Min kæreste og jeg var så heldig at vælge at spise på badehotellets restaurant Behrnt. Dette var klart den bedste oplevelse vi har haft på hele samsø. Maden smagte så godt så vi stadigvæk snakker om d... Zobacz więcej
Hold nu op en oplevelse.🩷 Vi har været på Ballen badehotel fra torsdag til søndag. Fra vi kom blev vi budt velkommen. De mennesker der arbejder der brænder for at gøre deres bedste for os. Alle d... Zobacz więcej
Nedladende modtagelse og kraftig svingende serviceniveau. Vil du gerne ses ned på af tredjerangs Basil Fawlty så er det her stedet for dig. Husk søndagstøjet, med mindre du gerne vil ignoreres.... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Ballen Badehotel fra 1914 er beliggende i centrum af Ballen på østsiden af sydøen og kun få skridt fra lystbådehavnen, badestrandene, cafeer, restauranter, indkøb og shopping
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Venlig personale, lækkert mad, god stemning
Venlig personale, lækkert mad.
Lille hyggeligt værelse, sengene sov vi rigtig godt i.
Kommer helt sikket igen
Nedladende modtagelse og kraftig…
Nedladende modtagelse og kraftig svingende
serviceniveau.
Dagens ret skifter flyvende ingredienser. En efter sigende førsteklasses okse culotte blev
pludselig til en senet fed skinkefilet med stilke af kål.
Skuffelse i særklasse
Godt hjulpet af et fantastisk vejr 😀
Godt hjulpet af et fantastisk vejr 😀
Vi var en veninde flok der boede i Rigmors hus på et ophold med halvpension.
Vi mødte et hyggeligt hus med en skøn have. Al kommunikation med hotellet har været nem og serviceniveauet i top. Beredvillig til at hjælpe med div. forespørgsler.
Maden og servicen var skøn. Morgenmaden er ikke ekstravagant. Den dækker alle behov. Deres rugbrød er virkeligt lækkert.
Aftensmaden var en oplevelse og portionerne gavmilde. Overrasket over prisniveauet ikke er højere. Medejeren deltog selv i betjeningen og forstod at skabe en god stemning. Jomfruhummeren lørdag var så lækker, at vi talte om at bestille en runde mere!
Skønt sted med perfekt placering. Ikke sidste gang jeg kommer på besøg!
Skuffet over standarten
Et fint værelse, men men der var ikke fjernet edderkopper og spindelvæv i flere uger vi fangede 10 store edderkopper samt spindelvæv inden vi gik i seng, omtalte det i receptionen da vi bookede ud, men der blev bare trukket på skulderen, og hun lignede en sur citron som bare var ligeglad morgenmaden var heller ikke noget at skrive om der var ikke engang et franskbrød kun ciabata fluets som var så tørre at man kunne brække tænderne i det øv øv vi havde forventet noget bedre til en pris på 1200 kr for 1 overnatning
Havde bestilt bord i restaurant men…
Havde bestilt bord i restaurant men blev ved ankomst anvist bord i morgenmads restaurant, altså ikke en bade hotels oplevelse. Da maden kom blev den ikke præsenteret, der var ved et tilfælde at man spurgte om det smagte hvortil vi svarede at denne ret ikke smagte af noget som helst - ingen reaktion ??? Efter dessert blev vi tilbudt kaffe på huset, vi bestilte latte, hvortil svaret var “maskinen er i stykker “ men vi har god the !!! En helt igennem skuffende oplevelse både på mad og service
Det beste på Samsø
Det er bare skønt - man føler sig velkommen og der er bare dømt hygge.
Rene er den perfekte vært - vi spiste i restauranten fredag aften og det var super skøn mad og dejlig betjening.
Dejlig afslappet stemning dejlige værelser - ikke store - men alt er skønt.
Vi kommer tilbage - igen igen.
5 stjerner til rene og de søde unge…
5 stjerner til rene og de søde unge tjenere i restauranten, smilende og servicemindede, og dejlig mad
Desværre virker reception meget ligegyldige og ligeglade, ingen goddag og velkommen og ingen tak for denne gang, man føler sig ikke særligt vel modtaget. Førstehåndsindtryk af værelset var heller ikke godt, da det første man ser når man træder ind er en kæmpe 1km2 plet på gulvtæppet, det ødelægger lidt den standard de gerne selv prøver at leve op til.
