Oceniono na 5 z 5

Solgte min kammerats bil til Autoone Roskilde. Rigtig fin dialog og bilen blev hentet hos mig indenfor få dage og afmeldt allerede samme dag. Rigtig fin oplevelse. Så ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.

Oceniono na 5 z 5

Vi har for nyligt købt en bil, en Peugeot 3008 hos Autoone og kan kun give vores varmeste anbefalinger. Hele processen gik flydende og hurtigt. Vi blev hjulpet af Delshad, han var utrolig hjælpsom o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Recomand cu incredere sa apelati la acest dealer din Vejle daca sunteti in cautarea unei masini. Seriozitate maxima si consultanta de calitate in orice problema. Masinile se prezinta in stare excelent... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super service og tryg bilhandel fra start til slut. Svarer hurtigt på henvendelser og holder deres aftaler. Kan klart anbefales. Kørte selv fra Vordingborg til Vejle, hilste på, klarede formalier og b... Zobacz więcej

1. Salon samochodowy
  2. Warsztat samochodowy
  3. Wypożyczalnia samochodów
  4. Dealer pojazdów mechanicznych
  5. Komis samochodowy

Napisane przez firmę

Siden starten i 2001 har AUTOONE etableret sig som en velorganiseret virksomhed inden for køb og salg af nyere brugte biler. Kundens behov er vores højeste prioritet, og vi har udviklet et koncept dedikeret til at opfylde dem. Vores dybe passion for biler afspejles i vores præcise tilgang, hvor vi sikrer, at kvaliteten og standen af vores brugte biler er i top. Med 20 års erfaring i autobranchen er vi specialister i køb og salg af både personbiler og varebiler.

4,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Købere en brugt CitroneC3 Picasso i…

Købere en brugt CitroneC3 Picasso i Roskilde afd der blev jeg mødt med venlighed og god service .
Bor i Vejle og da der var noget med aircondition , fik jeg det lavet herovre . Og det fungerer så fint nu .
Fortalte ham at jeg syntes der var noget med højre hjul , så det kikker han på nu. Mine bedste anbefalinger herfra .

25 czerwca 2025

Autoone i Roskilde

Vi skrev til sælger i Roskilde om en bil og da vi kom stod den klar til prøvetur. Resten af forløbet var fuldstændig problemfrit med god service og vejledning. Bestemt en sælger man kan have tillid til.

1 lipca 2025

Hurtig handel

Da bilen var solgt mandag kontaktede jeg autoOne der havde købt. De ville afhente torsdag, afmeldt hos skat fik jeg besked om senere torsdag. Fredag havde jeg mine penge. Nemt og hurtigt. God service 👍

23 czerwca 2025

Delshad! The Best Ever Sales Guy

First of all, all team members who were dealing me and my family are extremely friendly and of course professional as well especially the guy named Delshad inspired us a lot. His commitment, dedication and professional honestly has had no match so was simply Nonsuch.
He abided by his words at every stage till the car delivery. And during those three days of the car being fully inspected again, eventually being fixed and being delivered, he was instantly available for our complete satisfaction.
Now we have made our mind whenever we buy the car, we would simply be going to Autoone.

6 czerwca 2025

Whaaat

Whaaat. Findes der virkelig brugtvognsforhandler med så god service...

Jeg valgte autoone i Roskilde netop pga deres gode anmeldelser på truspilot.

Jeg forklarede sælger at jeg kom med offentlig transport ind til dem. De ville gerne hente mig på stationen. Det var da virkelig god service.

Da jeg kommer ind fortalte jeg, at jeg var lidt dårlig fordi jeg var blevet køresyg efter en rigtig dårlig og lang bustur og at jeg næsten ikke kunne overskue at skulle sidde 2 timer igen med det offentlige.

Så fik jeg en lånebil gratis indtil jeg kan få den bil jeg lige har købt i næste uge.

Hold da op en god service.

21 maja 2025

Bilhandel i topklasse

Har lige handlet bil hos Autoone i Roskilde og handlede med Dawan
En helt igennem god oplevelse med fin service
Jeg kan varmt anbefale alle at handle bil hos dem

25 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

I forbindelse med salget af vores bil…

I forbindelse med salget af vores bil kom vi i kontakt med Autooone og Dawan. Gennem hele forløbet har kommunikationen været god, og handlen blev gennemført hurtigt og professionelt. Der var styr på det hele i forbindelse med overlevering og det papirarbejde, der følger med et bilsalg. Vi er fuldt tilfredse og giver vores varmeste anbefaling.

18 kwietnia 2025

Super service!

Jeg købte en BMW ved Autoone Vejle. Hurtig service og venligt personale.

Da jeg skulle hente bilen var dækkende kørt ret langt ned og der var en fejl i dæktryks censorerne.

Få dage efter fik jeg monteret 2 nye dæk og skiftet censor, uden beregning.

Det er service minded og ærlige mennesker, som arbejder hos Autoone.

Jeg kan varmt anbefale at handle med dem.

30 marca 2025

Rigtig god oplevelse

Søde, hjælpsomme og ærlige. Jeg syntes jeg fik en god handel, på en bil der ellers var 1 eller 2 "klasser" over hvad jeg troede der var råd til. Og jeg er super glad for bilen!

28 lutego 2025

5 Stjerner

Jeg havde fornøjelsen at handle med Medi Gajtani og Darin Ata. Handlen gik hurtigt og godt.
Efter få dage dukkede der lidt småproblemer op, som der jo gør med brugte biler. Sagen blev håndteret meget professionelt og hurtigt, og jeg kan kun anbefale at handle hos Autoone

27 marca 2025

God oplevelse

God oplevelse. Gav et seriøst tilbud - hurtig tilbagemelding, hurtig afhentning og alt fungerede gnidningsfrit. Kan varmt anbefale

26 marca 2025

Har kun godt at sige

Har kun godt at sige. En nem og hurtig handel. Dawan havde papirer med, og gik hurtigt bilen som aftalt og så var alt på plads. Nem at få fat i og aftalerne klappede bare som de skulle. Stor anbefaling

21 marca 2025

Salg af bil

Har fået en topprofessionel service ved salg af min mors bil til Autoone. Kan kun anbefales😊🤗

21 marca 2025

Fantastisk service og stort udvalg

Fantastisk service og stort udvalg

Autoone gav virkelig god betjening med præcise og konkrete oplysninger. Personalet var flinke, smilende og fik mig til at føle mig velkommen. Udvalget var imponerende stort, og jeg følte mig godt vejledt hele vejen igennem. Kan varmt anbefales!

17 marca 2025
Oceniono na 4 z 5

Hej,jeg købte en Citroen C3 Aircross…

Hej,jeg købte en Citroen C3 Aircross 25-2-25 hos Autoone i Vejle,da jeg kom hjem opdagede jeg at en topplade i bagerummet manglede,jeg rettede herefter henvendelse til firmaet og de gav mig ret ,og sagde at de nok skulle sende den (da jeg bor godt 100 km fra butikken)jeg har netop modtaget den her den 3-3,så alt er ok,god service. Vh. John K

25 lutego 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej