Badehætte.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ekstraordinær god service! Kan kun anbefale at handle her. Der tages hånd om bestillingerne, og opstår der problemer, så bliver de løst til UG. Tak for hjælpen badehætte.dk ;)

Oceniono na 4 z 5

De visirer jeg har købt hos Badehætten er nemme at rengøre og sidder godt, så man også kan have briller på inde under visiret. Jeg vil dog bemærke at jeg kan begynde at svede under visiret, når jeg ha... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte 4 ting, briller med styrke, svømmehandsker, poolboy, og badehætte. Det hele er super kvalitet. Varerne kom på få dage i god i indpakning, prisen var god. Jeg kan give min varmeste an... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Imponerende, dygtig og yderst professionel service. Havde en fantastisk dialog m Thomas, som rådede mig godt i forhold til mine høje styrker i svømmebriller. Tænk det kunne lykkedes for sådan en blin... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep ze sprzętem do nurkowania
  2. Sklep ze sprzętem do ćwiczeń
  3. Centrum wellness

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Badehætte.dk er en del af Sportsstuff.dk, der blev grundlagt i 2010. Udover et bredt udvalg af badehætter, har vi selvfølgelig også mange andre interessante varer til din sport. Vi sælger til såvel private som virksomheder og institutioner. Vi ønsker at gøre en forskel for din og andres sundhed og sætter servicen i højsæde. Vi afsender altid din bestilling indenfor 1 - 2 hverdage og vore fragtpriser starter ved kun 39 DKK. og så får du tilmed fri fragt ved køb over 450 DKK.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering og de lever op…

Super hurtig levering og de lever op til deres varer

7 września 2019

Hej Heidi

Godt at du er tilfreds med varer og levering. Vi takker mange gange for de 5 stjerner her på Trustpilot.

Lynhurtig levering

7 września 2019

Hej Inger

Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner.
Glædeligt at du har været tilfreds med leveringstiden.

Super

Super hurtig levering.

4 września 2019

Hej Tomas

Super at du har været tilfreds med leveringstiden.
Vi takker for de 5 fine stjerner.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og effektiv behandling.

2 września 2019

Hej Hilda

Glimrende at du har været tilfreds med forløbet og vi takker for de 5 stjerner.

Lynhurtig service

Lynhurtig service. Bestilte mine svømmebriller en aften og allerede næste dag blev de sendt fra Badehætte.dk. Fede briller 👍🏼

31 sierpnia 2019

Hej

Super at du er tilfreds med svømmebrillerne og vi takker mange gange for anmeldelsen og de 5 stjerner.

Fantastisk opfindelse

Min datter på 6 år har lidt rigtig meget af mellemørebetændelse (3-4 gange om året siden hun var 1 år) og er derfor ikke meget for at få vand i ørene, og har prøvet diverse alternativer men dette var det bedste. Den passede perfekt til min datter 👍🏻 Så stor tak til opfinderen 😉👍🏻

27 sierpnia 2019

Hej Christina

Dejligt med din positive tilbagemelding. Super at I nu har fundet et brugbart pandebånd :-)
Vi takke for de 5 stjerner.

Meget positiv

Nem og overskuelig hjemmeside.
Hurtig levering.
Kun masser af +++++ herfra

25 sierpnia 2019

Hej Janne

Tak for de 5 stjerner og det glæder os, at du har haft en positiv oplevelse ved handlen :-)

Oceniono na 3 z 5

Kan ikke blive mere end 3 stjerner

Kan ikke blive mere end 3 stjerner, da det ikke var helt let.
For det første er der virkelig ikke meget tekst på hjemmesiden om de forskellige produkter, hvilket gjorde det svært at se, hvad forskellen var på badehætterne.
For det andet blev jeg nødt til at skrive "falsk" adresse for at få udvidet mulighederne for levering, da den kun kunne søge efter adresse, og jeg ønskede at få afleveret til boks i nærheden af mit arbejde.
Endelig har jeg en forventning om, at når der bliver bestilt om aftenen eller inden 12 om dagen, så bliver der sendt samme dag, så man ikke skal vente et helt døgn, inden I sender.

23 sierpnia 2019

Hej Pia

Tak for din anmeldelse.
Vedr. teksten så er vi med de nyeste produkter begyndt at tænke mere over dette. Men ja, du har ret, der er helt sikkert nogle af produkterne, som mangler noget mere information. Men det får vi forhåbentlig tid til at kigge på, på et tidspunkt.
Tænker at hvis man fx valgte sin arbejdsplads adresse, så er den vel god nok. Under alle omstændigheder er det ikke en opsætning vi har mulighed for at ændre i, da dette modul ikke er en redigerbar feature i systemet.
M.h.t. leveringen kan jeg se, at du havde bestilt med GLS. Som nævnt under "Levering og returnering", så vil disse bestillinger først blive afsendt den efterfølgende hverdag. Dette er grundet, at GLS desværre kommer tidligt forbi og henter pakker her. Såfremt du skulle få lyst til at bestille noget hos os en anden god gang, så kan jeg klart anbefale, at du i stedet vælger Postnord, da disse bestillinger vil blive afsendt samme hverdag, såfremt at bestillingen er foretaget inden klokken 14.00 og så vil pakken normaltvist være fremme den efterfølgende hverdag.

Super godt og hurtigt

19 sierpnia 2019

Hej Gert

Glædeligt med din positive tilbagemelding. Vi takker mange gange.

Hurtig levering, god kvalitet

18 sierpnia 2019

Hej Lisa

Glædeligt at du har været tilfreds med såvel leveringen som kvaliteten.
Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner.

Hurtig levering

Hurtig levering. Produkt svarede til det jeg bestilte.

13 sierpnia 2019

Hej Lene

Dejlig at produkterne levede op til det forventede. Vi takke for de 5 stjerner.

Super oplevelse

Super oplevelse, hurtig levering til en god pris.

12 sierpnia 2019

Hej Bo

Tak for anmeldelsen og den positive tilbagemelding. Super at du har været godt tilfreds med handlen.

Hurtig betjening

Dag til dag levering af kvalitetsvarer til en fornuftig pris.
Godt tilfreds med handlen.

11 sierpnia 2019

Hej Bent

Dejligt at du er godt tilfreds med handlen og vi takker mange gange for de 5 stjerner.

God netbutik

Det er nemt at finde rundt på hjemmesiden og hurtigt at tjekke ud og betale.
Jeg bestilte min vare sent om aftenen, og kunne afhente den om eftermiddagen i postbutikken halvandet søgn efter - er godt tilfreds.

8 sierpnia 2019

Hej Susie

Super at du er godt tilfreds med såvel bestillingsforløbet og leveringstiden. Vi takker mange gange for alle stjernerne.

Oceniono na 4 z 5

Nemt at bestille og hurtig levering

Nemt at bestille og hurtig levering. Savner dog lidt flere billeder af produkterne på hjemmesiden. F.eks hvordan visse badehatte ser ud indeni.

God information undervejs i bestillingen og solidt indpakket.

7 sierpnia 2019

Hej Nathalie

Tak for anmeldelsen.
Din tilbagemelding vedr. at du savner lidt flere billeder af produkterne på hjemmesiden, vil vi tage til os. Med de nyeste produkter er vi begyndt at tænke mere over dette. Men ja, du har ret, der er helt sikkert nogle af produkterne, som mangler lidt mere billedinformation. Så det får vi forhåbentlig tid til at kigge på, på et tidspunkt :-)

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og problemfri bestilling og…

Hurtig og problemfri bestilling og levering

5 sierpnia 2019

Hej Jes

Tak for de positive ord og de 5 stjerner. Super at du har været tilfreds med forløbet.

Fremragende ☺☺☺

1 sierpnia 2019

Hej Lars

Mange tak for de 5 stjerner og skønt at du mener handlen hos os har været fremragende :-)

31 lipca 2019

Hej Karen

Tak for de 5 stjerner og det glæder os, at du har været tilfreds med at handle hos os.

Hurtig betjening

Hurtig betjening. 👍🏻

28 lipca 2019

Hej Helle

Tak for den positive anmeldelse og super at du har været tilfreds med leveringstiden.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej