Ik bestelde de strandhandoek omdat deze website aangaf, vandaag besteld morgen in huis. En ja hoor, om 20u besteld en kreeg om 22u bericht dat het pakket was aangemeld. Ik kon de volgende dag heerlijk... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Producten zijn goed te vinden en goed geprijsd. Levering duur wel erg lang. 5/6 werkdagen. Verzending door DPD is niet prettig. Hebben een pakket van meer dan 10 kg en niet hanteerbaar, maar dat je... Zobacz więcej
Bij het online zoeken naar een combinatie van wasmand en kruk viel mijn keuze op de Badkamerstore met de stevige Wasmand Kela Sevilla met deksel waar ik op durf te zitten. De bestelling verliep vlot... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Badkamerstore
Napisane przez firmę
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bij Badkamerstore kunt u terecht voor al uw badkameraccessoires, badtextiel en toiletaccessoires. Wij zijn een online winkel met een divers aanbod aan topmerken zoals Blomus, Aquanova, Decor Walther, Vossen, Tiger en Walra. Wij verkopen alleen de beste kwaliteit producten voor uw badkamer en toilet zodat u jarenlang kunt genieten van uw aankoop.
Ga naar BadkamerstoreDane kontaktowe
Schouwrooij 9, 5281 RE, Boxtel, Holandia
- klantenservice@etrias.nl
- www.badkamerstore.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Een bestelling van drie washandjes…
Een bestelling van drie washandjes kan ook gewoon door de brievenbus ipv in een doos door een koeriersdienst naar een pickup point. Scheelt volgens mij behoorlijk in de kosten.

Odpowiedź od Badkamerstore
Ik bestel een handdoek rek van € 70 en…
Ik bestel een handdoek rek van € 70 en ontvang een pakket met stangen die ik zelf in elkaar moet zetten. Ik verwacht voor dit flinke bedrag een kant en klaar handdoek rek. Bouwpakket is niet afgebeeld of vermeld bij de artikel omschrijving.

Odpowiedź od Badkamerstore
De badmat ziet er heel goed en stevig…
De badmat ziet er heel goed en stevig uit en heeft een goede antisliplaag…

Odpowiedź od Badkamerstore
Een hele goede kwaliteit badmat
Een hele goede kwaliteit badmat, op een net wat anders dan anders formaat. De kleur is prachtig, en komt overeen met de kleur in de webshop. Supersnel geleverd na bestelling.
Na ik bestelde krijg ik enkele dagen…
Na ik bestelde krijg ik enkele dagen later bericht dat de levering wat vertraging had opgelopen . Heel fijn dat de klant zo snel mogelijk op de hoogte gebracht wordt , in veel gevallen hoor je niets en moet je zelf als klant contact opnemen.
Heel erg tevreden, ook met mijn 2 prachtige badkamer matten ! Dankjewel en ik bestel zeker binnenkort nog eens bij jullie !
TEVREDEN KLANT
Gastendoekje zoals afgebeeld
Gastendoekje zoals afgebeeld, snelle bezorging en prima kwaliteit.
Super goede ervaring
Super goede ervaring, snelle levering. Je zou er zo weer een bestelling plaatsen.
Een 10 voor deze webwinkel !
Makkelijk te bestellen , overzichtelijke website en een
uiterst vlotte levering , die ik nog nooit heb meegemaakt !
Prima webwinkel en aan iedereen aan te raden .
Goede ervaring met Badkamerstore
Goede ervaring met Badkamerstore! Mijn bestelling was oorspronkelijk niet in orde, maar is wel door Badkamerstore correct behandeld en rechtgezet.
Snelle levering en bestelde producten…
Snelle levering en bestelde producten waren goed verpakt!
Handdoeken en washandjes van de witte Lietaer aangekocht
Handdoeken en washandjes van de witte Lietaer aangekocht in promotie, groen cactus, heel mooie kleur en daarbij nog enkele lichtblauwe washandjes waarbij de kleur ook heel mooi is, de kwaliteit is perfect, zeer correcte site en op tijd geleverd aan een goede prijs, top, ik ben er heel blij mee.
Mijn producten waren niet op voorraad
Mijn producten waren niet op voorraad. Hier is uitgebreid over gecommuniceerd zowel via de mail als op de website bij “mijn bestellingen”.
Prima en betrouwbare website, ik zou in de toekomst weer bij hun een bestelling plaatsen.
De ontvangen artikelen waren ook goed verpakt.
Er wordt nagekomen hetgeen beloofd…
Er wordt nagekomen hetgeen beloofd wordt door Badkamerstore
Aankoop toiletaccessoires Zone Denmark
Badkamerstore heeft een groot assortiment van badkamer en toilet producten van gekende topmerken tegen voordelige prijs. Gemakkelijk online te bestellen en de klantenservice zorgt voor goede opvolging van leveringsdatum.
Doświadczenie Trustpilot