Gørløse Autoimport ApS Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Perfekt modtagelse ved indskrivning af bil til service. Man følte sig velkommen og “taget hånd om” fra start til slut. Service udført perfekt og jeg fik tilsendt video så man ved selvsyn kunne følge a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan til enhver tid varmt anbefale Gørløse Autoimport. Hvis du skal have lavet din Mercedes, er det her, det foregår! Deres service er i en absolut særklasse. Man bliver mødt med en enestående kund... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Fik andet mærke af blæsermodstand end jeg havde bestilt og betalt for. Ved bestilling på web site for jeg aldrig besked når vare er klartil afhentning. Ved kreditering af returneret vare lød kredit... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dygtigt pladeværlsted. Har netop hentet min 35 år gamle 190 E. Som Gørløse Autoimport nænsomt har passet i rigtig mange år til min fulde tilfredshed 😃 Pladeværkstedet har så udskiftet min venstre... Zobacz więcej

1. Warsztat samochodowy
  2. Giełda samochodowa
  3. Sklep samochodowy
  4. Złomowanie samochodów
  5. Dealer pojazdów mechanicznych
  6. Sklep z używanymi częściami samochodowymi

Napisane przez firmę

Gørløse Autoimport er en autoriseret Mercedes-specialist med mere end 30 års erfaring i at levere originale Mercedes-reservedele og tilbehør af højeste kvalitet. Vi består af tre afdelinger, herunder et autoriseret Mercedes-værksted, en reservedelsafdeling og en bilsalg afdeling. Siden vores start i 1982 har vi været dedikerede til at yde den bedste service og kvalitet til vores kunder. Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

452 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 69

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Faglighed og venlighed i top

Som Mercedes ejer kørte jeg ind hos Gørløse Autoimport, for at få hjælp til min Mercedes App. Her blev jeg mødt af både faglighed og hjælpsomhed på allerhøjeste plan af Malte Andersen. Ingen tvivl om, at jeg hos Gørløse Autoimport har fundet mit værksted, og min fremtidige Mercedes forhandler.
Larz Winther

6 listopada 2024

hjulkapsel 5*

Supplied hjulkapsel (wheel trims) for my ancient C-Class. Superb condition which is very hard to find in the UK. Arrived on time and very well packaged. Recommended.

17 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Ned ad bakke for Gørløse

Det er med stor beklagelse, at jeg må skrive denne anmeldelse, for jeg har handlet hos dette firma i mange år, og har kun haft gode erfaringer indtil for nyligt.

Men i løbet af de seneste år er Gørløse Autoimport blevet markant ringere på flere fronter. Jeg ved ikke om det skyldes ejerskifte eller blot en helt ny forretningsetik - men det synes at være sammenfaldende med en gennemgribende ændring af deres webshop, og muligvis ifbm. med overtagelsen fra den internationale kæde MB Specialists

Det er sket flere gange på det sidste, at jeg har fået forkerte reservedele tilsendt - enten af et andet (deres eget) fabrikat, end hvad jeg havde bestilt - eller decideret forkert reservedel, tilmed pakket i den korrekte emballage, så en anden reservedel var blevet lagt i den rigtige æske, m.a.o emballage og indhold stemte ikke overens.

Tilmed reklamations- of returneringsprocessen var lang og besværlig.

Bundlinien er, at jeg definitivt har lagt min sidste ordre hos Gørløse, som nu må føjes til den efterhånden voksende liste af sortlistede online reservedelsbutikker med tvivlsom forretningsetik - og jeg kan heller ikke anbefale andre at handle her længere.

/Viggo

12 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Elendig service og rep! Hold jer væk!!

Jeg må desværre give min oplevelse hos Mercedes Gørløse den laveste vurdering muligt. Jeg havde store forventninger til deres service, men jeg blev desværre skuffet på alle tænkelige måder. Fra start til slut var hele oplevelsen en katastrofe.

For det første var servicen uacceptabel. Personalet virkede fuldstændig uinteresseret i at hjælpe mig eller besvare mine spørgsmål. Jeg følte mig nærmest ignoreret, og der var ingen forståelse for mine bekymringer omkring bilen. De virkede uengagerede og stressede, som om de havde travlt med alt andet end deres kunder.

Men det værste var selve arbejdet på bilen. Ikke alene fik jeg ikke løst de problemer, jeg kom med - bilen blev faktisk værre efter deres "reparation". Der var flere nye problemer, da jeg fik bilen tilbage, end da jeg afleverede den. Det virker som om, de ikke havde nogen anelse om, hvad de lavede, og resultatet var skuffende og frustrerende.

Jeg kan på ingen måde anbefale Mercedes Gørløse til nogen, der ønsker professionel og pålidelig service. Jeg fortryder dybt, at jeg overhovedet betroede dem min bil. Hvis du vil undgå en lignende oplevelse, så hold dig langt væk fra dette sted. Jeg er tvunget til at tage min bil et andet sted hen for at få rettet op på den skade, de har forårsaget.

Derudover så er Flemming den mest inkompetente chef der findes. Når man skal have udført noget, så lokker han med alle de rigtige ord, men når betalingen skal falde, skynder han sig væk fra alle de aftaler han har lavet. Derudover vælger han at råbe og skrige ad os som en hysterisk mand inde i hans forretning foran andre kunder. Det ikke underligt at hans medarbejder er på samme måde.

Tag til en rigtigt Mercedes forhandler hvis du vil have professionelt service.

7 sierpnia 2024
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej