Ibs auto laver altid alt 100% ordentligt, og man går derfra med et smil hver eneste gang. Super ærlig, super dygtig – der er aldrig noget at komme efter. Kan kun anbefales!
Jeg har brugt Ibs Autoværksted i tre år nu. De er altid flink, hjælpsomme og jeg fået god arbejde på fornuftig pris. Min bil er taknemmelig og min bank konto. Stor ros.
Napisane przez firmę
AutoMester er Danmarks største kæde af frie værksteder med knap 400 værksteder. Vi kan servicere og reparere stort set alle biler, uanset alder og mærke og du har aldrig langt til nærmeste værksted. Enkelt og lokalt.
AutoMester - enkelt og lokalt
Napisane przez firmę

- Hos AutoMester taler du direkte med dem, der ordner din bil. Vi sørger for, at du forstår, hvorfor vi reparerer de ting, vi gør.
- Når du vælger din lokale AutoMester til at servicere og reparere din bil, så vælger du på samme tid Danmarks største netværk af dygtige mekanikere. Faktisk er din lokale AutoMester ét af knap 400 AutoMester værksteder i Danmark. For dig betyder det, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder, da netop vores størrelse giver din lokale AutoMester mulighed for løbende efteruddannelse på de nyeste teknologier. Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang.
Gudumkærvej 11, 7400, Herning, Dania
Ibs auto laver altid alt 100%…
Både min bror og mor er også kunde ved…
Både min bror og mor er også kunde ved Ib’s Auto. Det kunne jeg så godt forstå, da jeg selv blev det. Serviceminded og dygtig 🌟
Fremover kører vi gerne 1,5 time hver vej når bilerne skal fikses.
Det er første gang jeg nogensinde har taget mig tid til aktivt at søge på en virksomhed online, for herefter at kunne finde virksomheden og dernæst skrive en anmeldelse af noget som helst - jeg havde ikke lige regnet med at et autoværksted skulle være mit første (og sandsynligvis sidste).
Vi var ret pressede, da vores ene hjul til traileren sprang under en flytning midt på motorvejen, men vi søgte hjælp hos ovenstående. generelt ved firmaer syntes jeg at det er tydeligt at se hvem ejeren er, da de går mere op i kundeservice og er mere serviceminded, men det var rart rent faktisk at se at mester har formået at sprede det ud til de andre kollegaer og at det nu er en af kerneværdierne i firmaet; som man tydeligt også kan læse på de andre anmeldelser.
Det første min kæreste sagde da vi sad i bilen efter trailerhjulene var skiftet, var at: "jeg kører gerne fra Vojens til Herning fremadrettet hvis jeg skal til service eller bare ha' skiftet en pærer."
Søde, hjælpsomme og resultatorienteret; medarbejdere såvel som foresatte.
- på gensyn
Jeg har brugt Ibs Autoværksted i tre år…
Anbefaler klart Ibs Auto til folk
Anbefaler klart Ibs Auto til folk! Her er det virkelig en god service at komme efter. Altid klar til at hjælpe og virkelig imødekommende og så er prisen også helt fair 👍 jeg har i hvertfald kun haft gode oplevelser og vil klart blive ved med at bruge dette værksted.
Ib auto ved Herning
Ib auto ved Herning. Billig og super gode til det de laver.
Få altid en god og kompetent service
Få altid en god og kompetent service af Ib. Jeg har anvendt dette værksted siden foråret 2016, og kommer trygt hver gang.
5 store stjerner til Ib
Når man se hvad andre værksteder (Skorstensgaard m.fl.) udsætter deres kunder for så er 5 stjerner ikke nok.
Reparation af biler er noget af det nemmeste at snyde med, derfor er det en tillidssag.
Denne tillid har jeg haft til Ibs Auto i de 20 år jeg har været kunde hos dem.
Her er det ikke nødvendigt at kontrollere det ene og det andet for der fejres aldrig noget ind under gulvtæppet.
Her kan du roligt sende din bil til service og reparation, bedre værksted findes ikke.
Altid super service!
Ib er meget omhyggelig og dygtig
Ib er meget omhyggelig og dygtig , giver altid en god service 😃😃😃👍👍
Altid god service
Et fantastisk autoværksted
Bedre service findes ikke andre steder. Ib’s Auto er den eneste, der får liv til at reparere min bil. Jeg kan varmt anbefale Ib’s Auto.
Altid et godt sted af få lavet sin bil.
Super fantastisk god service
Super fantastisk god service, ingen dikkedarer - hvis der ikke kommer noget uforudset med bilen, så er den færdig på det tidspunkt hvor den er lovet færdig, og jeg har før bare kørt ind og fået skiftet en pære, hvis der er sprunget en i bilen.
Det er altid rart at komme hos Ib
Det er altid rart at komme hos Ib, selv om han har travlt er der altid tid
til hver enkelte kunde , og der er altid rent og rydeligt
Rigtig godt sted
Rigtig godt sted, der bliver ikke lavet mere, end der skal.
Man bliver kontaktet først hvis der bliver fundet noget som skal ordnes.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.