update på min sidste andmeldelse bakkens kunde service havde nu skrevet til min kæreste angående ærstatning på hendes jakke og bedt hende om at tag fat i dem igen hvilket hun så gjorde og efter hu... Zobacz więcej
Mitt barnebarn på 12 år og hennes venninde hadde en dårlig opplevelse i 'Tornadoen' - de ble kastet rundt uten beskyttelse av hodet og klaget over smerter etterpå. Hodestøtten virker ikke. Dét gjør he... Zobacz więcej
Trevligt ställe med bra blandning av aktiviteter karuseller då. Spehallar bör fräscas upp slitna maskiner om man nu tycker spel är kul. Lite fler toaletter inne på området bör finnas. P betal automa... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Der er noget om snakken - der er sjovest på Bakken!
Dyrehavevej 62, 2930, Klampenborg, Dania
- bakken@bakken.dk
- www.bakken.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Darwin fra double shot er virkelig…
Darwin fra double shot er virkelig kunde nær og giver en ekstraordinær tryg oplevelse. God mand og kæmpe respekt!🙌🙌
forfærdelig kunde service
update på min sidste andmeldelse
bakkens kunde service havde nu skrevet til min kæreste angående ærstatning på hendes jakke og bedt hende om at tag fat i dem igen hvilket hun så gjorde og efter hun gjorde det blev de tavse igen. det kan sku da ikke passe at det der skulle forstille at være en af de mest hyggelige og dejlige forlystelses pakker har så ekseptionel f#"king ringe service altså, syns godt i kunne tag at stramme jer op
Virkelig dårlig mad
Virkelig dårlig mad. Buffet til en formue men der var intet som var værd at sætte tænderne i. Febrilsk kigger man rundt og ender med nuggets og pomfritter. Sodavand ad libitum i små glas man selv fylder op i hjørnet længst væk. Grillstegt pattegris der smagte surt. De andre stege skulle skæres men personalet gemte sig. Da det endelig lykkedes var man i tvivl om kødets oprindelse. Bakken bliver det ikke til før de når Tivoli standard. Det var ganske enkelt spild af penge.
Sidste sæson blev det til 5 besøg og vi…
Sidste sæson blev det til 5 besøg og vi aer frem til at komme igen til sæsonstart
Elendigt P System
Nummerpladescanning og automatisk betaling er nu uden varsel blevet droppet til trods for der skiltes med det ved indkørsel. Gardian som nu åbenbart er ny P vagt scanner ikke nummerplade men sender regning med gebyr da den automatiske betaling åbenbart også er sløjfet. Ikke særligt kundevenligt ikke at informere om dette på en ordentligt måde
Parkering
Vi har netop modtaget en registreringsafgift fra parkzone - selvom vi har betalt for parkeringen FØR vi gik ind. Der er nu sendt indsigelse til parkzone da vi kan dokumentere at vi har betalt.
Vi har aldrig før haft udfordringer med parkeringen. Selvom det ikke er jer der administrerer dette - overvejer vi nu om vi skal droppe sæsonkortet til næste år. Der er flere der har haft samme udfordringer - det fungerer jo ikke.
Jeg fik en regning for parkering selv om jeg havde betalt i parkeringsautomaten
Jeg fik en regning for parkering selv om jeg havde betalt ved hjælp af Bakkens betalingsautomat.
Men Gardian A/S (tidligere Parkzone) sendte bare en ekstra regning og reagerede bare med nye spørgsmål når jeg klagede hos dem. Bakken vil ikke svare på om de får penge fra Gardian A/S (tidligere Parkzone) ved disse dobbelt betalinger. Find et andet sted at hygge jer.
Ren skuffelse
Ikke nok med begrænset antal forlystelser så giver turpasset ikke adgang til de halballer der er opstillet til halloween og nye parkeringsregler der ikke er informeret… en skuffelse
Afgift på 910 kr for nye p-regler
Jeres nye parkeringssystem er under al kritik. Når man kører ind på bakken skilter I med, “husk at smil, din nummerplade bliver scannet”. Når man så går forbi betalingsanlægget på vejen ind til bakken står der “betal ved ankomst”. Vi stod i går flere mennesker, som ikke kunne få registreret vores biler. Vi vælger derfor at gå ind, da vi netop snakker om, at ens nummerplade er scannet og har været vant til at betale på vej ud fra bakken i hele jeres nuværende sæson. Jeg kommer ud med min datter efter 3 timer, og kan så godt komme til betaling af parkering da vi rammer parkeringspladsen. Jeg betaler 96 kr for parkeringen, men kommer ned til bilen og ser en afgift på 910 kr i forruden fordi min bil ikke er registreret i betalingsapp. Jeg har derfor både betalt for parkering, og fået en bøde fordi jeres nye betalingssystem ikke virkede. Jeg har været på Bakken +30 gange i denne sæson, og har aldrig haft problemer med jeres betalingssystem. Men at I vælger at ændre reglerne for parkering på en måned efter endt sæson, trods I skriver at ens nummerplade bliver scannet ved indkørsel er under al kritik!!!
Sjovt at skiltet ved indkørslen til parkeringspladsen er fjernet siden i går, så der ikke længere står at nummerpladerne bliver scannet. Tænker der har været mange utilfredse gæster på Bakken i går, som har haft samme dårlige oplevelse som mig!!
Jeg synes det er hyggeligt at komme på…
Jeg synes det er hyggeligt at komme på bakken , men parkering pladsen hvor der er skilte om at der er ens rettet kørsels som folk ikke overholder , der bliver kørt i alle retninger, mod trafikken, bare fordi folk åbenbart ikke gider at gå ned til deres biler , et held at der ikke er nogen der er kommet til skade ,
Det jeg skiver om skete i går 31 august og det drejer sig ikke kun om 1 bil det var op til flere biler
Desværre så vi ikke anmeldelserne inden…
Desværre så vi ikke anmeldelserne inden vi gik ind på Amerika Dinner på Bakken.
Maden var endelig okay men vores børn fik først deres mad da vi andre var færdige med vores.
Der er så beskidt over alt. Toiletterne var så ulækre. Gulvet er så klistret at ens sko sidder fast. Ikke et sted hvor man tænker at man har lyst til at nyde sin mad.
Vil ikke anbefale dette sted til nogen.
Kommer ALDRIG IGEN!!!
Appetithuset
Vi besøgte Appetithuset på Bakken og valgte deres buffet – men maden var kold og uappetitlig. Vi gjorde personalet opmærksom på det flere gange, men der blev ikke gjort noget. Man skal desuden betale for buffeten, før man overhovedet spiser, hvilket føles urimeligt, når kvaliteten er så dårlig. Som prikken over i’et var toilettet meget ulækkert med afføring på væggen. Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse, som vi ikke anbefaler.
Appetithuset På Bakken ik kom
Jeg spiste for nylig buffet på Apptithuset på Bakken, og det var desværre en rigtig dårlig oplevelse. Allerede fra starten betaler man, før man overhovedet har set maden – og det gør det ekstra skuffende, når oplevelsen slet ikke lever op til det, man forventer.
Buffeten var kold, og flere af retterne virkede som om de havde stået fremme alt for længe. Jeg gjorde personalet opmærksom på det, men de gjorde ingenting. Ingen undskyldning, ingen forsøg på at løse problemet – bare ligegyldighed.
Når man betaler på forhånd for en buffet, forventer man at maden er varm, frisk og at personalet tager en seriøst, hvis der er problemer. Her fik jeg hverken ordentlig mad eller ordentlig service.
Det ødelagde mit besøg på Bakken, og jeg kommer ikke igen. Jeg kan ikke anbefale nogen at spise der, før de får styr på både kvaliteten af maden og deres kundeservice.
Spar jer selv for oplevelsen!
Spar jer selv for oplevelsen!
Efter 3 år tænkte vi at bakken igen skulle besøges. Havde jeg bare læst her først så havde vi sparet de ca 1000kr det kostede for 3 turbånd.
329kr for et turbånd - flere forlystelser varer under 1 minut fx Skyroller. Her er man i forlystelsen ca 1 min (15sek på vej op, 30 sek i luften og 15sek på vej ned igen) og der var INGEN kø! Personalet løb rundt og havde ikke forladt området ved forlystelsen inden folk blev sendt op i luften.
Mitbakken- spar 20-50kr pr turbånd. Det lyder godt men husk at det kun er turbånd med dato som skal bestilles min 2dage inden besøget.
Toiletterne er så klamme og lugter helt vildt af urin.
Prisen på parkering ved parken- 100kr!!! Det er helt hul i hovedet.
Mad og drikke- glem det. Bare slik - 30kr for en lang “tivoli-stang”.
Personalet ved forlystelserne er sure og det virker mere som om man er til besvær end velkommen.
Der mangler bænke/siddepladser i hele parken (kan især mærkes i højsæsonen).
Flere forlystelser var ude af drift den dag vi besøgte dem. Fx den gamle træ rutsjebane virkede ikke i flere timer.
Vedligeholdelse er heller ikke noget man går op i her.
Godt råd brug jeres penge og tid et andet sted!!!
Gensyn med Bakken
Har ikke været på Bakke i nogle år og jeg tænker ikke jeg kommer igen var så skuffet alt er blevet så dyrt der det kan man nok forstå, men at forlystelserne med de priser ikke bliver vedligeholdt er super dårligt alt fremstår træt og farveløst et eksempel jeg var i spøgelses slottet halvdelen af de ting som skulle være skræmmende virkede ikke det er simpelthen for dårligt .
Jeg vil sige til dem som læser dette jeg vil nok finde en anden park at lægge mine hårdt tjente penge i Bakken er ikke noget værd mere så trist 😟
5 kæmpestore stjerner for de to seje…
5 kæmpestore stjerner for de to seje medarbejder i vandrutchebanen ca kl 18, Sasja hed den ene vist nok. Tak til alle på job den dag. At gøre Bakken muligt for et solsikkebarn er en stor opgave I løste med klasse
Ja kunne jeg have flere stjerner havde…
Ja kunne jeg have flere stjerner havde jeg gjort det. Som far til en 5-årlig autist er propfyldt forlystelsespark ikke sagen. TAAAK Bakken, tak til Sasja (rødhåret kvinde) og hendes makker i vandrutchebane. Min dreng kunne ikke rumme den lange kø og det fik han lynhurtigt hjælp til. Tak for at smile, tak for at sende ham godt afsted og for at tage ligeså godt imod ham efter turen. Det reddede hele turen for hele familien. Drivvåd og lykkelig vandrede han rundt i Bakken.
Jeg var nervøs for dagen var den forkerte, men jeres medarbejder bragte min tvivl total til skamme.! Tak
Skuffende oplevelse med dårlig service
Vores 5-årige søn fik ved et uheld slv stammet sit armbånd for meget på Bakken, og da vi bad om hjælp i informationen, blev vi mistænkeliggjort, fordi vi ikke havde gemt den "rigtige" kvittering (vi havde kvittering for mini-turpas, men det blev opgraderet ved ankomst). Personalet viste ingen forståelse, selvom vi havde en dreng, der var ked af det. Vi blev mødt med mistro og fik besked på at betale for en omskiftning. Mistroen blev ikke mindre, da de tjekkede børnene for stempler, som ikke var til at se, fordi vi havde smut børnene med solcreme. Fuldstændig latterligt system, hvis børnene selv kan stamme armbånd ved uheld og ikke må få solcreme på i løbet af dagen. Alt i alt skuffende service og mangel på fleksibilitet. En skuffende oplevelse, der desværre gør, at vi overvejer, om vi har lyst til at komme igen.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.