Zobacz, co mówią recenzenci
Na het gebruik van een ander wimper serum waarvan ik rode ogen en irritaties etc kreeg overgestapt naar het serum van Badgyalsclub. Ik ben hier echt heel blij mee en zie super veel verschil! Ik ben al... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Top producten!
Allergische reactie
Dit is puur mijn persoonlijke ervaring, niet bedoeld om het product of de eigenaar in een negatief daglicht te zetten. Helaas heb ik na meerdere keren gebruik van dit serum een allergische reactie gekregen.
In het begin dacht ik dat de klachten door iets anders werden veroorzaakt, maar nadat ik een tijdje was gestopt en het serum opnieuw had aangebracht, kreeg ik de volgende dag direct weer klachten. De reactie bestond uit een opgezwollen oogrand, kleine bultjes en hevige jeuk, in combinatie met een branderig gevoel.
Ik heb daarna de ingrediënten opgezocht en laten bekijken, en daaruit bleek dat het serum meerdere sterke boosdoeners bevat in de ingrediëntenlijst die mij een ooglideczeem heeft veroorzaakt
The Brow Kit
De Brow Kit is echt top. Ik heb een boog in mijn wenkbrauwen dus soms ‘wijzen’ wat haartjes naar beneden maar met deze twee producten heb ik er totaal geen last van. Wax blijft de hele dag zitten. Ziet er ook natuurlijk uit als ik helemaal geen andere make-up op heb en gaat al een tijdje mee. 😍
De wenkbrauw gel is top
De wenkbrauw gel is top, ik kan niet meer zonder!! Ook de mascara zit in mijn make-up routine 😍👏🏽
Ik heb de eyebrow gel/wax van andere…
Ik heb de eyebrow gel/wax van andere geprobeerd en deze is tot nu het beste wat ik heb gebruikt. Het blijft ècht goed zitten!
Lash Serum die werkt
Ik heb het lash serum gebruikt en mijn wimpers zijn echt een flink stuk gegroeid. Ik vind het vooral fijn dat ik weet dat er geen gevaarlijke schadelijke stoffen in zitten die je vaak wel in andere serums vindt. Mijn ogen hebben 0 irritatie er van. Fantastische prijs/kwaliteit verhouding. Mijn serum is opgegaan dus ik ga binnenkort weer bestellen. Absolute aanrader
Wimperserum & wenkbrauw wax
Wimperserum is top, geeft je wimpers volume en je merkt snel verschil. Belangerijk is dat je hem dagelijks gebruikt. De wenkbrauw gel is letterlijk perfect, me wenkbrauwen blijven de HELE dag goed en je hebt niet veel product nodig waardoor hij lang meegaat.
Heel erg tevreden!
Ik heb enige tijd geleden de lashserum, zwarte mascara en de bruine mascara besteld.
Ik ben er echt super tevreden over. Dit is de enige serum waar je geen side effects van krijgt. Mijn wimpers zijn echt 2x zo lang geworden! En love love de bruine mascara!!
De wenkbrauwgel is top
De wenkbrauwgel is top, niet te stroperig maar ook niet te licht. Het laat geen klonten achter en brengt je wenkbrauw perfect in model. Er zit een bijpassende borstel bij die ook heel fijn werkt. Ik vind de producten er luxe uitzien maar de prijs heel betaalbaar.
Zo tevreden over de wimperserum!
Zo tevreden over de wimperserum!! Het heeft mij mooie lange wimpers gegeven zonder irritatie wat ik voorheen wel heb gekregen van andere merken.
Daarnaast kan ik ook niet meer zonder de browwax wat een top product 💕
De wimperserum is een musthave!
Ik vind de wimperserum mega fijn! M’n wimpers zijn onwijs lang geworden hierdoor. Absolute aanrader ✨
In een woord WAUW
In een woord WAUW! Ik had mijn wenkbrauwen jaren geleden overplakt.. toentertijd helemaal in maar het kwam niet terug met het serum zijn mijn wenkbrauwen voller dan ooit.
Must have lash en browserum BGBC
De lash en browserum van BGBC is echt een 10/10!!! Je haartjes groeien voller en langer en je ziet echt heel snel zichtbaar resultaat. En het beste van alles is dat er geen troep inzit. Love it en ik raadt het je echt aan! Plus, een bonus, de founder van dit merk is echt een super lieve dame.
De beste wenkbrauw gel EVER
Wenkbrauw gel is niet normaal zo goed! Ik heb hele stugge wenkbrauwharen en vrijwel elk merk geprobeerd. Overal was wel iets mis mee.. Witte waas, haren bleven niet in model. Maar dit is echt de eerste waar ik niets op aan te merken heb. Zo blij mee!
10/10
Zulke fijne producten, ik ben mega fan van de wimper serum en wenkbrauw producten. Mascara is ook fab, laat geen vegen achter gedurende de dag en behoudt de krul!
Het wimperserum is echt Amazing!
Het wimperserum is echt Amazing!! Het werkte zo snel en m’n wimpers zijn zoveel langer. Ik raad het ook aan iedereen aan. Love it ❤️❤️❤️
The best ever!!
The best ever!!
Ik had er voor nep wimpers omdat ik perongeluk mijn echte wimpers met de wimper kruller er uit had getrokken een beetje.. door deze serum zijn mijn haartjes zo goed gegroeid!
Raad dit product aan iedereen aan.
Booming lashes!!!
Vele serums al geprobeerd, maar deze is echt top!!!! Ik gebruik niet elke dag mascara maar wel de serum en als ik dan even lekker erop uit ga gebruik ik de wimperkruller en de mascara en dan zooo bizar hoe lang en vol mijn wimpers zijn!!!
Beste wimperserum ever!
De wimperserum gekocht! Wat een top product. Heb eerder serums gebruikt om mijn wimpers langer te krijgen maar was nooit tevreden. Nadat ik die van Badgyalsclub heb gebruikt, wil ik geen andere meer. Het is echt elke cent waard!
Doe jezelf, en een ander, dit cadeau!
Enige tijd geleden de BGC tee’s voor mijn mini me en mij gekocht en de kwaliteit is insane! We dragen het wekelijks, wassen het dus ook wekelijks, en de tee’s zijn nog steeds als nieuw. Dan nog niet te spreken over de fit, voor ons echt perfect qua lengte. We hebben er ook nog eens extra items bij gekregen zoals de super fijne lipolie(believe me, ik haat alles wat met lipgloss, balsems en olies te maken heeft maar deze is heel fijn, non sticky en trekt ook goed in). Hoe lief. Kortom service en kwaliteit zijn top. Aanrader! Doe het jezelf (en een ander) cadeau. Xoxo
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.