Gebroeders de Klip Recenzje 7

4,0

4,0

Dobra

Geweldige service

Autobedrijf de Klip heeft mij verrast met hun service, goed advies en vriendelijkheid. Ze gaan net die stap verder voor hun klanten, in mijn geval ging het om goedkopere auto maar ze zijn desondanks echt enorm behulpzaam geweest. Veel keus uit verschillende soorten
auto's. Mijn dank!

15 stycznia 2026

ik wil jullie bedanken voor de manier…

ik wil jullie bedanken voor de manier waar op ik geholpen ben.

ik ben erg blij met mijn nieuwe suzuki alto en ik kom zeker bij jullie terug mocht ik toe zijn aan een nieuwe auto.

ik zou een ieder dit bedrijf aanraden, super vriendelijke mensen die ook echt de tijd voor je nemen!

5 maja 2024

Supperrr blij met de auto

Het team van autobedrijf klip heeft uitstekende service gegeven en top uitleg ze hebben ons een prachtige auto verkocht waar wij zeker nog jaren met plezier in gaan rijden het was Dan ook Meer Dan de moeite waard om vanuit leiden bij hun een uit te zoeken tevens is Alles ook bespreekbaar met deze mensen ik Ben Dan ook een zeer zeer Meer Dan tevreden klant

8 kwietnia 2024
Logo Gebroeders de Klip

Odpowiedź od Gebroeders de Klip

Goedemorgen Robert,

Bedankt voor uw leuke en uitgebreide review.
Dit horen wij graag en dit is waar wij naar streven.
Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent!

Met vriendelijke groeten,

Autobedrijf de Klip

Autobedrijf Klip

Autobedrijf Klip heeft ons echt weggeblazen! Vanaf het moment dat we binnenstapten, werden we verwelkomd met een glimlach en professionele service. De aflevering van onze auto was vlekkeloos, en het personeel nam de tijd om ons vertrouwd te maken met alle functies. Geweldige ervaring, geweldig personeel, absoluut een aanrader!

30 marca 2024

Voel mij zwaar misleid bij de aankoop…

Voel mij zwaar misleid bij de aankoop van een fors geprijsde auto. Na enkele maanden vertoonde de auto vele klachten, en ik moet nu zelfs een heel nieuw motorblok kopen om überhaupt de weg weer op te kunnen. Ik heb misschien niet goed opgelet bij de aanschaf van dit artikel, maar gebroeders De Klip heeft mij een ondeugdelijk product geleverd en staat hier niet voor garant zoals de wet van non conformiteit voorschrijft. Heel jammer, ik kom hier nooit meer en raad dit ook iedereen af!

18 lutego 2018