Avezu

Oceniono na 1 z 5

Totalt svingle sted de sender ik ens pakker og svar ik på ders mail arldig køb der fra Hvis ik for jeres pakker så kontak jeres bank og få jeres penge tilbage bruger 1000kr og fik arldig pakken me... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering og uden tvivl en fantastisk kvalitet af hår, jeg købte mine trenser i november måned og de er stadig ligeså fyldige og bløde her 5 måneder efter. Har endelig fundet luksus hår t... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Avezu is a hidden gem! The food is a delightful fusion of flavors, and each dish is a work of art. The presentation is impeccable, and the taste is even better. The cozy ambiance and friendly staff ma... Zobacz więcej

1. Sklep z produktami do włosów
  2. Salon przedłużania włosów
  3. Dostawca przedłużeń włosów

Informacje o Avezu

Napisane przez firmę

AVEZU leverer luksus kvalitets hair extentions i alle førende farver til flere forskellige påsætningsmetoder: hot fusion extensions, cold fusion extensions, hår trenser til Flettemetoden, easy weft, clips on hair extensions og tape on hair extensions.

Vores hair extensions indeholder 100 % ægte luksus Remy Hair af højeste standard, der er nøje udvalgt af vores dygtige agenter. Vi sætter en stor ære i at udvælge det smukkeste og blødeste hår, som kan opfylde de høje krav for naturligt udseende og lækkert hår, som vores kunder efterspørger.

Dag til dag levering - Gratis fragt på alle ordrer over 699.-
Du kan altid kontakte Avezu på Mail (info@avezu.dk) Telefon (75191891) på online chatten på vores webshop (www.avezu.com) eller på vores instagram eller facebook.

Oceniono na 1 z 5

Bestilte hår i går FØR kl.15 som de…

Bestilte hår i går FØR kl.15 som de reklamere med bliver sendt samme dag og de har dag til dag levering. Man kan ikke ringe på deres tlf nummer og mail besvare de ikke.. første og eneste gang jeg nogensinde handler hos avezu. Skulle bruge håret i morgen men jeg tvivler da stærkt på at jeg får det til tiden når jeg kun har modtaget en ordrebekræftelse og ikke en besked fra fragtmanden, ved ikke engang hvem det bliver sendt med.. det simpelthen for dårlig service og løgn i deres reklame.. dag til dag levering min bare r**.. tak for ingenting

16 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Købte tape til tape hår tape…

Købte tape til tape hår tape extensions. Efter alle instrukser er fulgt og tape sat på extensions pg håret påsættes, så falder halvdelen af tape extensions ud efter første hårvask. Flere andre kunne let pilles af. De tager ikke telefonenen i opkaldstid og Beder en e-maile, men den svarer de heller ikke

Så nu jar jeg betalt for 5 ruller tape som ikke kan holde på trods ad den skulle være super hold og stærk

9 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Har bestilt hår der fra første gang.

Har bestilt hår der fra første gang.
Har aldrig oplevet dårligere kvalitet.
Det filtre uendeligt, selv ved brug af deres egen pleje serie.
Følger samtlige foreskrifter ift exentions og pleje.
Håret har været glattet en gang - selv før det filtrede det helt sindsygt!
Har skrevet en mail dem, og afventer stadig svar fra dem.
Har haft håret maks en måned og det virkelig mød kvalitet - faktisk der hvor jeg og flere andre veninder - som er uddannet frisører, nævner at håret sikkert ikke er ægte.
Selv ved brug af glattejern tager håret dårligt imod.

5 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Rigtig ærgelig over min oplevelse

Har bestilt 3 pakker hår og ringe. Pakken er slet ikke sendt og mail bliver ikke længere besvaret. Super ærgerligt, når man reklamere med god service, at den ikke er dækkende for alle. Så har hverken fået pakke, svar eller pengene retur. Øv

6 sierpnia 2024

Ik godt

Bestilte Extensions i længde 60 cm, da de kommer hjem kan jeg godt se de ser lidt korte ud hvorefter jeg måler dem og de længde 50. Forsøgte forgæves at ringe derind nogle dage uden held, til sidst sendte jeg en mail om hvor lang ventetid fik jeg svar. Her sagde hun at siden de ikke havde 60cm på lager sendte de bare 50cm😂

Nu har jeg sendt varen tilbage men endnu ikke fået mine penge…….

5 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Dårlig kvalitet, dårlig kundeservice !

Jeg bestilte 4 pakker hår, på under 1 måned var det fuldstændig klumpet, uglet og “trådet” og skulle redes konstant! Altså kunne ikke gå ud med skrald uden det skulle redes igen. På trods af jeg har fulgt alle retningslinjer og brugt deres egne produkter som de påstår vil forlænge garanti + levetid.
Jeg skriver til dem og de beder mig sende det retur så de kan kigge på det (denne retur betaler jeg selv knap 70kr. For) hvorefter de siger at de ikke betaler penge tilbage, men kan sende mig nyt hår. Også selvom de bliver gjort opmærksom på købeloven, og at varen ikke lever op til det lovede. Jeg er ikke interesseret i nyt hår, da mit eget hår har taget skade efter det har siddet i og jeg ikke skal risikerer det igen + jeg har betalt for påsætning og aftagning af hår jeg intet glæde har haft af.
Deres svar hertil er at jeg bare kan sælge det. Meget uprofessionelt og dårlig kundeservice! Ville aldrig anbefale dette sted, efter så ringe service. Der kan jo ske fejl alle steder, men at de ikke betaler penge retur ved så grov fejl/mangel er simpelthen for ringe.
Jeg har i skrivende stund ikke fået noget hår sendt retur eller svar herpå.

3 maja 2024
Oceniono na 1 z 5

De tog mine penge, trods at varen ikke var på lager

Jeg bestilte en bane ægte hår den 22.04, hvor hjemmesiden angav, at det ville blive afsendt samme dag. Pengene blev straks trukket, men varen blev ikke afsendt. Da jeg skrev til dem den 25.04 for at få en status, modtog jeg svar den 26.04 med besked om, at varen slet ikke er på lager.

Trods lovgivningens klare krav om, at butikken skal informere hurtigst muligt og tilbyde en tilbagebetaling hvis en ordre ikke kan leveres, tilbød de blot at sende håret i en anden farve.

Desuden påstod de, at de havde forsøgt at ringe, selvom ingen ubesvarede opkald er registreret på min telefon.

Efter min henvendelse ringede en kundeservicemedarbejder til mig og reagerede ubehøvlet på mit spørgsmål om tilbagebetaling.

Uddrag af samtalen: Mig: "Hvornår kan jeg forvente at få mine penge retur?" Kundeservicemedarbejder: "Vi får ikke noget ud af at tage ***** på folk." (Jeg kan ikke skrive ordet som kundeservicemedarbejderen brugte, da trustpilot kalder det upassende sprog og jeg må redigere det før jeg kan sende anmeldelsen). Mig: "Det udtryk har jeg ikke brugt. Hvorfor bliver du sur?" Hende: "Fordi det her finder jeg mig ikke i," hvorefter hun smækkede røret på.

Jeg fik efterfølgende tilsendt en kreditnota, dog også her uden oplysninger om hvilken dato pengene ville blive returneret. De har i skrivende stund heller ikke svaret på min opfølgende mail, hvor jeg spørger om dette.

Jeg er dybt skuffet og frustreret over at de ikke selv tog ansvar for at overholde forbrugerlovgivningen, og jeg afventer stadig at mine penge returneres. Jeg kan på ingen måde anbefale Avezu baseret på min oplevelse.

26 kwietnia 2024

Jeg bestilte 4 pakker end hår

Jeg bestilte 4 pakker end hår.
Det jeg modtager er 2 af pakkerne en helt anden farve plus der er lyserød pigment i.

Jeg skriver og gør opmærksom på dette og høre om der er nogen form for godt gørelse, hvilket der ikke er.