Kort men godt
Vi havde en enkelt overnatning på Ballen badehotel, inden vi skulle med en tidlig færge kl 7 mod Kalundborg. Vi købte standard enkelt værelse, som var lille men udemærket. Til gengæld giver vi 5 stjerner til Rene og betjeningens fleksibilitet!! Vi havde kølevare med, som vi fik lov at opbevare i hotellets kølerum. Da vi spurgte til morgenmad, fik vi at vide, at der ville være en kop kaffe og en bolle til os. Da vi kom ned kl 6.15 (morgenmad starter normalt kl 8) om morgenen, blev vi mødt af en lækker morgenbuffet med friske lune hjemmebagte boller, croissanter, tebirkes, frisk frugt og meget mere - bare til os! Det var Rene selv der var oppe og bage. Vi kunne bare tage lidt ekstra med på færgen, hvis vi ikke kunne nå at spise os mætte! Det var den bedste start på dagen og super lækkert! Tak fleksibilitet og god service!
En blandet oplevelse på badehotel
En blandet oplevelse på badehotel
Et fint renoveret hotel, der gerne vil en masse. Det lykkes dog desværre ikke helt. Hvis du leder efter et hotel, der ligger ned til vandet, har tip top service, og hvor detaljerne er i orden, så er dette ikke stedet for dig. Med lidt tålmodighed og ikke for mange forventninger går det nok.
Overordnet set er værelserne rigtig pæne. Vi boede i en tilbygning ud til hovedvejen i byen over Røde Kors butikken, i et par fine værelser i klassisk hvid badehotel stil, og med bløde, fine senge. Beliggenheden var ikke god - for et hotel, jo, men ikke for et badehotel.
Personalet er generelt venligt - især tjenere og køkkenpersonale. Receptionen er so-so med en til tider dårlig forståelse af service og for kundernes behov. Eksempelvis forstod receptionen på BADEhotellet ikke, at det kunne være et problem for kunderne, at det ikke tilbød badehåndklæder til stranden, ej heller at komme på forslag til løsninger. Altså udover at gå i en butik og betale 75kr pr håndklæde.
I småtingsafdelingen, der dog sammenlagt giver det endelige middel indtryk, er ting som manglende sted at placere shampoo etc. i badet, plastikkrus til tandbørste i stedet for glas, manglende strygejern, pletter på gulvet og ingen telefon til at kontakte receptionen. Hver for sig, ikke de store ting, men tilsammen giver et let indtryk af sløsethed.
Alt i alt, et udemærket hotel i Ballen, som ikke bør kaldes et badehotel. Hvis du/i er berejst, og gerne vil bo et sted hvor eventuelle udfordringer løses let; eller hvis du gerne vil bo i den gode ende af badehotel skalaen, så er dette nok ikke stedet for dig/jer på nuværende tidspunkt. Dog vil jeg pointere, at hotellet har god mulighed for at oppe sig, og ende på det rigtige sted, som jeg vil tro ejerne drømmer om.
Fantastisk sted!
Efter Rene Knudsen er kommet til roret på Ballen Badehotel, er der bare sket store positive forbedringer. Værelserne har ingen mangler mere, receptionen er bemandet og der er masser af smilende personale, som er super venlige. Morgenmaden er NU blevet super lækker med hjemmebagt frisk morgenbrød mv. Maden i restauranten er bare helt i verdensklasse. :-)
Vores ophold her i juli måned var helt fantastisk og vi kommer helt sikkert tilbage.
Sikke et skønt sted!
Sikke et skønt sted. Vi var en større gruppe afsted på forlænget weekend og boede i Rigmors hus. Et idyllisk hus med egen køkken, fællesrum og have som vi nød godt af. Sengene var fine og overalt var der rent og pænt.
Det ligger i gå afstand til stranden og i Samsøs hyggeligste by.
René lavede fantastisk mad! Den første aften spiste vi i restauranten og det var lækkert! Morgenmaden var også meget lækker med masser af råvarer fra Samsø samt hjemmelavede delikatesser.
Absolut value for money!
Ingen morgenmad
Vi boede på hotellets annex, et sødt og flot istandsat bindingsværkshus lidt nede ad gaden. Vi var tilmeldt en golfturnering og skulle afsted ved 8 tiden. Hotellet ville ikke servere morgenmad før kl. 8. Mange af vores golfmakkere boede på andre hoteller, der selvfølgelig sørgede for at deres gæster fik den morgenmad de havde betalt for, så vi var ærgerlige over hotellets manglende conduite.
Bindingsværkshuset var i øvrigt så lydt , at vi kunne høre hvad naboerne talte om til langt efter normal sengetid. Idyllen gik ligesom fløjten.