Paczka powinna do mnie dotrzeć 27.04.26 jednak zamiast tego otrzymałem informację,że nie można dostarczyć przesyłki ze względu na błędny adres.Co oczywiście jest absolutną nieprawdą,adres dostawy jest... Zobacz więcej

Realizacja w ciągu 6 dni od zamówienia do dostarczenia na moje biurko. Tempo wprost niesamowite. Produkt zgodny z zamówieniem. Przesyłka w doskonałym stanie, bez dodatkowych opłat. Cena najlepsza wś... Zobacz więcej
Od momentu zamówienia do teraz wszystko na 5+. Produkt był dostarczony bardzo szybko, bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony. Montaż łatwy dzięki czytelnej i prostej o instrukcji. Fotel bardzo wygod... Zobacz więcej
Ekspres BlitzHome® CM5520 spełnił moje oczekiwania. Kompaktowa maszyna, solidne wykonanie, a przede wszystkim aromatyczne espresso! Również system przygotowania cappuccino pozwala rozkoszować się dobr... Zobacz więcej
- Sklep z telefonami komórkowymi
- Sklep turystyczny
- Sklep z akcesoriami samochodowymi
- Sklep z komputerami i akcesoriami
- Sklep RTV
- Producent zabawek
Established in 2006, Banggood is a leading global online shopping platform for direct-to-consumer goods at affordable prices. With over 100,000 reliable suppliers, Banggood provides a diverse selection across more than 30 categories, such as RC toys, consumer electronics, E-bike & E-scooters, tools, diesel heaters, and power stations. Banggood partners with famous brands, offering various ranges of trusted products, including XIAOMI, Baseus, KuKirin, and Eachine. With a global reach, Banggood supports over 20 languages beyond English, including German, French, Portuguese, and Spanish. With 37 global warehouses and partnerships with international shipping carriers, Banggood provides customers with fast and convenient shipping services. Plus, Banggood is also equipped with a professional customer service team that offers 24/7 online support. Visit us at https://www.banggood.com
Hong kong, Chiny
- +1 3152883122
- cservice@banggood.com
- www.banggood.com

New Arrivals
Nie kompletna dostawa. Dostałem tylko jedną rzecz a miał być komplet HRM-10 Battery Internal Resistance Meter Kelvin Clip Battery... Typ:sonda testowa
Zamówiłem komplet a dostałem tylko jedną rzecz tester probe .Kiedy dostanę brakujące 2 rzeczy?

ELEKTRONICZNY GLUKOMETR
Zamówiłem przez internet glukometr elektroniczny
z przesyłką za 270 złotych. Po otrzymaniu przesyłki
okazało się że jest to marny zestaw narzędzi,który nie
jest wart nawet 50 złoty. Proszę o wyjaśnienie dlaczego nie przysłano tego co było zamówione.

Odpowiedź od banggood
Ok Super szybka wysyłka Urządzenie…
Ok Super szybka wysyłka Urządzenie oryginalny Bosch .Rejestracja i przediuzenie gwarancji bez problemu

Polecam!
Szybkość wysyłki na poziomie błyskawicznym. Ponadto atrakcyjna cena czynią tą stronę godną polecenia.

polecam tą zmywarkę
bardzo szybka dostawa, paczka nie uszkodzona, produkt działa prawidłowo.

GLITTER 801D
Zakupiłem GLITTER 801D zgrzewarkę do akumulatorów. Cena atrakcyjna. Jestem zadowolony i usatysfakcjonowany. Musiałem odszukać w internecie u kogo zamierzam zakupić towar. Wsystko poszło zgodnie z planem. Pozdrawiam, Piotr.

Odpowiedź od banggood
Pozytywna recenzja, Firma godna polecenia.
Miła obsługa, szybka dostawa, towar solidnie zapakowany. POLECAM!

Odpowiedź od banggood
Laptop Ninkear Air 16G/512G warty zakupu.
Laptop Ninkear AIR który zamówiłem jest dokładnie taki jak w ofercie. Wysyłka następnego dnia i po pięciu dniach w moich rękach. Dodatkowe wyposażenie takie jak podświetlane klawisze podnoszą jakość produktu. Po kilku dniach kupiłem drugi taki sam model dla żony, która używała ,,Chrome,, i jest również bardzo zadowolona z Ninkear,a. Dziękuję.