Bakker Racing Products Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik moest een oude achteras hebben voor mijn fiets. In het magazijn had hij er nog een liggen. Voor een vrijwillige bijdrage mocht ik deze meenemen. Ik blij, hij blij.

Oceniono na 5 z 5

Mooie merken, eerlijke adviezen en scherpe prijzen. Erwin blijft een kenner en materiaal freak. Een flexibel bedrijf, ondanks dat we ons als consument vaak blind staren op snelle levering doordat we z... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte afhandeling van retourzending. Op18 mei heeft mijn man een internal pad voor een Kask helm geretourneerd. Op hun telefonisch advies verkeerd product opgestuurd gekregen! Zelf moeten vrage... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vandaag m'n bij Bakker Racing bestelde mountainbike verlichting binnen gekregen. Zondag avond laat besteld, dinsdag morgen in huis. Nieuwste model van Lezyne voor de beste prijs, en zonder verzendkos... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Pojazdy i transport

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Bakker Racing Products is een (online) shop, gespecialiseerd in racefietsen en mountainbikes.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Goede prijzen met snelle verzending

Ik heb een thermobroek van Craft besteld bij Bakkerracing. Ze hanteerden hiervoor de laagste prijs die ik kon vinden op internet. Ideaal dat de producten gratis worden verzonden boven de 25 euro. Het product werd dezelfde dag verstuurd en ik heb het de volgende dag ontvangen met PostNL. Ik heb verder geen ervaring met de service van deze webshop.

7 stycznia 2018

Uitstekende service!

Een jaar geleden een mooi setje Mavic wielen gekocht waar ik nog steeds blij mee ben en nog steeds nergens goedkoper te vinden. Op black friday een jas en handsschoenen gekocht. Het duurde twee dagen langer ivm de drukte waar zij netjes over communiceerden. Bij ontvangst bleken beiden niet aan mijn verwachtingen te voldoen en dit heb ik ook bij hun gemeld. Ik kreeg een retourbon en mijn geld keurig weer terug op mijn rekening. Ik blijf ze in de gaten houden voor mooie aanbiedingen.

8 grudnia 2017

Service om te janken!

Bijna 2 weken teurg nieuwe mtb-schoenen besteld. Eerst gemsild, geen reactie. Inmiddels al 2x aan de lijn gehad, mooie verhalen maar nog niets in huis.
Paar jaar terug ook al waardeloze service, toch nog een keer geprobeerd (leuke aanbieding), voor mij absoluut de laatste keer geweest. In deze tijd kan je niet meer aankomen met verstoppertje spelen.

25 listopada 2017
Oceniono na 2 z 5

Tweedehands voor de prijs van nieuw

Zonder melding ervan te maken werd een tweedehands fietstrainer toegestuurd. Volgens Bakker hebben ze de doos binnen gekregen en rechtstreeks doorgestuurd. Foutje, kan de beste overkomen.

Na deze retour te hebben gestuurd bleef het lang stil, werd er niet gereageerd op mail en waren ze telefonisch niet bereikbaar. Na veel proberen contact gekregen en bleek het product niet meer leverbaar bij de importeur in Nederland, het moest het uit Italië komen. Bakker weet de slechte bereikbaarheid aan een verhuizing. Uiteindelijk gingen er ruim drie weken overheen voor het product binnen kwam. Dit was inderdaad een nieuw product. Echter was dit niet de 'smart' versie van de fietstrainer, waar ik wel voor had betaald. De sensor ontbrak.

Wederom contact gehad met Bakker. Er werd aangegeven dat de sensor direct zou worden opgestuurd. Deze kwam de volgende dag inderdaad binnen. Helaas opnieuw een onaangename verrassing: weer een tweedehands product. Niet eens de moeite genomen om het doosje fatsoenlijk dicht te plakken.

Ik heb nog niet getest of de sensor het doet. Ik hoop het maar, want ik heb geen zin om wéér contact op te nemen met deze shop. Hoewel ze scherp geprijsd zijn, zal ik hier nooit meer wat bestellen. Ik verwacht dat mijn fietsmaten er na mijn ervaring hetzelfde over denken.

14 listopada 2017
Oceniono na 1 z 5

Wat een slechte webshop en service, niets bestellen.

Wat een slechte webshop en service. Bestellen gaat lekker snel, maar daarna is het drama. Voor 1500 besteld, is niet de volgende dag geleverd. Wacht nu al 4 dagen, en op track en tracé staat dat ze nog steeds wachten op het pakket. In het begin nog een antwoord dat het aan PostNL zou zijn, maar daarna niet meer reageren op de mail. Goedkoop is echt duurkoop. Mensen, bestel gewoon bij 12gobiking of futurum, dan krijg je spulletjes gewoon op tijd. Mocht de bestelling nog komen gaat deze rechtstreeks terug, de verzendkosten neem ik op de koop toe. Zal mij benieuwen hoe lang het dan weer gaat duren voordat het geld terug is.. Wat ben ik blij dat ik mijn nieuwe carbon wielen gewoon bij Futurum besteld heb...ellende..

10 listopada 2017
Oceniono na 1 z 5

veel te laat geleverd zeer slecht nog ergens anders moeten kopen

Dindsdags 2 banden rocket ron besteld volgens de website direct leverbaar wat betekent dat ze de volgende dag verstuurd worden,
Krijg donderdags een mail dat de banden niet meteen leverbaar zijn.
Dus ergens anders banden besteld omdat ik 3x in de week op de fiets zit.
erg slecht ze hadden meteen met een voorstel moeten komen om het geld terug te storten omdat ze zich niet aan de lever datum kunnen houden.
ruim 7 dagen later zijn ze geleverd.
Heb ook nog een 2e mailtje hier over gestuurd daar is gewoon niet op gereageerd

1 listopada 2017
Logo Bakker Racing Products

Odpowiedź od Bakker Racing Products

Beste John, vervelend dat de banden voor jou niet optijd waren. We hebben netjes gemeld niet tijdig te kunnen leveren. Dat de banden dan in 1 week geleverd zijn valt nog redelijk in een korte termijn. Mocht je de banden willen retourneren, kan dat uiteraard ten alle tijden. Mvg Bakker Racing.

Jammer Bakker Racing!

Op website staat “Ongeveer 98% van de zendingen worden binnen 24 uur afgeleverd na ontvangst van de betaling. De overige bestellingen worden in 1 tot 2 werkdagen geleverd.”

Zit nu al 5 dagen te wachten op een vest die “op voorraad” stond, en omdat Bakker Racing niet telefonisch te bereiken is en niet reageren op emails, heb ik nog geen idee of/wanneer mijn bestelling verstuurd wordt !

Gewoon contact houden met klanten. Een mail dat de bestelling onderweg is/niet geleverd kan worden, of later verzend wordt enz…

Jammer Bakker Racing!

22 września 2017
Oceniono na 4 z 5

De eerlijkheid gebiedt het volgende te …

De eerlijkheid gebiedt het volgende te melden: na mijn review enkele dagen terug werd ik diezelfde avond gebeld door Erwin Bakker: met heel veel woorden en ook excuses dat het niet zo had mogen lopen, beloofde hij mij de benodigde palletjes en veertjes meteen op te zoeken en meteen een levering van te maken (welke ik vandaag 20-9 ) ontving. Dus al met al 100 % opgelost (Had dit nu toch meteen gedaan!!!!! en niet zo´n negatieve review riskeren)
Dus nu 4 sterren, maakt met de vorige review nét voldoende

20 września 2017
Oceniono na 4 z 5

Een bedrijf met wat kinderziektes …

Een bedrijf met wat kinderziektes wellicht maar 100% van goede wil en bereid te leveren. Er gaan misschien wel eens dingen mis maar mijn ervaring is dat het wel goed gaat komen. Prijzen zijn zeer scherp en service prima. Bereikbaarheid in vakantieperiode was slecht. Een voicemail of een automatische mail beantwoorden zou veel ongemak voorkomen.

14 września 2017

Waardeloos en onbetrouwbaar!

Op 5 augustus bestelling gedaan en tot op heden niets ontvangen.
Aantal keren mail gestuurd en geen enkele reactie.
Vele malen gebeld, maar telefoon is nog nooit opgenomen.
Waardeloos en onbetrouwbaar!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 września 2017

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej