1. Sklep odzieżowy
  3. Sklep z torebkami
  4. Sklep z odzieżą wierzchnią
  5. Sklep z okularami przeciwsłonecznymi
  6. Sklep z zegarkami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

B-Wear er en ny hjemmeside (Startet, 17 Juli. 2018) Som sælger mærkevaretøj til danmarks bedste priser. Hos os er der rigtig mange penge at spare, typisk er der mellem 20-60% at spare i forhold til vores konkurrenters priser.

4,0

Perfekt

Perfekt. Nem handel. Lyn hurtig levering

25 grudnia 2019

Hej Carol
Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for din oplevelse hos os.

Oceniono na 1 z 5

Det ekstremt dårligste firma jeg…

Det ekstremt dårligste firma jeg nogensiden hat oplevet !!!
Min vare kom ikke inden for den proklameret forsendelses tid. Har ikke kunne få fat på dem. Der bliver ikke svaret på mails. Har ikke fået vare eller penge retur
Tro mig - lad vær med at handle der !!!!!

13 grudnia 2019

Hej Angela
Det er ikke helt rigtigt, vi har kontaktet dig både på mail og telefon angående din levering på pakken, desuden har vi givet dig et tilbud om at give dig en mindre refundering, en rabatkode og en hurtigere levering til dit næste køb grundet den lange leveringstid. Vi er i konstant i kontakt med vores DHL der sender pakkerne for at høre grunden til den længere leveringstid, som vi også har informeret dig om.

Oceniono na 1 z 5

Ekstrem dårlig service

Ekstrem dårlig service - ingen mulighed for at kommunikere med personale - hold jer langt væk

24 października 2019

Kære Jens
Vi er kede af, at du ikke har været tilfreds med vores service. Vi synes dog, at vi har været hurtige til at svare på dine henvendelser. Første gang du kontaktede os, svarede vi dig efter et par timer, da vi først forsøgte at kontakte DHL angående levering af din pakke. Vi har desuden kontaktet dig hver dag efterfølgende, for at holde dig opdateret omkring hvor langt din pakke var kommet.

Du ønskes en rigtig god weekend.

De bedste hilsner

Super godt sted

Jeg har modtaget mit tøj efter 2 dage fra B-wear og er meget tilfreds. Tøjet er af lækker kvalitet og så kunne jeg endda ikke finde det billigere.

Vil klart anbefale dem!

27 lipca 2018
Oceniono na 2 z 5

Dårlig service

Servicen er godt nok helt i bund. Har aldrig prøvet noget lignende. Min pakke kom ikke, og hver gang jeg ringede blev jeg bare holdt hen, og de lovede hver gang at ringe tilbage (gjorde de kun få gange). Der gik tre dage inden de fandt frem til den var blevet væk. Og en uge senere fandt de af den ikke var væk alligevel, og da var det for sent, eftersom det var til en gave. Pengene var dog tilbage på kontoen dagen efter jeg fortrød købet.

26 grudnia 2011

Hej Camilla

Jeg beklager meget, at du tideligere har haft en dårlig oplevelse, med en gammel webshop.
Vi har netop købt navnet B-wear.dk og startet en ny webshop, som sælger mærkevare tøj til lave priser.
Derfor er anmeldelsen jo ikke så relevant for vores hjemmeside :-)

Har du mulighed for at kontakte mig på mail support@b-wear.dk

Kristian Juelsgaard

Ejer af B-Wear

Fantastisk!

Hjemmesiden er utrolig nem at finde rundt i som det første, dette giver allerede et plus, men er de troværdige? Ja det kan jeg love jer for! Jeg bestilte t-shirt, trøje, sko, en buks og et bælte. Desværre var buskerne og bæltet en lidt for stor størrelse. Så jeg ringede til dem og spurgte hvad jeg skulle gøre. De sagde jeg bare skulle sende min vare retur, og hvis der var noget jeg hellere ville have skulle jeg bare fortælle hvad det var, så ville de ligge det til side. Kan kun sige god service! Alt respekt for B-Wear.dk !

11 maja 2010
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej