Autohjælp Sjælland Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik brug for vejhjælp og blev mødt af en utrolig venlig og professionel medarbejder. Hele forløbet blev håndteret effektivt og trygt. Jeg følte mig virkelig godt hjulpet hele vejen igennem. Kan v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte afhentning og bugsering af min bil der skulle fra Taastrup til Nærum og alt forløb super fint! På selve dage for afhentningen blev leveringsstedet ændret - men det klarede Autohjælp Sjæ... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Simpelthen bare god service fra start til slut. Svarede prompte på mails. Overholdt alle aftaler og var super behagelige at tale med - både Emil og Benyamin var meget flinke. Prisen var i øvrigt den b... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Der gik halvanden time før de kom og hentede min punkterede bil, men det var meget gode til at hjælpe og guide og kørte min bil på et værksted. Og kørte mig endda hjem til døren efterfølgende, som und... Zobacz więcej

1. Holowanie
  2. Agencja transportu samochodów

Napisane przez firmę

Her hos Autohjælp Sjælland har vi mange års erfaring indenfor vejhjælp og transport af køretøjer. Vi er klar til at yde effektiv hjælp, uanset om du har brug for vejhjælp, fritrækning, starthjælp eller biltransport. Derudover, tilbyder vi konkurrencedygtige priser og leverer altid et kvalitetsarbejde, hvor kundens behov er i centrum. Vi bestræber os efter, at vores motto går hånd i hånd - når vi udfører en opgave i praksis. Hos os er du altid i sikre og trygge hænder!

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

40 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Ich hoffe ich brauche ihn nicht wieder, aber wenn sich dann würde ich Emil wieder anrufen

Ich hatte ein unverschuldeten Unfall und landete mit meinem Wagen im Straßengraben.
Die Auto-Pannenhilfe Seeland war telefonisch schnell zu erreichen, obwohl es schon später Nachmittag war.
Der Mitarbeiter Emil war sehr nett und wir konnten uns zum Glück auf Englisch verständigen.
Er hat alles möglich gemacht, dass er so schnell wie möglich bei mir war. Zusätzlich hat er auch noch eine SMS geschrieben, als er genau wusste, wann er kommt.
Das Herausziehen und Verladen des Autos hat er mit Ruhe gemacht und sich immer wieder versichert, dass auch alles richtig klappt.

Auch hat er mich an meinen Wunschort gefahren und dort eine Werkstatt für mich gesucht, so dass ich dort am nächsten Morgen direkt um Hilfe fragen konnte.

Ich kann die Firma und Emil nur empfehlen.
Vielen Dank lieber Emil für deine Hilfe, deine ruhige und besonnene Art und die professionelle Arbeit.
Tak!!
Steffi

23 kwietnia 2025

Liebe Steffi,

Vielen Dank für deine netten Worte! Es freut mich sehr, dass ich dir helfen konnte und du zufrieden warst. Ich wünsche dir alles Gute, und wenn du wieder Hilfe brauchst, bin ich gerne da :-)

Liebe Grüße.
Emil – Autohjælp Sjælland

yderst finurlig service

13 kwietnia 2025

Hej Alexander,

Din tilfredshed med vores service betyder meget for os!

Fantastisk service

Fantastisk service. De kom og hentede min bil fra et værksted og flyttede den til et andet. De var lyn hurtige til at hente den. Det hele blev gjort meget professionelt, og man kunne se de havde styr på det. Hele oplevelsen var rar og det er bestemt ikke sidste gang at jeg, ringer til dem for hjælp.

4 kwietnia 2025

Hej Lebo,

Tusind tak for din fine anmeldelse :-) Vi bestræber os efter, at vores motto går hånd i hånd, når vi udføre en opgave i praksis!

Oceniono na 4 z 5

Kort ventetid
Information undervejs og efterfølgende
Jeg er tilfreds og ville gerne bruge denne vejhjælp igen

23 marca 2025

Hejsa,

Tak for din fine anmeldelse! Vi bestræber efter at gøre ventetiden så kort som muligt, og servicen så god som mulig :-)

Oceniono na 5 z 5

Skide god service og hurtigt klaret

Skide god service og hurtigt klaret. Så kun god anbefaling herfra

21 marca 2025

God aften Lærke,

Jeg glad for vi kunne være behjælpelig med fritrækningen - og dermed lette din weekend! :-)

Top service!!!