Begrundelsen er “der kan jo ske fejl”.
Jeg har købt hår for knap 2000 kr og det er det svar jeg får.

Det er sidste gang jeg har handlet her.

15 marca 2024

Hej Anjelica.
Vi beklager meget at det er tilfælles at du har modtaget 2 pakker i forkert farve, det beklager vi meget, og vil naturligvis gerne bytte håret til den rigtige farve, da du natuligvis skal have den farve du har bestilt, men vi har ikke mulighed for at bytte farven, når du har valgt at sætte håret i.
Vi vil selvfølgelig gerne se om vi kan finde en anden løsning med dig, så du bliver en tilfreds kunde, da vi går meget op i vores kunder er glade og tilfredse.

Kontakt os gerne på info@avezu.dk så vi kan finde en løsning :)

AVEZU.com

Dårlig kundeservice!!

Ja jeg er jo ikke meget for overhovedet at give en stjerne.
Jeg har skrevet for at få vejledning til farve men de skriver hvad de synes og spørger efterfølgende hvad synes du ?
De kunne ikke hjælpe med det samt jeg bestilte torsdag inden kl 15, og reklamere med de så sender samme dag men mandag var den stadig ikke sendt🤬 Jeg skulle have været til frisør tirsdag men måtte aflyse, så er min frisør så sød at åbne ekstra op for en tid onsdag men da jeg så endelig modtager min pakke tirsdag over middag er håret ikke med🥴Så måtte aflyse alt igen.
De ville ikke give noget i reference men jeg kunne skrive det ved næste levering, så kunne jeg få en lille serum med.
Da jeg ikke ville acceptere det ville de tilbyde at jeg kunne få 75,- retur for en ordre på 2380,-
Jeg er dybt skuffet og kommer da aldrig til at anbefale den hjemmeside til nogen!!

21 marca 2024

Kære Pernille.
Vi er kede af at hører du er utilfreds med den vejledning ifht til farvevalg vi har prøvet at hjælpe med. Vi vil rigtig gerne hjælpe med farvevalget, vejledning osv, og prøver at anbefale kunden bedst muligt ifht farvevalg ud for de billeder vi modtager af kundernes hår.
Grunden til vi hører hvad du tænker ifht til den farve vi har anbefalet til dit hår, det er for at hører om hvad du tænker ifht til den anbefalede farve da vi jo kun ser farven på billedet og billederne kan nogengange snyde, hvor du ser håret i virkeligheden. Så det er kun derfor :)
Vi beklager rigtig meget at din forsendelse var forsinket, og at der så også var fejl i orden, da du modtog den. Det beklager vi meget. Men skyldte os at sende dit hår der manglede i pakken, da du naturligvis skal have det du har betalt for.
Vi beklager endnu engang din uheldige oplevelse ved os. Håber du har lyst til at give os en chance igen en anden gang :)

Du må he en skøn dag.

Fantastisk oplevelse

Har endelig fundet luksus hår til fornuftige priser. Pris og kvalitet passer sammen Kommer aldrig til at købe hår andre steder fra igen, en forevig kunde her

21 marca 2024

Kære Bibi.
Tak for din super fine anmeldelse. Vi super glad for og for at hører du er glad og tilfreds og synes vores hårkvalitet er fantastisk :)

Ha en skøn dag.
Bedste hilsner AVEZU

Bruger udelukkende denne hjemmeside

Bruger udelukkende denne hjemmeside. Hurtig levering og hår der holder i årevis. Deres blå tape er desuden også den bedste jeg har prøvet

13 marca 2024

Kære Jessica.
Tak for din super fine anmeldelse. Vi er glade for at hører du er glad og tilfreds med vores hår, og vores hurtige levering.
Og super glade for at hører at du udelukkende bruger os som leverandør af dine hair extensions.

Du må ha en skøn dag.

Oceniono na 1 z 5

Jeg er selv frisør og har haft…

Jeg er selv frisør og har haft extensions på i 15 år- aldrig har jeg fået så dårligt hår- det filtre helt op og er elastik - deres svar- det er lyst hår for det er mere behandlet- man kan ik få sine penge igen- kan se jeg ikke er den eneste der har fået filtret hår herfra- kundeservice er desværre ikke eksisterende:/ nu afventer jeg nyt hår, og så må jeg se om det er bedre- virkelig dårlig oplevelse indtil videre-

1 marca 2024

Hej Mia.

Vi er kede af at hører om din uheldige oplevelse ved os. Håret må selvfølgelig ikke filtre op osv. Vi har fundet en god løsning for dig som vi håber du er glad og tilfreds med :)

Oceniono na 5 z 5

En bane clip extensions for fylde

En bane clip extensions for fylde. Super god kvalitet. På trods af leverings problemer hos GLS. God kundeservice og fik hurtigt min vare.

12 lutego 2024

Kære Jean.

Tusind tak for din super fine anmeldelse. Vi er glade for at hører du er super glad for vores lækre kvalitet og vores gode service og hurtige levering. :)
Ha en skøn dag.

Oceniono na 3 z 5

Helt ok men fler minus..

Leverans tog väldigt långt tid. Dock är det jul..
Själva håret kändes väldigt fint när ja fick det. Men nu efter en tvätt tycker jag att det nästan känns lite "risigt". Verkade inte heller "svara" på värmen från plattången så bra. Och man vill helst inte använda varmare än 170-180?

Kände mig också lite lurad på priset. Då man tydligen får 20 procent rabatt om man köper 5 paket. Jag köpte 4. Och denna infon var väldigt gömd på hemsidan och ingenting jag såg under tiden jag beställde håret från början.

Kundtjänst har också ganska lång svarstid. Om dom inte väljer att ignorera 🤷‍♀️

7 stycznia 2024

Hej Lisa.
Vi beklagar att höra om du inte är nöjd med ditt köp och leveransen från oss.
Vi lägger stor vikt vid både vår service och kvaliteten på våra produkter är i toppklass. Angående leveransen så är vi mycket ledsna, men tyvärr kan leveransen ta lite längre tid på grund av julen, den är tyvärr ur våra händer, och vi har skickat den från oss så snart som utlovat.
Vi rekommenderar att du plattar håret med värme på 185 grader, eftersom allt över 185 grader kan skada både förlängningshåret och ditt eget hår. Har du för lite värme på plattången kan det även skada håret då du så ofta kör plattången genom håret många gånger, och kan orsaka skador på håret med tiden. Kontakta oss alltid på info@avezu.se så att vi har möjlighet att rätta till det om det är något som inte motsvarar dina förväntningar.
Ha en underbar dag
Med vänliga hälsningar

Oceniono na 1 z 5

Dårlig vare har bare ødelagt mit hår…

Dårlig vare har bare ødelagt mit hår total

30 listopada 2023

Kære Hulya.
Vi er kede af at hører hvis du mener dine extensions har ødelagt dit hår. Vi er leverandør af hair extensions, og hvis det har ødelagt dit hår at have håret påsat, vil jeg anbefale dig at tage fat i påsætteren der har sat det på dig, da hvis påsætningen har ødelagt dit hår, desværre ikke har noget med os som leverandør at gøre, men sådan som håret er påsat.
Men er ked af at hører om din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig og god service

Super hurtig og god service. Kan varmt anbefale Avezu😊❤️

7 grudnia 2023

Kære Sine.

Tak for din super fine anmeldelse.
Det er vi super glad for og for at hører du er glad og tilfreds :)

Ha en skøn jul.

Kære Trine.
Tak for din fine bedømmelse af os.
Vi er glade for at hører du er glad og tilfreds både med vores service og vores lækre vare.

Oceniono na 5 z 5

God kvalitet til en ok pris.

11 października 2023

Kære Kristina.
Tak for din fine bedømmelse af os.
Vi er glade for at hører du er glad og tilfreds både med vores kvalitet og priserne på vores vare. :)

AVEZU

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej