Dragør Badehotel Recenzje 63

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Har netop spist på Strandhotellet til frokost. Vi fik hver to stk. smørrebrød. Først en tatarmad - let i smagen og god. Derefter et stykke med andebryst - det var egentlig ikke værd at spise. Det v... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Værelset var ikke klar da vi ankom. Værelset meget småt, beskidt ude i alle kanter og hjørner, huller i væggene, afskallet maling alle steder, masser af edderkopper, vandet render den forkerte vej i... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi har i aften købt 2 x takeaway, som skulle indeholde stegt flæsk med persillesovs. Kvaliteten var under al kritik, det stegte flæsk var slet ikke ordentligt stegt og var fyldt med blødt fedt og m... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Fint ophold i forhold til prisen. I forhold til for nogle mdr siden, er servicen forbedret betydeligt. Hyggelig gammelt hotel, slidt men med sjæl. Morgenmad i restaurant. Perfekt placering med muligh... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

God mad og fin behandling

God mad og fin behandling.
Var meget imødekommende, på trods af at vi havde købt et såkaldt gavekort hos svindlerfirmaet Kongeriget Danmark, som nu er lukket ned og gået under jorden.
Mange tak til Dragør Badehotel

4 czerwca 2020

Drømmedagen!

Vi holdt vores bryllup her i maj 2020. Vi fik den bedste kundeservice og blev mødt af det sødeste personale i både receptionen, administrationen og køkkenet igennem vores planlægning og afholdelse. Alle vores ønsker blev opfyldt af hotellet, og vi havde den meste fortryllende dag⭐️ Hotelværelserne var super dejlige og med den smukkeste havudsigt inkl balkon til os og vores gæsters ophold. Deres festlokaler og udendørsarealer var i topklasse! Og maden.. WOW! Maden var fuldstændig fantastisk altså - den overgik vores forventninger og drømme, så meget stor ros fra to madglade personer For både eftermiddags servering, aftensmaden, natmaden og brunch dagen derpå!
Vi ville til hver en tid afholde endnu et arrangement i disse smukke omgivelser!

1 czerwca 2020
Oceniono na 1 z 5

Der var fugt på værelset og iskoldt da…for dårligt

Der var fugt på værelset og iskoldt da vi ankom , og selv efter vi fik skruet op for varmen , sad vi og frøs , osse inde i opholdsrummene var der for koldt til at være . Vandet i bruseren var kun lunket , og når man spurgte ind til noget , kunne ingen svare , så alt i alt var det under lavmål .

2 marca 2020

Fantastisk oplevelse

Vi holdt bruncharrangement for 30 personer i lørdags. Fantastisk service, lækker mad og skønne opgivelser.

Kan varmt anbefales til sådanne arrangementer!

10 lutego 2020

Væggelus!!!

Jeg har netop haft to overnatninger på Dragør Badehotel.
Efter 2. Dag oplevede jeg kløe på mine hænder, der ikke mindede om myggestik.
Før jeg tjekkede ud, tjekkede jeg sengen under lagnet for en sikkerheds skyld.
Til min store skræk var senge LEVENDE med væggelus! De var kæmpe store!
Havde der været rengøring for nyligt, havde det ikke været muligt at overse!
Føj en klam oplevelse!!!

25 sierpnia 2019

Slidt og MØG BESKIDT

Slidt og MØG BESKIDT. Virkelig tarvelige værelser! Har aldrig oplevet et 3 stjernet hotel så beskidt, og uhygiejnisk.
Morgenkomplet, der var rørægget kold, og bordet der var anrettet var så kedeligt og langtfra lækkert!
Det positive, da vi ankom bestilte vi 2 pariserbøf i restauranten, de var velsmagende og venlig betjening.

19 lipca 2019
Oceniono na 2 z 5

Havde bestilt bord tre måneder forinden…

Havde bestilt bord tre måneder forinden til 90 års fødselsdag. vi blev placeret ved to borde med ryggen til hinanden. Vi ventede en lille time på første ret, og den lune ret var kold. Til kagen bad vi om kaffe , hvilket ikke kunne lade sig gøre , da de mente der var gået en sikring.(to gange gjorde vi personalet opmærksomme at der var beskidt på toilet sædet) velbekomme.

3 maja 2019
Oceniono na 1 z 5

Havde tre uger forinden bestilt bord…

Havde tre uger forinden bestilt bord til et selskab til 'den store påskefrokost', hvor der kunne vælges mellem 12 forskelige retter a kr. 99.- pr. stk. Ved ankomst viste det sig, at der kun var to retter at vælge mellem. Vort selskab forlod straks stedet. og kommer ikke igen. Elendig service.

20 kwietnia 2019
Oceniono na 5 z 5

Fabelagtig mad, betjening og omgivelser

Vi har lige haft to overnatninger her på det trestjernede Dragør Badehotel. Selve hotellet fremstår i original stand med synlige bjælker, vinduer med koblede rammer, franske døre med sprosser, fantastiske lysekroner og uisolerede vægge. Så det trækker måske nok lidt på en blæsende regnvejrsdag men det gør slet ikke noget, for man kan mærke autenciteten og her er en fabelagtig udsigt til sejladsen gennem Øresund, trækkende gæs, et fort og smuk natur. Men mest af alt to ting: her er god service, venlig betjening og en dejlig uformel atmosfære, og så er maden på et helt sublimt niveau ,veltillavet af friske råvarer, velsmagende og smukt anrettet. Vi kommer helt sikkert igen.

6 marca 2019

Super lækkert

Super lækkert
Hold da op en overraskelse der ventede os!! Så superlækker en frokost vi fik, skøn sennepssild og friskfanget pandestegt rødspættefillet for blot at nævne et par af retterne! Dertil kombineret med en effektiv, smilende og dejlige tjenere. Det er ikke sidste gang vi kommer der, kan varmt anbefales!!

10 lutego 2019
Oceniono na 5 z 5

Together with my 10 colleagues had a…

Together with my 10 colleagues had a seminar for 1,5 days in this great hotel. "There is a new boss in town". The hotel has been restored into a fine swan, still true to its history and age. The kitchen is very capable and served great and well prepared - and ample - meals. Excellent wine selection and a great advantage that all can be bought by the glass. Our two colleagues with some food intolerances were taken great care of. As a conference hotel, capacity is not yet up to room level, but exquisite for team of 10-20 people. With a slight chill due to some cold days, I can only imagine how great this place is through summer. The surroundings are a 10 out of 10 with the sea and Dragør old town 2 mins away, harbour, fortress, and more. Loved it.

27 listopada 2018

Mindre administration

Mindre administration. Kommunen vil ikke lade sig bedømme. Så blev det badehotellet.

Alle roser landets digitalisering. Ingen herunder konsulenthuse taler om, hvad det koster at forenkle, altså færre regler - rulle tilbage - fordi design ikke har indtænkt denne mulighed i eksisterende IT systemer.

Mangelfuld struktur og dokumentation er ofte der, hvor skoen trykker. Nogle løsninger skal ikke have dokumentation a.h.t. sikkerhed.

Summen er, at det kan koste det samme at forenkle, som at lave et nyt IT system.

Derfor har politikkere p.t. kun besluttet at investere i nye IT systemer.

Dette undervises der ikke i på noget Universitet globalt. Prisen for at rulle tilbage.

Design, der understøtter forenklinger, undervises der heller ikke i.

Folketinget kører på vekselstrøm også når jævnstrøm er påkrævet endsige logisk.

1 października 2018
Oceniono na 2 z 5

Hvor er det ærgerligt - For det kunne bare være så godt.

Hvor er det ærgerligt
Hotellet ligger jo helt fantastisk, men øv hvor det bare slet ikke lever op til de tre stjerner.

En lidt træls start var i receptionen, hvor der var bøvl med først at finde mig og derefter om mit værelse var betalt eller ej. Og derefter noget snak om morgenmad, hvor jeg ikke helt kunne få at vide hvad den egentligt bestod af, men derimod fik jeg gentagende gange at vide, at jeg skulle betale med det samme.

Et enkeltværelse med en madras, som kunne gøre et fransk bjerghotel grøn af misundelse over hvor meget den hang på midten. Et badeværelse uden en eneste krog og en ret ihærdigt lag af kalk alle steder, håndklæder som lugtede lidt for meget af kælder og en stikkontakt som gjorde sit bedste for at slippe væk fra væggen.

En hovedrengøring ville kunne gøre meget.

Men stor glæde over mørklægningsgardinet, udvalget af the og kaffe og tilhørende elkedel.
Rigeligt med kanaler på tv'et og internet som fungere upåklageligt.

Men service, venlighed og renhed - det skal man alligevel kigge langt efter på Dragør Badehotel

27 kwietnia 2018

ikke imponeret

var til bryllup på badehotellet fornyelig og jeg er chokeret over betjening service og i den grad kvaliteten....

receptionen skulle man flere gange gøre personalet opmærksom på at der manglede diverse ting....

udover at hovedretten var direkte rå blev den serveret på så uprofessionel måde at det første bord der fik maden serveret var færdig med at spise da der manglede at blive serveret til de sidste to borde og her snakker vi kun om 7 borde med 8personer ved hvert bord...

natmaden bestod af burgere MEEEEEN igen helt rå det var virkelig ulækkert.

værelset vi overnattede på var utrolig slidt skimmel på vinduerne og et wc der var sat en sten under så det ikke ville falde ned fra badeværelsets væggen...

morgenmaden var under al kritik kl. 10 skulle den serveres først kl.10.45 var de færdige med at sætte de sidste ting på bordet udover det var det rundstykke fra fryseren der blev serveret.... når man er på hotel regner man da med at få noget friskbagt....

når man bad om vand til maden om det så var til middagen eller morgenmaden så var det bestemt ikke koldt vand men kunne simpelthen ikke drikke det.

jeg vil ikke anbefale stedet til nogen uden at få dårlig samvittighed

7 sierpnia 2017

Dejlig morgenbrunch.

Dejlig morgenbrunch.
Vi fik en utrolig lækker morgenbrunch serveret og havde en skøn udsigt til havnen. Det var ikke et tagselv bord, men en slags Tapas.
Personalet havde travl da det var i pisen, men de klarede det med smil på læben, så i alt også en super service.
prisen for 3 personer var også rimelig.
Så alt i alt en god oplevelse.

16 czerwca 2017

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej