Jeg stod i en virkelig ubehagelig situation, hvor jeg havde låst mig selv ude, men fik den bedste hjælp af Pierre “låsesmed”og god vejledning Han var rolig, imødekommende og meget professionel –... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg havde glemt min nøgle og havde i den forbindelse af Pierre fra Bagger Låse. Med kreativ tænkning fik vi åbnet en dør uden indgreb og ny låsecylinder. Fem stjerner herfra 👌
Reakcja na opinię
Helt genial oplevelse. Marco Braz kom med det samme og fiksede vores lås inden for 10 min. Super sød og imødekommende gut. Kan varmt anbefales
Napisane przez firmę
Ndr. Ringgade 70B, 4200, Slagelse, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Han var rolig, imødekommende og meget professionel – og fik hurtigt løst problemet - virkelig behagelig og tale med med godt humør og god energi
Jeg kan varmt anbefale ham til andre!

Super god og hurtig service af Pierre og Sebastian

Odpowiedź od Bagger Låse & Alarm A/S
Rigtig god service og hurtig hjælp. Venlig og imødekommende! Vi er glade og kan anbefale

Odpowiedź od Bagger Låse & Alarm A/S
Jeg havde glemt min nøgle og havde i den forbindelse af Pierre fra Bagger Låse.
Med kreativ tænkning fik vi åbnet en dør uden indgreb og ny låsecylinder.
Fem stjerner herfra 👌

Odpowiedź od Bagger Låse & Alarm A/S
Super sød ung mand og hurtig service

Super hurtig hjælp. Marco var meget rar og hjælpsom . Flere af hans slags 😀👏

Kan varmt anbefales

Odpowiedź od Bagger Låse & Alarm A/S
Havde låst mig ude om aftenen.
Marco var der som et lyn og fik mig ind igen.
Min måde at have bygget døren på, samt hunden der gøede konstant for at forsvare ejendommen gjorde det bestemt ikke til en nem opgave.
Super flink fyr. Meget professionel, og fair pris.

Odpowiedź od Bagger Låse & Alarm A/S
Besøg hos sønnen blev lige reddet af Mike fra Bagger. Han fik lige guided os ud af lejligheden, hvor låsen var gået i baglås.
Vidste godt at de havde styr på deres service.
Tak Mike.

Odpowiedź od Bagger Låse & Alarm A/S
Mike reddede min aften. Min lås var gået i kage - baglås, så gæsterne kunne ikke komme hjem. Mike guidede mig så jeg fik det fixet i løbet af 5 min. Hvilken service - jeg kan varmt anbefale Bagger igen.

Odpowiedź od Bagger Låse & Alarm A/S
God service og vejledning af ung frisk medarbejder. Der var blevet mulighed for at komme en dag tidligere end aftalt og det passede os godt.

Odpowiedź od Bagger Låse & Alarm A/S
Fantastisk hurtig service, det var en god oplevelse at have besøg af Thomas. Han var hjælpsom, forklarende og venlig. Jeg ringede om morgenen og inden frokost var opgaven løst.

Odpowiedź od Bagger Låse & Alarm A/S
Stod kl. meget meget sent og ikke kunne komme ind. Men så ringede jeg til Pierre fra begge låse og bum så var jeg inde!!!

Odpowiedź od Bagger Låse & Alarm A/S
Pierre was very helpful and service minded. He made sure to find the best solution and I felt that I can trust him completely. I would definitely hire them again and I would definitely recommend him.

Odpowiedź od Bagger Låse & Alarm A/S
Tobias leverede en hurtig og god service 🤩

Odpowiedź od Bagger Låse & Alarm A/S
Døveforeningen af 1866's store og gamle ejendom har fået opgraderet alle de vigtigste døre med Salto briknøglesystem. Her har vi ad flere omgange haft en god og imødekommende oplevelse af flere folk fra Bagger - og især Mike, som har haft fast gang her i huset i processen. Alt fungerer - og spørgsmål/problemer blev løst hurtigt og simpelt. Derfor de fuldt fortjente 5 stjerner.

Odpowiedź od Bagger Låse & Alarm A/S
I'd forgotten my key and was locked out, but Pierre from Bagger Låse og Alarm made the whole experience painless. Communication was clear and straightforward, he arrived quickly, and had the door sorted in no time. Highly recommended!

Odpowiedź od Bagger Låse & Alarm A/S
Virkelig den bedste service i en stresset situation!
Jeg havde tabt mine nøgler og efter at have talt med tre andre låsefirmaer, kom jeg endelig igennem til Pierre fra Bagger Låse & Alarm. Smilende, venlig, hurtig og super serviceminded.
Skulle det ske igen ringer jeg til Bagger med det samme!

Odpowiedź od Bagger Låse & Alarm A/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.