varmt anbefale BankNordik og Jens.

Odpowiedź od BankNordik
Har som altid haft en 100% positiv…
Har som altid haft en 100% positiv oplevelse med BankNordik og min bankrådgiver, der som sædvanligt var super-effektiv, forstående, kritisk og utroligt løsningsorienteret. Denne gang ifb. med bilfinansiering, som forløb med det bedst tænkelige resultat.
5 stjerner til BankNordik

Odpowiedź od BankNordik
Jeg har været kunde i BankNordik i 9 år…
Jeg har været kunde i BankNordik i 9 år og er særdeles tilfreds med den kompetente og venlige personlige behandling, jeg har fået i hele perioden.
Jeg har både lønkonto, realkreditlån og pensions depoter samlet i banken, ligesom jeg benytter banken til handel med værdipapirer.
Jeg har rundet 62 år og er begyndt at forberede min pensionering - sandsynligvis indenfor de næste 8 - 10 år.
I denne forbindelse havde jeg forleden et konstruktivt møde med mine kvalificerede personlige rådgivere Alice og Kristoffer, som over en kop kaffe gav sig god tid til at gennemgå mine muligheder mhp. optimering af mine pensioner under hensyntagen til Skat samt modregninger i kommende Folkepension og tillæg, etc.
Vi aftalte, at Alice og Kristoffer vil fremsende beregninger til mig, hvilke jeg kan benytte som beslutningsgrundlag for fordeling mellem bl.a. Ratepensioner, Aldersopsparing, Livrente og kontant

Banknordik
Super service af Mula fra Banknordik frederiksberg afd.
Kan klart anbefale ham.

Nice meeting with Advisor
Me and my husband had meeting with our personal advisor( Mula Kart). we are very happy to have Bank Nordik and also Advisor Mula Kart. He is so good and always happy and smile advisor always give as good solution and advice. we are happy being customer for BANKNORDIK.

Fantastisk service
Fra start til slut en fantastisk service vedr. køb af ny lejlighed

Fremragende oplevelse
5 stjerner til Nicoline Pihl i Amager Afd.
Har lige holdt møde med hende omkring investering af min ratepension og rådgivning af min økonomi i øvrigt. Det foregik på en meget imødekommende og kompetent måde. Tusind tak for det.

Altid tilfreds med rådgiver
Siden jeg blev kunde i Banknordik har jeg altid været tilfreds med min bank samt rådgiver. Han er ekstrem grundig i sin rådgivning og sætter kunden i centrum,
Jeg har lige fået beregning på mine forsikringer, bedre dækninger samt bedre pris på min indbo, hus, bil og ulykke,
Tak Banknordik,

Odpowiedź od BankNordik
I had meeting yesterday with my personal Adviser
I had meeting yesterday with my personal advisor *BankNordik*. It was nice and so much productive meeting , every time when i had meeting with him always having good time and he is so much positive and always come with good solution and advice for customer, we had more than enough time to talk, Never get hurry up at meeting. i am so much satisfied and happy with my Adviser (Mula Kart) and BankNordik
Frederiksberg Filial
Falkoner Allé 31