Axel.dk Recenzje 1188

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Hej Axel.dk tak for levering af en strik fra DANIELE FIESOLI Italien den passer perfekt den sidste XXL og så 50 % på handlen 575 kroner lækkert pæn farve OF WHI Fri fragt Mange Venlige hilsner f... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bosat på Sjælland ligger det ikke umiddelbart at skulle handle i AXEL. Men ikke mange på Sjælland forhandler produkter som f.eks Italienske Trammerosa. Det brand og andre fine vare hjælper team AX... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse 🤩🤩🤩 Sikke en kundeservice, kan klart anbefale til alle - de pakker endda ind 🎁 ganske gratis, første gang jeg oplever det online!! Hurtigt afsendt Ikke sidste gang jeg ha... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą męską

Informacje o Axel.dk

Napisane przez firmę

axel.dk og AXEL er modetøjsbutikker med høj profil, der sælger modetøj i Århus, København og online. Vi sælger eksklusivt mærketøj fra mange af de kendte internationale tøjmærker som fx Moncler, Paul Smith, A.P.C, Canada Goose, Dondup, Dsquared2, C.P. Company, Herno, Barena Venezia, Closed, EVISU og mange flere. Vi lægger stor vægt på at være førende inden for mode og livsstil, kombineret med god personlig service.

axel.dk kundeservice

Napisane przez firmę

Gratis levering
Gratis levering til en pakkeshop i Danmark ved køb over DKK 499,-
Alle ordrer afsendes fra vores butik inden for 1-2 hverdage. Ordrer lagt på hverdage inden kl. 12:00, bestræber vi os altid på at afsende samme dag.
14 daqes returret
Du har altid 14 dages returret fra den dag, du modtager din ordre. Det betyder, at du frit og uden at oplyse grund kan bytte varen eller få dine penge retur. Alle varer købt på axel.dk kan byttes i AXELs butikker.

4,4

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Varen er ikke leveret

Jeg kan ikke svare på om varen lede op til forventningerne da jeg ikke har modtaget dem! Den lovede leveringstid på 1-2 dage skal man på ingen måde regne med. Der er ingen hjælp at hente ved at henvende sig og en vigtig fødselsdaggave er nu spildt

9 kwietnia 2026

Hej Christine,

Vi kan godt forstå din frustration over den manglende levering. Din ordre blev dog afgivet påskelørdag, og grundet helligdagene søndag, og mandag, har vi først haft mulighed for at afsende din pakke tirsdag. Dette fremgår også af vores købsbetingelser, som accepteres i forbindelse med gennemførelse af et køb.

Vi kan samtidig se, at du har været i kontakt med os, og i den forbindelse har vi prøvet at ringe dig op, men vi har desværre ikke kunnet få fat i dig.

Vi beklager, hvis dette ikke har været tydeligt nok, og vi har fuld forståelse for, at det er ekstra ærgerligt, når det drejer sig om en gave.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan følge op på din levering og finde en løsning.

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse, ringe kundeservice.

Korrekt at forretningen har forsøgt at kontakte mig efterfølgende, men jeg gav dem rigelig mulighed for at gøre det i orden over telefonen, 200 kr. Som tilgodebevis var alt hvad jeg behøvede så var alt ok. Men nej, blev tilbudt 100 kr. For et par revnede bukser jeg nu giver en skrædder 400 kr. For at fikse. Mails og opkald kom desværre først efter denne anmeldelse. Det er for sent. Og jeg er endda blevet tilbudt 300 kr nu også som er 100 kr. Over hvad jeg bad om. Udfordringen er at den løsning kun kommer fordi denne anmeldelse er kommet til. Jeg har måske lagt en ca. 100k i den her forretning over de sidste par år. Det sagde jeg også over telefonen og jeg er ikke i tvivl om det kan ses i deres systemer. Tænk at man gider miste sådan en kunde for 200 kr. Det er mig en gåde og må stå for egen regning. Der findes heldigvis mange andre steder jeg kan handle.

5 marca 2026

Hej Henrik,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Efter vores telefonsamtale har vi flere gange forsøgt at kontakte dig både via mail og telefon for at finde en løsning på sagen. Vi har desværre ikke fået svar endnu.

Vi vil meget gerne hjælpe og finde en løsning, så du er velkommen til at kontakte os eller svare på den mail, vi har sendt til dig.

Gave fra Alex

Skulle bestille en gave fra Alex, lidt problemer men at bestille, ringede til shoppe support og fik straks hjælp, fantastisk service og gaven bestilt, sendt og modtaget på 3 dage, 1000 tak for hjælpen

13 lutego 2026

Tak for super service

Ville returnere julegave , havde forlist bon. Fantastisk service - de fandt bon online - vi fik pengene retur
Handler gerne hos AXEL igen
Tak for super service

30 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

En oplevelse og leverer altid

Uanset hvor jeg kigger efter tøj så ender jeg altid hos Axel! Enten online eller i butikken. De kan altid finde det jeg ønsker - når man som mig ikke køber tøj ofte så er det vigtigt at jeg får en oplevelse og bliver mødt ud fra mine ønsker... det leverer Axel altid og de har stort set med få undtagelser været min butik i 20 år!

29 grudnia 2025

Fantastisk oplevelse 🤩🤩🤩

Fantastisk oplevelse 🤩🤩🤩
Hurtigt afsendt
Ikke sidste gang jeg handler her - tusind tak 🫶🏼🎄

13 grudnia 2025

TOPKLASSE

Axel er bare bedre med det bedste udvalg af mærke varer til mænd og en super go service oveni !

15 listopada 2025

Service og Kvalitet i top

Jeg handlede i sidste uge i Axel, hvilket var så god en oplevelse at jeg føler mig nødsaget til at dele den. Jeg kommer ind i butikken efter en ny jakke til vinter. drengene inde i butikken tager super godt imod mig med både humor og professionalisme. Sælgeren Simon, finder nogle jakker og gir mig hans ærlige holdninger til størrelser der i sidste ende endte med at jeg gik ud med en super fed jakke som passer perfekt. Kvaliteten er der selfølgelig ikke spørgsmål til da det er Axel vi snakker om. Så jeg kan ikke andet end at anbefale Axel til alle der ønsker god service og kvalitet. For tak en god oplevelse til drengene derinde.

20 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Altid en rigtig god oplevelse

Altid en rigtig god oplevelse at handle i Axel. Sidst jeg besøgte butikken og havde brug for en ny jakke til efteråret og vinteren, fik jeg en god og meget hjælpsom vejledning og endte med at købe en jakke fra CP Company.
Butikken er også altid meget indbydende, og man kan sagtens komme forbi og se, hvad de har fået af nye varer.

13 października 2025

Moncler dun jakke

Købte en moncler dun jakke til 16.300kr for cirka 1 måned siden den blir ved med og tabe fyldet ud overalt i dag valgte jeg og tage ind til dem og snak med dem hvor jeg fortælle ham at fyldet blir ved med og falde ud så kigger han på den og henter sin chef som så også kigger på denne moncler jakke hvor hans chef begynder og snak om det i sygningerne som jeg aldrig nævnte for ham og som jeg også sagde til ham jeg var ligeglad med da jeg gerne vil have en jakke som ik har mistet alt sit fyldt efter nogen måneder denne chef vælger så og blive ved med og snak om sygningerne hvor jeg siger til ham det ik er sygningerne men fks midt på dun poserne hvor det falder ud hvor han så siger han ik kan se nogen huller og derfor går tilbage til og snak om sygningerne hvor jeg så kigger på jakken og finder en som stikker ud som ikke er ved sygningerne som jeg så viser ham hvor han så går videre og siger han kan tage billeder af sygningerne og sende ned til Italien og så kan de se hvad der foregår hvor jeg så igen siger det vil være tosset da jeg er ligeglad med sygningerne og bare vil have en jakke som beholder sit indhold det endte så med at jeg fik jakken og han sendte billeder af sygningerne til Italien han kun lige så godt have grint mig op i ansigtet det kan jo ik passe en jakke til næsten 17 tusind kr skal blive ved med og miste dens fyld og ikke noget med sygningerne som han åbenbart ik kan stop med og snak om

16 października 2025

Hej igen Nikolaj,

Vi mener dog fortsat ikke at din sag er reklamationsberettiget, da det er naturligt for nogle af dunene og fjerene at undslippe gennem stoffet, især gennem sømmene, såfremt jakken er ny. Derudover er det ganske alment at dunjakker indeholder overskydende fjer/dun, som vil gå i sig selv efter almen brug.

På trods af ovenstående, som du selv siger, har vi valgt som en service at gå videre med sagen og har fremsendt billede dokumentation til vores leverandør, som vil kigge på sagen og vende retur med en afklaring. Som aftalt vender vi retur til dig, så snart leverandøren har taget en vurdering af sagens forløb og din påståede reklamation, uanset udfaldet.

Så historien kort har vi trods ovenstående igangsat en sag, som du ér informeret om og vi vender retur så snart der er nyt i den eller der kommer en afgørelse fra leverandøren.

Hvis du har yderligere tilføjelser eller indvendinger, må du igen kontakte os pr. mail kundeservice@axel.dk eller på følgende telefonnummer +45 87 46 81 00.

De bedste hilsner, Ronni, www.axel.dk

Oceniono na 1 z 5

Dårlig service og skuffende håndtering af reklamation

Jeg har handlet hos Axel.dk i mange år, men min seneste oplevelse har været utrolig skuffende.

​Jeg bestilte en halskæde med vedhæng, men kæden var defekt ved modtagelse. Desværre tabte jeg vedhænget, hvilket jeg selvfølgelig tager ansvar for. Jeg ville bare have en ny kæde.

Kundeservice nægtede at sende mig en ny, da vedhænget manglede, selvom jeg havde allerede betalt for det. De var totalt uforstående og sagde, at varen skulle returneres komplet.

Det er utroligt dårlig service over for en langvarig kunde, og jeg kommer desværre ikke til at handle der igen.

22 września 2025

Hej Siamak,
Tak for din anmeldelse, samt en behagelig samtale i telefonen.
Som jeg også forklarede i telefonen er jeg ked af hvordan det hele har udviklet sig, vi var klar til at imødekomme din reklamation, men da der mangler vedhænget til halskæden ved indlevering, kan vi ikke godkende det som en reklamation.
Vi håber, at din næste oplevelse med os bliver mere positiv.
De bedste hilsner Simon, www.axel.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej