Paczka powinna do mnie dotrzeć 27.04.26 jednak zamiast tego otrzymałem informację,że nie można dostarczyć przesyłki ze względu na błędny adres.Co oczywiście jest absolutną nieprawdą,adres dostawy jest... Zobacz więcej

Od momentu zamówienia do teraz wszystko na 5+. Produkt był dostarczony bardzo szybko, bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony. Montaż łatwy dzięki czytelnej i prostej o instrukcji. Fotel bardzo wygod... Zobacz więcej
Realizacja w ciągu 6 dni od zamówienia do dostarczenia na moje biurko. Tempo wprost niesamowite. Produkt zgodny z zamówieniem. Przesyłka w doskonałym stanie, bez dodatkowych opłat. Cena najlepsza wś... Zobacz więcej
Ekspres BlitzHome® CM5520 spełnił moje oczekiwania. Kompaktowa maszyna, solidne wykonanie, a przede wszystkim aromatyczne espresso! Również system przygotowania cappuccino pozwala rozkoszować się dobr... Zobacz więcej
Established in 2006, Banggood is a leading global online shopping platform for direct-to-consumer goods at affordable prices. With over 100,000 reliable suppliers, Banggood provides a diverse selection across more than 30 categories, such as RC toys, consumer electronics, E-bike & E-scooters, tools, diesel heaters, and power stations. Banggood partners with famous brands, offering various ranges of trusted products, including XIAOMI, Baseus, KuKirin, and Eachine. With a global reach, Banggood supports over 20 languages beyond English, including German, French, Portuguese, and Spanish. With 37 global warehouses and partnerships with international shipping carriers, Banggood provides customers with fast and convenient shipping services. Plus, Banggood is also equipped with a professional customer service team that offers 24/7 online support. Visit us at https://www.banggood.com
Hong kong, Chiny

WSZYSTKIE PRODUKTY KTÓRE ZAKUPIŁEM BYŁY ZGODNE Z OPISEM.
NIEKTÓRE PRODUKTY BYŁY JAKOŚCIOWO NA NAJWYŻSZYM TECHNOLOGICZNYM POZIOMIE A ICH CENA BYŁA SZOKUJĄCO NISKA

Odpowiedź od banggood
Zamówienie zostało dobrze zapakowane i szybko wysłane z europejskiego magazynu. Główną zaletą zakupu była bardzo konkurencyjna cena w stosunku do tego samego produktu, który mógł bym kupić od europejskiego sprzedawcy.

Odpowiedź od banggood
Towar dostarczona został starannie zapakowany. Niestety nie wszystko z zamówienia było dostępne.

Odpowiedź od banggood
Zamówiłam klawiaturę dla syna. Przesyłka dotarła bardzo szybko. Dobrze zabezpieczona. Polecam

Odpowiedź od banggood
Przesyłka przyszła szybko wszystko co miało być sie tam znajduje więc moge polecić

Numer biletu: 20260227114623000254
Nr zamówienia: 116350315
Nie jestem zadowolony z pomocy technicznej. Zamówiłem młynek i ekspress czyli hibrew h13 i hibrew g5. Skorzystałem z rabatu i zapłaciłem taniej. Paczkę otrzymałem z polskiego magazynu. niestety otrzymałem tańszy oraz gorszy dla mnie model młynka g7. Otworzyłem spór aby wyrównać uczciwie kwotę. Niestety banggood chciało mi zwrócić niską różnicę na którą się nie zgodziłem. Odpowiedzi od banggood były tak długie że zarządzałem zwrotu i poprosiłem o etykietę. Dostałem trudne instrukcje wysyłki przedmiotu do Węgier oraz informację że to ja płacę za wysyłkę a oni mi zwrócą pieniądze ale
Tylko do kwoty 40USD. Najśmieszniejsze że chciałem zwrot gotówki mniejszy niż koszt wysyłki do Węgier na co się nie zgodzili, przedstawiłem więc wyliczenia zgodnie z rabatami oraz tabelkę z danymi, ile może kosztować g7 jakbym też skorzystał z rabatu. Wyszło 10 dolarów więcej niż zaproponowali - nie zgodzili się na. Napisali, że od mojej kwoty którą zaplaciłem odjęli kwotę zestawu z g7 bez rabatów czyli różnica 6pln. Mam wrażenie, że to ja zabiegam o rozwiązanie problemu a nie banggood oraz przy nie których wiadomościach drwili np. Odejmujac kwotę bez rabatów do kwoty z rabatami. Mam wrażenie że firma naciąga ponieważ przesłała mi gorszy młynek i jedyne co zaproponowała zbyt mała kwotę różnicy lub zwrot na ich zasadach zniechęcając do zwrotu wiadomościami w stylu, że jak się pomylę to nie odbiorą paczki a na paczce ma być wypisane wszystko co jest nie tak. Naprawdę nie polecam zakupów tutaj. Pierwszy raz tu kupowałem i żałuję. Zostałem z gorszym młynkiem i zamiast rekompensaty dostałem ośmieszającą kwotę którą niby jest różnica bez pokazania mi kalkulacji. Mam wrażenie że ten błędny zestaw który dostałem po prostu jest mniej popularny i chyba go wypychają do klientów. Dodałem komentarz ostrzegający dla klientów na stronie banggood ale nie opublikowali go… naprawdę mam wrażenie że to scam.

Odpowiedź od banggood
To pierwsze zamówienie na tej platformie i jestem zadowolony. Niby nic szczególnego, przesyłka doszła w komplecie, przed terminem i dobrze zabezpieczona. Oby tak zawsze :). To mój drugi laser Longer, tym razem 8 razy mocniejszy i muszę przyznać że na razie jestem pod wrażeniem. Oby tak dalej

Odpowiedź od banggood
Wszystko OK. Szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem. Dobrze zapakowany.