Bakker Bart Recenzje 426

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

1,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ik ging met een vriendin naar Leiden centraal en ik had al een uur zin in een panini. Ik was helemaal niet laat ofzo maar toen had ik afgerekent en vroeg ik best beleeft: 'meneer, kan dit gegrild word... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bakkerij Bart de mare Alkmaar. Bestel broodje met alleen carpaccio verder niks. Krijg een broodje met alles er op, terug gegaan ermee en dan wordt dus alleen de carpaccio er afgehaald en op een and... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Bakkerij Bart oranjerie apeldoorn. Waar we eerder de bakkerij hoog waardeerde is dit na twee negatieve ervaringen een 2 of 3 gewordrn. De eerste negatieve ervaring wad enkele weken geleden.. de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super service! Konden eigenlijk niet laten bezorgen maar de beste man van de bakker bart in Wijchen is speciaal voor ons naar ons bedrijf gereden, zodat wij van een broodje konden genieten in onze... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Piekarnia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Eat & Greet bij Bakker Bart deel foto's filmpjes e-cards oproepjes en krabels via Eat & Greet van Bakker Bart

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Waardeloos bedrijf!

Waardeloos bedrijf! Bakker Bart Sneek
Moet je €33,- betalen en betaal je met €103,- accepteren ze het niet!
Graag met pun betalen........
Boycotten dat bedrijf08

8 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

De damens die de broodjes beleggen doen…

Bakker bart Gorinchem! De damens die de broodjes beleggen doen dit gewoon zonder handschoenen. Zo vies!
De broodjes zijn niet lekker hard gebakken.
Ze lijken wel helemaal niet afgebakken.
De pannini hoort warm maar is koud.

En de wc is vies . Zo niet nodig allemaal!
Wat is er hier aan de hand?
Ben ik niet gewend van bakker Bart.

27 maja 2024

Oud droog en muf Dordrecht

Oud droog en muf.
De harde broodjes slap en smakeloos om 12.30z.
De mueslibollen droog en muf .
Minstens een dag oud ,maar ik vrees nog langer .
Vielen bij opensnijden uit elkaar .
En dit al voor de 2e keer.
Dachten vorige keer een keertje pech te hebben.
Nooit meer .

11 maja 2024
Oceniono na 1 z 5

Heb in zutphen een bestelling gedaan…

Heb in zutphen een bestelling gedaan alles was goed behalve me drinken had optimel drinkyoghurt en had me drinke op was daar die fles aan het kijken wat der in zat keek ik naar de datum was doe al een maand over datum

30 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Vanmiddag in Dronten een Bartje filet…

Vanmiddag in Dronten een Bartje filet americain gegeten. Het broodje was slap en taai. Het was druk en wilde het niet melden met al die klanten. Nog 2 koffiebroodjes gekocht en meegenomen. Ook deze waren niet vers, en hadden een oude smaak. Jammer van mij 1 *

30 kwietnia 2024

Broodje filet besteld

Broodje filet besteld. Snelheid was prima maar het broodje was vreselijk taai.. en de ui was er over gevlogen.. zo weinig.
Voor ons geen Bakker Bart in Enschede meer.

28 kwietnia 2024

Onbeschoft behandeld ...

Bij de vestiging in de Grotestraat in Ede kan tenminste een enkeling van het personeel een opfriscursus 'correcte klant behandeling' gaan volgen. Een bestelling plaats je daar mbv een computerscherm zoals je dat wel vaker tegenkomt. Alleen bij BB werkt deze buitengewoon onhandig. Als je van 1 artikel er meer dan 1 wilt bestellen dan ontbreekt op datzelfde scherm de mogelijkheid om het aantal te veranderen en kan je alleen op 'volgende' drukken.. ook op het volgende scherm kan het aantal niet gewijzigd worden... heel verwarrend dus en dus om hulp gevraagd. Komt er een jongedame die het wel even voor zou voordoen. Ik vertelde haar dat het niet erg handig was opgezet en tijdens het weglopen liet ze zich geirriteerd ontvallen "als u dat vindt dan zal dat wel zo zijn' of met woorden van gelijke strekking ........ pardon? Even later werden de 2 (grote mokken) koffie door haar gebracht met de mededeling dat de rest (in casu 2 warme broodjes) er aan kwamen. Toen de koffie inmiddels op was en de warme broodjes nog in geen velden of wegen te zien waren kwamen we erachter dat op de kassabon alleen de koffie was vermeld.. is er toch iets misgegaan met dat systeem? Wij hielden het voor gezien bij BB en gingen verhaal halen bij de kassa/bediening. "Nee hoor, u heeft voor de broodjes betaald en staan alleen niet op de bon", kregen we te horen. Ik stelde dat er blijkbaar toch iets niet in orde was met dat bestelsysteem en kreeg nogmaals van dezelfde jongedame te horen "als u dat vindt dan zal dat wel zo zijn" ..... van een dergelijke behandeling van een snotneus zijn wij niet gediend en zijn voor het laatst bij deze vestiging van BB geweest. We hebben koude broodjes mee naar huis genomen en deze bleken thuis ook niet eens bijzonder te smaken. De klant behandeling was wel bijzonder.

28 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Naar buiten gestuurd om op bestelling te w88 in de spoelende regen!!!

We waren op de terugweg van de zandsculpturen van Elburg weer onderweg naar huis en kochten een voucher via social deals van bakker bart te kampen. We hadden een broodje en smoothy en een donut. Ik, mijn man en onze 2 kinderen kwamen daar aan en wilden de bestelling doen en vermelden dat het om een social deal ging. De vrouw achter de balie nam de bestelling op en zei gelijk dat we het binnen niet op mochten eten en maar buiten moesten wachten tot de bestelling klaar was. De tafel van de bakkerij was vrij en de stoelen leeg. Het regende hard buiten , daar sta je dan in de spoelende regen met 2 kinderen die roepen dat ze het koud hebben. Een vreselijke ervaring.. we voelden ons net het meisje met de zwavelstokjes.. belachelijk..

23 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Wat zijn ze duur geworden!

Wat zijn ze duur geworden!
Heel zuinig belegd broodje met eiersalade,meer sla dan eiersalade,was smakeloos,broodje niet lekker,leek oud.
En een Italiaanse bol met hete kip 7,50 belachelijk!
Ga hier nooit meer heen!
Duiven

16 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Kreeg een broodje deze was niet van ons…

Kreeg een broodje deze was niet van ons . Kreeg meteen een grote bek ik was onze eten aan eten en druk met me kinderen er kwam een broodje die niet van ons was toen wat zei kregen we een hele grote smoel en voor andere mensen sorry voor me dislexie eten was ook echt ruwe en vies

16 marca 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej