Badkamerstore Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik bestelde de strandhandoek omdat deze website aangaf, vandaag besteld morgen in huis. En ja hoor, om 20u besteld en kreeg om 22u bericht dat het pakket was aangemeld. Ik kon de volgende dag heerlijk... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Producten zijn goed te vinden en goed geprijsd. Levering duur wel erg lang. 5/6 werkdagen. Verzending door DPD is niet prettig. Hebben een pakket van meer dan 10 kg en niet hanteerbaar, maar dat je... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Na ik bestelde krijg ik enkele dagen later bericht dat de levering wat vertraging had opgelopen . Heel fijn dat de klant zo snel mogelijk op de hoogte gebracht wordt , in veel gevallen hoor je niets... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bij het online zoeken naar een combinatie van wasmand en kruk viel mijn keuze op de Badkamerstore met de stevige Wasmand Kela Sevilla met deksel waar ik op durf te zitten. De bestelling verliep vlot... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wyposażenie łazienek
  2. Sklep z artykułami higienicznymi

O Badkamerstore

Napisane przez firmę

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Bij Badkamerstore kunt u terecht voor al uw badkameraccessoires, badtextiel en toiletaccessoires. Wij zijn een online winkel met een divers aanbod aan topmerken zoals Blomus, Aquanova, Decor Walther, Vossen, Tiger en Walra. Wij verkopen alleen de beste kwaliteit producten voor uw badkamer en toilet zodat u jarenlang kunt genieten van uw aankoop.

Ga naar Badkamerstore

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Levering kan sneller

3 listopada 2025
Logo Badkamerstore

Odpowiedź od Badkamerstore

Dank u voor uw feedback. We begrijpen dat u de levering graag sneller had gehad en nemen dit mee om onze processen waar mogelijk te verbeteren.

Team Etrias

Oceniono na 5 z 5

Mooie prijs, ruime keuze.

Mooie prijs, ruime keuze, prachtig product.
Heel mooi als set in mijn badkamer !
Deens design = praktisch, niets overbodig aan.
Blij met de vele kleuropties, past perfect in mijn BK.

3 listopada 2025

Super goede service

Super goede service, je kan zelf alles goed opvolgen, want er waren enkele producten niet klaar voor verzending en deze gemakkelijk kn annuleren! De rest was er de dag nadien al geleverd, dus snelle levering!
Nu nog afwachten wanneer de centjes (v/d creditnota) terug op de rekening komen 😉
Achteraf betalen vind ik ook een goede service naar de klanten toe! Ik zal zeker in de toekomst nog een bestelling plaatsen!

2 listopada 2025
Oceniono na 4 z 5

Makkelijk te bestellen en een…

Makkelijk te bestellen en een bevestiging dat het 3tot5 dagen kon duren voor dat het bezorgd werd
Ik miste een berichtje voor het weekend met een tekst dat het dinsdag bezorgd zou worden
Het heeft echt 5 werkdagen geduurd

30 października 2025

Zeer tevreden

De bestelling was gemakkelijk te plaatsen. Het product voldoet perfect aan de verwachting. De levering verliep vlot.

15 października 2025
Oceniono na 2 z 5

Voldoet niet aan verwachtingen

Ik heb een stang voor het douchegordijn besteld (met een hoek). Er staat dat dit van RVS is. De buizen zijn inderdaad van RVS. Maar de verbindingsstukken, die juist voor stevigheid moeten zorgen, zijn van kunststof. Dat leidt tot doorzakken en dus ben ik helaas niet tevreden.
Het douchegordijn dat ik besteld heb blijkt donkerder dan op de foto. Dus dat gaat ook terug.
Verzending is netjes, maar duurde vrij lang, een week.

14 października 2025
Logo Badkamerstore

Odpowiedź od Badkamerstore

Dank u voor uw review en voor het delen van uw ervaringen. Wat vervelend om te horen dat de stang voor het douchegordijn niet naar verwachting presteerde en dat het douchegordijn van kleur afwijkt. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn.

Fijn dat u de verzending netjes vond, ook al duurde het iets langer dan verwacht. Uw feedback over de materialen van de stang en de productfoto nemen we serieus; we kijken hoe we onze productinformatie en kwaliteit kunnen verbeteren.

We hopen dat uw retourzending soepel verloopt en danken u voor uw geduld.

Team Etrias

Pronkstul in mijn badkamer

Overzichtelijke web-site, duidelijke foto's , goede beschrijving en vlot proces van bestellen betalen en communcatie rond de status van de levering!

Prachtig materiaal - een pronkstuk in mijn badkamer.

7 października 2025

Bestelling werd vlot geleverd

Bestelling werd vlot geleverd. Was goed en mooi ingepakt en gaf ons direct een prettig gevoel.
Was onze eerste keer bij badkamerstore maar vast niet de laatste. 👏👍

6 października 2025

Aanrader!

Snelle en goede service van de klantenservice gekregen naar aanleiding van een vraag die ik had. Produkt was ook goed verpakt. Aanrader om bij te bestellen.

5 października 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej