Ik ging met een vriendin naar Leiden centraal en ik had al een uur zin in een panini. Ik was helemaal niet laat ofzo maar toen had ik afgerekent en vroeg ik best beleeft: 'meneer, kan dit gegrild word... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bakkerij Bart de mare Alkmaar. Bestel broodje met alleen carpaccio verder niks. Krijg een broodje met alles er op, terug gegaan ermee en dan wordt dus alleen de carpaccio er afgehaald en op een and... Zobacz więcej
Bakkerij Bart oranjerie apeldoorn. Waar we eerder de bakkerij hoog waardeerde is dit na twee negatieve ervaringen een 2 of 3 gewordrn. De eerste negatieve ervaring wad enkele weken geleden.. de... Zobacz więcej
Super service! Konden eigenlijk niet laten bezorgen maar de beste man van de bakker bart in Wijchen is speciaal voor ons naar ons bedrijf gereden, zodat wij van een broodje konden genieten in onze... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Eat & Greet bij Bakker Bart deel foto's filmpjes e-cards oproepjes en krabels via Eat & Greet van Bakker Bart
Dane kontaktowe
Holandia
- www.bakkerbart.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Onvriendelijk en onprofessioneel.
Vandaag ging ik rond 11:00 naar bakkerij Bart in Roosendaal met mijn zoontje. Allereerst waren de dames enorm traag omdat ze JP (?) zaten af te zeiken omdat ze het niet snapte waarom het zo lang moest duren tot het koffiezet apparaat gemaakt zou worden. Dus ik stond al best lang te wachten, komen er mensen binnen die de medewerkster kende. Ging ze hun voor trekken, hielp mij niet eens maar ging gelijk naar hun. Terwijl zij duidelijk allang had gezien dat wij daar toch al ff stonden. Ver voor deze mensen binnen kwamen. Ben gelijk rechtsomkeer gegaan. Hebben maar gegeten bij de hema. Altijd enorm lieve, aardige mensen.
Laatst ook toen ik ook bestelde via thuisbezorgd, kreeg ik een droog broodje carpaccio zonder saus. Toen ik hiervoor alsnog belde; zei mevrouw dat ik niet moest zeuren.
Ik ga daar echt nooit meer. Onvriendelijke, onprofessionele boel.
Er staan 5 vrouwen in de keuken.
Er staan 5 vrouwen in de keuken.
De zaak is leeg
Ze staan 10 minuten te praten
En heb 20 minuten op mn broodje zalm gewacht. Er is geen hond in de zaak behalve ik.
Laatste keer dat ik hier geweest ben.
En de meiden achter de bali maar lekker beppen
Vorige keer konden ze mn 50 euro niet aannemen want ze hadden geen wisselgeld dus zo loop je klanten mis.
Bakker Bart Enschede
We zaten bij Bakker Bart Enschede. Om 16:10 bestelden we een koffie en een broodje filet americain. Na ruim 20 minuten wachten was er nog niets gemaakt. Toen we navraag deden, schreeuwde de medewerkster achter de kassa: “Sorry, we gaan eerst opruimen en daarna maken we het broodje en de koffie.” Dit is niet de reactie die je hoort te krijgen, zeker niet omdat het helemaal niet druk was.
Ondertussen zagen we dat drie andere klanten, die ná ons besteld hadden, hun bestelling wél eerder kregen.
Na nog eens 10 minuten wachten kregen we uiteindelijk onze bestelling. Toen kregen we te horen: “We waren het vergeten, daarom duurde het wat langer. We moeten ook héél veel schoonmaken, anders zijn we pas om 21:00 uur klaar, en ik wil wel op tijd bij mijn kind zijn.”
Het zou je personeel maar zijn.....
Vestiging Zutphen
Vestiging Zutphen.
Zit meubilair duidelijk aan vervanging toe, afval op de grond. Zeer sobere indruk. Prijs/kwaliteit verhouding niet in balans.
Hygiëne …
Het doekje waar de tafels mee afgedaan werd, ging degene met hetzelfde doekje de toilet in (heb niet gezien wat ze ermee schoongemaakt had) en vervolgens ging ze met dezelfde handschoenen waar ermee schoongemaakt werd de broodjes staan maken. Een andere werknemer deed met het vliegenvangapparaat leeggooien, terwijl er mensen zaten te eten en werd ook met deze handschoenen broodjes gemaakt. Ben in Goes geweest
Bakkerij Bart oranjerie apeldoorn
Bakkerij Bart oranjerie apeldoorn.
De eerste negatieve ervaring wad enkele weken geleden.. de saucijzenbroodjes waren zeer vet het drukte door het servet heen. Reactie van de medewerker " dat klopt. Het is in de magnetron verwarmd ipv in de oven"
Vandaag was de koffie en chocolademelk waterig, broodjes taai en smaakloos. De presentatie zeer matig. De broodjes werden op ën servet op blad gelegd. De tafel en vloer was
vies, stoelbekleding stuk. Personeel reageert ongeïnteresseerd op klachten.
Wij zijn van bakkerij Bart beter gewend en zijn echt teleurgesteld in deze locatie..
De Bakker Bart vestiging in Culemborg…
De Bakker Bart vestiging in Culemborg maakt geen goede broodjes. 2 broodjes kippendij besteld, duurde al erg lang omdat ze een discussie hadden over wat nou kippendij was of gewone stukjes kip. Vervolgens 10 min verder was het klaar, broodjes meegenomen. En het smaakt ook nog eens niet lekker, kip was koud en kaas niet goed gesmolten. In Utrecht centrum maken ze echt de beste kippendij broodjes. Deze broodjes waren een teleurstelling.
Bakker Bart Coevorden
Vandaag 4 broodjes gehaald bij de Bakker Bart in Coevorden, maar ik zal hier niet snel weer komen. Half stokbroodje zalm met 2 plakken zalm, grote hoop sla, 3 plakjes komkommer 8,50 betalen. Tot voor kort werd en nog gevraagd of je er een saus over wou. Na dit aan te geven wordt hiervoor een extra bedrag gerekend van 0,75 per broodje.. Broodje Tonijn, als extra beleg kon ik kiezen tussen tomaat OF komkommer. Ook dit werd tot voor kort beide erop gedaan. 2 broodjes kipbacon hetzelfde verhaal. Extra berekenen voor een beetje saus erover. 1 ei werd verdeeld over 2 broodjes. Sla durven ze wel weggeven. Kwam hier regelmatig, maar dat is nu wel afgelopen. Personeel ook niet vriendelijk. Als je aangeeft waarom je opeens extra moet gaan betalen voor een beetje saus, geven ze aan dat dat regels zijn. Ik heb aangegeven dat ze de sla wel mogen houden, maar dit wordt ook niet in mindering gebracht. Kattige meiden, willen snel afhandelen. Niet hygiënisch. Vieze vloeren, en constant dezelfde handschoentjes aan, ook na het aannemen van geld gaan ze gewoon weer een nieuw broodje maken. Voor mij geen bakker Bart meer..
Een van de meest onhygiënische Bakker…
Een van de meest onhygiënische Bakker Bart-vestigingen die ik ooit bezocht heb. Bakker Bart Boterhoek Best. Alles is er vies, de vloer, de kastjes, de toonbank waaraan de belegde broodjes wordt gemaakt, mieren lopen tussen het beleg, dames zitten op hun telefoon tijdens het maken van de broodjes (dragen geen handschoenen). Het zou hier niet misstaan nog eens de hygiëneregels door te nemen met de werknemers en vooral degene die de zaak runt. Bah
Vandaag ben ik bij Bakker Bart in…
Vandaag ben ik bij Bakker Bart in Duiven geweest. Helaas viel mijn bezoek wat tegen. Het broodje was te hoog doorgesneden en er zat erg weinig beleg op. Ik hoop dat hier in de toekomst meer aandacht aan wordt besteed.
Bakker Bart kampen bijna geen beleg op…
Bakker Bart kampen bijna geen beleg op alle 3 de broodjes alles twrug gestiurd koude bal gehakt excuus jong meisje heeft het gemaakt waardeloos altijd tevreden over Bakker Bart maar Kampen dus echt niet!!!
Bakker Bart Duiven
Je weekend begint bij Bakker Bart Duiven
Lekker broodjes halen op zaterdagmorgen bij
Bakker Bart Duiven, daar wordt een ieder blij van!
Super kwaliteit en uiterst vriendelijk & gezellig personeel.
Dikke plus van ons.
Vandaag online een bestelling gedaan
Vandaag online een bestelling gedaan, voor bezorgen later toen ze er nog niet waren een aantal keer gebeld maar kreeg geen gehoor. Ik ben er zelf naar toe gegaan en ze gaven dat de bestelling niet door is gekomen.
Heb een klacht via de mail gestuurd.
Heb een klacht via de mail gestuurd.
Ze reageren er niet eens op.
Waardeloze winkel.
Bakker Bart de Mare in Alkmaar
Bakker Bart de Mare in Alkmaar.
Vreselijk zaak! Ten eerste ben ik enorm slecht behandeld. Vrouw achter de balie met kort grijs haar en tatoeages had een onwijs grote mond en stond erbij als een chagrijnig. Ik citeer: ‘volgende! Ja wat is er?’ (Ik wil graag 2 broodjes bestellen’ *diepe zucht*’ ‘wat wil je dan?’ ‘ja welk broodje moet je dan met filet?’ Totaal niet klantvriendelijk. En als ik dan zeg; nou sorry hoor: een beetje klantvriendelijker mag wel krijg ik nog een snauw terug ook dat ik duidelijk moet zijn in wat ik wil. De rest van haar houding zal ik besparen in deze review.
Nadat ze mij als een stuk stront had behandeld zag ik even later dat er een vrouw met een pasgeboren baby huilend de winkel uit liep. Ook bij deze vrouw had de mevrouw achter de balie geen geduld. Dit kan toch niet?!
Ik ben zelf ook direct gegaan en kom ook NOOIT meer terug.
En ten tweede is het allemaal heel smerig daar. Vieze tafels en stoelen, veel vliegen en de broodjes die klaar staan staan daar ook echt minuten lang te verpieteren.
Studenten die lachend en kletsend de broodjes maken terwijl de hele zaak mee kan luisteren. Eitjes vallen op de grond en worden zonder pardon gewoon weer op je zogenaamde ‘verse broodje’ geflikkerd.
Zal er geen traan om laten als deze zaak ooit failliet gaat. Wat een aanfluiting.
Bakker Bart; ga eens vaker bij je winkels langs en screen je personeel voordat ze aangenomen worden!
Enne… laat de mevrouw met kortpittig grijs haar en tatoeages eens op een functioneringsgesprek komen of bekijk eens de camerabeelden van deze dag!
Hoop dat zij in iedergeval snel ontslagen wordt. Bah!
Medewerkers waren absoluut niet…
Medewerkers waren absoluut niet vriendelijk. Waren totaal niet behulpzaam. Ik mocht geen vraag stellen maar wel bijbetalen zonder dat ik hiervoor akkoord had gegeven of dit werd toegelicht… slechte zaak. Ga er niet heen is mijn advies!
Bakker Bart Roosendaal.
Bakker Bart Roosendaal.
Voor 2 man om 5 voor 12 lunch besteld.
Om 10 voor 2 kwam die meuk aan en geen verasssing de beenham was niet meer warm.
Echt een hele slechte organisatie maar wel verplicht voor minimaal 18,50 bestellen.
En dan nog bezorgd door een kneus op een fatbike.
Slecht!
Slecht!
We hadden gewoon besteld en na 30 minuten vroegen we waar onze bestelling was bonnetje was weggegooid? Hoe raar
En daarna werden ze helemaal boos en schreeuwen ogen draaien en na 15 minuten werd het nogsteeds niet gemaakt ga hier asjeblieft niet eten
Eens Bakker Bart en nooit meer.
Gisteren waren we bij bakker Bart in Hoogezand. Een tijd geleden waren we er ook wel eens. Ik heb met afschuw gekeken naar de bediening. Er is een dame die de leiding heeft en al schreeuwend instructie geeft aan de overige bediening die al graaiende broodjes klaarmaakt voor een klant. Er is een lange rij wachtenden. Eindelijk hebben we onze broodjes die we onder voortdurend geschreeuw van de leidster opeten , snel weggaan en niet meer terugkomen
Erg weinig op je broodje voor €8,50
Vandaag bij bakker Bart de mare in Alkmaar geweest om een halve stokbrood met carpaccio te eten nou ik had wel geteld 3 dunne plakjes op de stokbrood t enige wat ik proefde was boter en saus meer niet erg slecht hiervoor €8,50 betaald dit is gewoon belachelijk
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.