Goede service en een fijne samenwerking…
Goede service en een fijne samenwerking
Blij met onze nieuwe auto
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Goede service en een fijne samenwerking
Blij met onze nieuwe auto
Zo vriendelijk. Auto gekocht, APK er op en zelfs een nieuwe accu en remblokken werden kosteloos vervangen.
Goede professionele service waar je gelijk thuis bij voelt.
Bij het ophalen van de Mercedes stond hij er top top bij!
Een glimlach van oor tot oor!
Rhandy had een prima marktconform inruilvoorstel voor mijn inruilauto geboden, die ik naderhand toch nog particulier verkocht heb. Ik ben zeer goed geholpen met veel goede adviezen en tips, de auto is keurig netjes professioneel glimmend gepoetst afgeleverd naar alle tevredenheid! Ik rood deze verkoper echt aan!

Odpowiedź od Autopoelstra
Nette professionele houding & communicatie. Auto is netjes en schoon afgeleverd.

Odpowiedź od Autopoelstra
Afgelopen weekend een auto gekocht bij Rhandy. We werden gastvrij ontvangen en goed geholpen bij het maken van een proefrit. Zeker aan te raden!

Odpowiedź od Autopoelstra
Dinsdag proef gereden en vandaag de auto opgehaald alles goed en snel geregeld. Ook een hele Fijne eigenaar en goed en duidelijk contact mee gehad.
Fijne plek om een auto te halen!

Odpowiedź od Autopoelstra
we konden de garage ondanks Maps niet vinden (Snekertrekweg), alleen een verlaten parkeerplaats, wel auto's maar geen enkel bordje waar we moeten zijn..?? We hebben niemand gezien.

Odpowiedź od Autopoelstra
Hele fijn geholpen door Randy. Heerlijk dat het nog kan, op een hele menselijke manier geholpen worden met een bakje koffie. Mooie deal kunnen maken en de nieuwe auto perfect opgeleverd. Dank je wel Randy

Odpowiedź od Autopoelstra
Zeer slechte ervaring met deze autohandelaar.
Auto gekocht waarbij in de advertentie én tijdens het gesprek werd aangegeven dat de auto autopilot / adaptieve cruise control had. Ik heb dit zelfs nog expliciet persoonlijk nagevraagd en dit werd bevestigd.
Na aankoop bleek dit gewoon niet te kloppen en moest ik deze functies zelf nog aanschaffen bij Tesla.
Toen ik hem hiermee confronteerde, werd dit eerst volledig ontkend en werd de verantwoordelijkheid bij mij neergelegd. Opvallend genoeg werd kort daarna de optie uit de advertentie gehaald en was de volledige advertentie een dag later ineens verwijderd.
Daarnaast wilde hij een dag na aankoop de auto terugkopen, maar dan wel voor €2000 minder. Dat zegt eigenlijk al genoeg.
Uiteindelijk is er pas na veel gedoe en aandringen een gedeeltelijke vergoeding gekomen. Dit werd vervolgens gebracht alsof het een gunst was, met de opmerking dat hij het niet verplicht was maar dit deed omdat ik in dezelfde stad woon en omdat hij het contact in het begin als prettig had ervaren, terwijl de informatie in de advertentie simpelweg niet klopte.
De manier van handelen komt voor mij niet overeen met wat je mag verwachten van een professionele autoverkoper.
Al met al een ervaring waarbij je merkt dat je alles zelf moet controleren. Transparantie en eerlijkheid heb ik hier niet ervaren. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Vorige week hebben wij een bezoek gebracht aan Poelstra vanwege onze interesse in een Mercedes A200 Sedan. We werden keurig geholpen door Rhandy en kregen de gelegenheid om een proefrit te maken. De auto was die dag net binnengekomen en moest nog gepoetst en nagekeken worden. Ook waren de banden aan vervanging toe.
Na de proefrit besloten we tot aankoop over te gaan. Rhandy heeft ervoor gezorgd dat de auto deze week in topconditie aan ons werd afgeleverd. De banden zijn vervangen en de auto is professioneel gereinigd/gepoetst het ziet er werkelijk als nieuw uit! Tijdens het vervangen van de banden werd er bovendien nog een ander technisch onderdeel ontdekt dat aandacht nodig had. Ook dit is direct en zonder extra kosten aangepakt, zodat we zeker wisten dat de auto volledig in orde is.
Kortom, uitstekende service en vakmanschap! Wij zijn ontzettend tevreden over de snelle en zorgvuldige afhandeling. Vijf sterren voor Rhandy! bedankt voor de goede service!

Odpowiedź od Autopoelstra
Seems like a nice guy but he offers the lowest trade-in prices i have ever seen, making all kinds of excuses and lies just to give up your car for a low price. I would recommend to NOT trade your car with this "dealer"