Bakskincare Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Det bedste hudpleje! Plejede at få eksem af alt, selv den mildeste solcreme. Efter tre år med Bak Skincare har jeg i år for første gang kunnet bruge solcreme uden at få eksem. Min hud er i balance n... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastiske produkter der rent faktisk har den effekt der er beskrevet. Har brugt microbiome Care for acne prone skin, prebiotic cleanser og clarifying face gel. Konsistenserne er gode og de er uden... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

EXCELLENT SERVICE!!! Jeg fik tilsendt et serum der havde en lidt kraftig lugt at mælkesyrer/sur mælk, og mailede kundeservice der efter en meget behagelig dialog over et par mails sendte mig en ny (an... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Produkterne er fantastiske, bruger deres day Care olie og rens. Det virker for mig. Kan klart anbefales. Produktet indeholder Probiotika hvor lovende studier viser at det har lappende effekt på hudbar... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Godt

Rigtig godt produkt. Eneste minus er prisen.

10 września 2022

Hej Samuel,

Tusinde tak for din anmeldelse og for feedback. Vi forsøger at holde priserne så langt nede som muligt, da vi gerne vil hjælpe så mange som muligt. Det er kompleks at arbejde med levende probiotika, hvilket er reflekteret i prisen. Men vi gør vores bedste for at holde priserne nede også i disse tider med stigende råvare priser.

God dag.

Oceniono na 5 z 5

Er meget begejstret for BAK skincares…

Er meget begejstret for BAK skincares produkter, der hjælper super på min eksem. Meget hurtig levering og service.
Får mine aller bedste anbefalinger.

9 września 2022

Kære Carina,

Tusinde tak for din anmeldelse, det gør os så glade at høre at BAK hjælper. Det er derfor vi er til for at hjælpe så mange som muligt med hud udfordringer.

God dag og tak for at du tog dig tiden til at skrive.

Super lækre produkter

Super lækre produkter, er meget tilfreds

6 września 2022

Tak Jeannie! Det er vi virkelig glade for at høre❤

Oceniono na 5 z 5

Jeg er bare så glad for jeres…

Jeg er bare så glad for jeres produkter. Jeg har altid haft en meget tør problem hud. Med hjælp fra jeres produkter har jeg fået en meget sundere og pænere hud.
Mange tak for jeres god produkter.
Mange anbefalinger og stjerner herfra.
Iben Sommer

10 sierpnia 2022

Kære Iben,

Hvor er det godt at høre fra dig og høre din positive oplevelse med BAK🥰 Vi er meget taknemmelige for din anmeldelse, anbefaling og dine mange bestillinger af BAK🙌

❤❤❤❤❤ til dig!

Bedste hilsner,

Oceniono na 5 z 5

Virkelig lækre produkter (bodylotion og…

Virkelig lækre produkter (bodylotion og serum), som jeg nu har købt for anden gang. Og leveret bare et par dage efter bestilling. Jeg er 100% tilfreds.

9 sierpnia 2022

Kære Mette,

Tusinde tak for din fine anmeldelse og at du tog tiden til at skrive den. Vi bliver så glade når vi læser og hører om jeres positive oplevelser med BAK.

Ønsker dig en skøn dag.

Virkelig banebrydende produkter

Virkelig banebrydende produkter, og virker helende, lever fuldt ud op til mine forventninger..
Serum som natcreme på hænderne er ren helse…

27 czerwca 2022

Tusinde tak Gertrud for den flotte anmeldelse 🥰

Vi er glade for at dine hænder har det godt med BAK🙌 BAK kan også bruges andre steder på kroppen og i ansigtet.

God sommer.

Oceniono na 5 z 5

De bedste produkter jeg nogensinde har prøvet!

Jeg har hele mit liv døjet med eksem på især hænderne og meget tør hud. Jeg har prøvet så mange forskellige cremer der skulle reparere huden, lindre kløe og eksem og genopbygge hudbarrieren, men intet har virket, og jeg har købt mig fattig i alverdens produkter i håbet om at det lige var det der hjalp, uden held. Jeg har været nødt til at smøre med hormon creme mere eller mindre hver dag.

MEN efter jeg er begyndt at bruge serum for atopisk hud er min eksem forsvundet og jeg er blevet helt fri af hormon creme. Jeg mærkede allerede effekt efter en uges tid, og efter en måned kunne jeg stoppe med hormon creme. Derefter købte jeg Day care olien som jeg bruger til ansigtet, hvilket også har hjulpet på min tørre og irriterede hud. Jeg bruger kun serumen to gange dagligt, og har ikke brug for andre plejeprodukter i løbet af dagen, hvor jeg før i tiden var nødt til at smøre med fed creme nærmest hver gang jeg havde vasket hænder.

Det er helt klart et forsøg værd hvis man døjer og eksem, tør og irriteret hud!

14 czerwca 2022

Odpowiedź od Bakskincare

Tusinde tak Mia for den fine anmeldelse og tak for at du tog dig tiden til at skrive den.

Vi bliver så glade og stolte når vi hører om din oplevelse med BAK🙌

Bedste hilsner,

Oceniono na 5 z 5

Jeg er meget glad for produkterne

Jeg er meget glad for produkterne til hud med acne-problemer. De har hjulpet min hud meget, og jeg bruger kun BAK produkter nu. Jeg er også rigtig glad for at de er sunde og uden overflødige ingredienser.

13 czerwca 2022

Hej Sofie,

Tak for den flotte anmeldelse🥰 Og glad for at læse at BAK har hjulpet dig. Alle vores probiotiske produkter er 100% naturlige.

Håber du får en skøn dag.

Oceniono na 4 z 5

Virkelig gode produkter og de sender…

Virkelig gode produkter og de sender varerne samme dag du bestiller.
Jeg har en mærkelig hud som er ekstremt tør, har tendens til akne og samtidig rosacea. Først bestilte jeg derfor olie til rødmende hud og serum til tør hud. Men serum gav desværre en del udbrud, så nu har jeg bestilt serum til tør hud med tendens til akne og ser hvordan det går. Mine enbefalinger ville være at lave olierne i en lidt større størrelse (eller i hvert fald som alternativ til den eksisterende), den er hurtigt brugt når man bruger det 2 x dagligt. Dernæst en form for loyalitetsklub, hvor eksisterende kunder, kan få særlige rabatter.

13 czerwca 2022

Kære Lena,

Tak for din anmeldelse og at du tog tid til at komme med forslag til hvad vi kan gøre bedre, dem vil vi tage til os og se på hvordan vi kan gøre oplevelsen med BAK endnu bedre.

Med følsom hud er huden ofte i beredskab, så man kan til at starte med slå ud når der kommer gode probiotiske bakterier på. Det burde dog gå over efter noget tids brug, vi foreslår altid at man starter på et mindre område.

Håber at serum for acne-prone bliver godt for dig ellers må du endelig skrive til os på contact@bakskincare.com.

God dag.

Super gode produkter

Super gode produkter, de kan klart anbefales

11 czerwca 2022

Tak Henriette for fornem anmeldelse🥰

Dejligt at høre at du er glad for BAK og har lyst til at anbefale produkterne.

Håber du får en fantastisk dag.

Kære Louise,

Tak for din fine anmeldelse og de fire stjerner. Vi prøver så vidt muligt at holde priserne nede, så vi kan være tilgængelige for de fleste. Probiotiske produkter, der virker, med levende bakterier er ikke de billigste at producere og udvikle. Vi har netop lanceret en postbiotisk body creme, som også har vist rigtig gode resultater og hvor prisen er lavere - DKK 219 for 200 ML.

Ønsker dig en fantastisk dag.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og lækre produkter

Hurtig levering, og min serum var pakket godt ind, så den var beskyttet hele vejen :-) Jeg er på min anden flaske “oil for redness”, den er uden tvivl kommet for at blive i min hudplejerutine: så blød og lækker at bruge, og den virker bare super godt - kæmpe anbefaling herfra!

2 czerwca 2022

Odpowiedź od Bakskincare

Tusinde tak Nadja for den dejlige anmeldelse.

Vi er glade for at vi kan bidrage til din hud med gode bakterier 🥰

Håber du får en skøn sommer.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft psoriasis i mange år

Jeg har haft psoriasis i mange år, og brugt diverse hormoncreme,nu bruger jeg bak
Olie og serum, og mit psoriasis er kun blevet bedre.
Derud over tager mælkesyrebakterier i kapselform fra viksjo.dk

28 maja 2022

Hej Tina,

Dejligt at høre at vores produkter har hjulpet dig. Vi bliver så glade, når vi hører om jeres oplevelser med BAK🙌.

Rigtig god weekend.

Jättebra

Jättebra, huden känns så mycket bättre.

22 maja 2022

Kära Alli,

Tack så mycket för det fina omdömet! Vi blir så stolta, och speciellt när det kommer från Sverige, en ny marknad för oss.

Hoppas du får en fin dag 🙌.

Oceniono na 5 z 5

Har altid haft tørre hænder og ingen…

Har altid haft tørre hænder og ingen cremer hjælper- indtil nu. Håndcremen holder bare og også over længere tid.

Jeg har også købt jeres rens og acne creme. Det virker bare!! Min hud er blevet så meget pænere. Tak :)

19 maja 2022

Kære Stine,

Tusinde tak for den fine beskrivelse og anmeldelse 👌 Vi er så glade og stolte over at høre at BAK har hjulpet dig til en sundere hud.

Bedste hilsener,

Janus - BAK Skincare

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej