Det bedste hudpleje! Plejede at få eksem af alt, selv den mildeste solcreme. Efter tre år med Bak Skincare har jeg i år for første gang kunnet bruge solcreme uden at få eksem. Min hud er i balance n... Zobacz więcej
Fantastiske produkter der rent faktisk har den effekt der er beskrevet. Har brugt microbiome Care for acne prone skin, prebiotic cleanser og clarifying face gel. Konsistenserne er gode og de er uden... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
EXCELLENT SERVICE!!! Jeg fik tilsendt et serum der havde en lidt kraftig lugt at mælkesyrer/sur mælk, og mailede kundeservice der efter en meget behagelig dialog over et par mails sendte mig en ny (an... Zobacz więcej
Produkterne er fantastiske, bruger deres day Care olie og rens. Det virker for mig. Kan klart anbefales. Produktet indeholder Probiotika hvor lovende studier viser at det har lappende effekt på hudbar... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lersøpark Alle 42, 2. sal, 2100, København Ø, Dania
- dg@lactobio.com
- www.bakskincare.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Er meget begejstret for BAK skincares…
Er meget begejstret for BAK skincares produkter, der hjælper super på min eksem. Meget hurtig levering og service.
Får mine aller bedste anbefalinger.

Odpowiedź od Bakskincare
Jeg er bare så glad for jeres…
Jeg er bare så glad for jeres produkter. Jeg har altid haft en meget tør problem hud. Med hjælp fra jeres produkter har jeg fået en meget sundere og pænere hud.
Mange tak for jeres god produkter.
Mange anbefalinger og stjerner herfra.
Iben Sommer

Odpowiedź od Bakskincare
Virkelig lækre produkter (bodylotion og…
Virkelig lækre produkter (bodylotion og serum), som jeg nu har købt for anden gang. Og leveret bare et par dage efter bestilling. Jeg er 100% tilfreds.

Virkelig banebrydende produkter
Virkelig banebrydende produkter, og virker helende, lever fuldt ud op til mine forventninger..
Serum som natcreme på hænderne er ren helse…

Odpowiedź od Bakskincare
De bedste produkter jeg nogensinde har prøvet!
Jeg har hele mit liv døjet med eksem på især hænderne og meget tør hud. Jeg har prøvet så mange forskellige cremer der skulle reparere huden, lindre kløe og eksem og genopbygge hudbarrieren, men intet har virket, og jeg har købt mig fattig i alverdens produkter i håbet om at det lige var det der hjalp, uden held. Jeg har været nødt til at smøre med hormon creme mere eller mindre hver dag.
MEN efter jeg er begyndt at bruge serum for atopisk hud er min eksem forsvundet og jeg er blevet helt fri af hormon creme. Jeg mærkede allerede effekt efter en uges tid, og efter en måned kunne jeg stoppe med hormon creme. Derefter købte jeg Day care olien som jeg bruger til ansigtet, hvilket også har hjulpet på min tørre og irriterede hud. Jeg bruger kun serumen to gange dagligt, og har ikke brug for andre plejeprodukter i løbet af dagen, hvor jeg før i tiden var nødt til at smøre med fed creme nærmest hver gang jeg havde vasket hænder.
Det er helt klart et forsøg værd hvis man døjer og eksem, tør og irriteret hud!

Odpowiedź od Bakskincare
Jeg er meget glad for produkterne
Jeg er meget glad for produkterne til hud med acne-problemer. De har hjulpet min hud meget, og jeg bruger kun BAK produkter nu. Jeg er også rigtig glad for at de er sunde og uden overflødige ingredienser.

Odpowiedź od Bakskincare
Hurtig levering og fantastisk service i…
Hurtig levering og fantastisk service i form af rådgivning.

Odpowiedź od Bakskincare
Virkelig gode produkter og de sender…
Virkelig gode produkter og de sender varerne samme dag du bestiller.
Jeg har en mærkelig hud som er ekstremt tør, har tendens til akne og samtidig rosacea. Først bestilte jeg derfor olie til rødmende hud og serum til tør hud. Men serum gav desværre en del udbrud, så nu har jeg bestilt serum til tør hud med tendens til akne og ser hvordan det går. Mine enbefalinger ville være at lave olierne i en lidt større størrelse (eller i hvert fald som alternativ til den eksisterende), den er hurtigt brugt når man bruger det 2 x dagligt. Dernæst en form for loyalitetsklub, hvor eksisterende kunder, kan få særlige rabatter.

Odpowiedź od Bakskincare
Super gode produkter, god service og hurtig levering.
Super gode produkter god service

Odpowiedź od Bakskincare
Hurtig levering og lækre produkter
Hurtig levering, og min serum var pakket godt ind, så den var beskyttet hele vejen :-) Jeg er på min anden flaske “oil for redness”, den er uden tvivl kommet for at blive i min hudplejerutine: så blød og lækker at bruge, og den virker bare super godt - kæmpe anbefaling herfra!

Odpowiedź od Bakskincare
Jeg har haft psoriasis i mange år
Jeg har haft psoriasis i mange år, og brugt diverse hormoncreme,nu bruger jeg bak
Olie og serum, og mit psoriasis er kun blevet bedre.
Derud over tager mælkesyrebakterier i kapselform fra viksjo.dk

Odpowiedź od Bakskincare
Har altid haft tørre hænder og ingen…
Har altid haft tørre hænder og ingen cremer hjælper- indtil nu. Håndcremen holder bare og også over længere tid.
Jeg har også købt jeres rens og acne creme. Det virker bare!! Min hud er blevet så meget pænere. Tak :)