Bare top nice folk. Super dygtige og hurtige og venlige.

20 marca 2025

God morgen Bo,

Jeg super glad for din tilfredshed omkring vores service. Vi er trods alt kun et opkald væk! :-)

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service fra start til slut

Fantastisk service fra start til slut! Jeg havde brug for hurtig hjælp med biltransport, og Autohjælp Sjælland leverede præcis, hvad jeg havde brug for – og mere til. Deres team var utroligt professionelle, venlige og effektive. De tog sig tid til at forklare processen og sørgede for, at jeg følte mig tryg gennem hele forløbet.

Priserne var konkurrencedygtige, og det var tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed. Jeg kan varmt anbefale Autohjælp Sjælland til alle, der har brug for pålidelig vejhjælp eller transport af køretøjer. De er helt klart mit førstevalg fremover!

20 marca 2025

Hej Jonas,

Du skal have stort tak for at have gjort dig tid til denne pragtfulde anmeldelse :-) Din tryghed gennem hele processen er det vigtigste hos os!

Oceniono na 5 z 5

Super god og tilfredsstillende service.

17 marca 2025

Hej Oktay,

Din tilfredshed betyder alt hos os! :-)

Fantastisk service og hurtig udrykning

Fantastisk service og hurtig udrykning

15 marca 2025

Hej Mads,

Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med vores service! Hurtig udrykning og god service sparer vi ikke på :-)

Emil – Autohjælp Sjælland

Oceniono na 5 z 5

Super service og ikke mindst

Super service og ikke mindst , ingen stress .
Jeg var en anelse forsinket men fik at vide at det skulle jeg tage helt roligt ( og tak for det )
Sød service minded ung mand der bugserede bilen

Jeg vender tilbage til jer , skulle jeg gå brug for det igen

Karina

9 marca 2025

Hej Karina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse! Det betyder meget for os at høre, at du følte dig godt behandlet - og helt uden stress.

Vi står altid klar til at hjælpe dig igen, hvis uheldet skulle være ude :-)

Dbh.

Fremragende!

Hurtig, professionel og venlig service! De kom hurtigt, løste problemet effektivt og til en fair pris. Kan klart anbefales!

28 lutego 2025

Hej Noah,

Tak for anbefalingen - og ligeledes de rare ord :-)

hurtig og rar bugsering

hurtig og rar bugsering
god komunikation med emil fra autohjælp sjælland. kan anbefale dem

16 lutego 2025

Hej Rasmus,

Tak for din anbefaling!

Waaooooow en service

Jeg har haft fornøjelsen af at benytte Alutohjælp Sjælland, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med servicen. Fra start til slut var de professionelle, effektive og meget venlige. Jeg blev hurtigt mødt af deres venlige personale, som var meget imødekommende og klar til at hjælpe med det samme.

De havde stor viden om deres service og kunne hurtigt identificere den bedste løsning på min situation. Jeg følte mig tryg og i gode hænder hele vejen igennem. Bilerne, de anvender, var i fremragende stand, og jeg kunne mærke, at de har fokus på kvalitet og sikkerhed.

Jeg vil varmt anbefale Autohjælp Sjælland Sjælland til alle, der har brug for pålidelig og hurtig assistance på vejen. De leverer virkelig en service, der skiller sig ud fra mængden!

11 lutego 2025

Hej Veysel,

Du skal have stort tak for at have gjort dig tid til denne fine anmeldelse :-) Din tilfredshed betyder alt for os!

Klart DK’s bedste autohjælpere

Brilliant service. De er væsentligt hurtigere end SOS og Falck og andre autohjælps reddere. Kan helt klart anbefale dem

7 lutego 2025

Hej Aras,

Tak for de fine ord :-) Vi arbejder på at være så hurtig fremme, som muligt!

Fantastisk service

Fantastisk service! Min nye bil gik i stå på motorvejen, Emil rykkede hurtigt ud og fik den bugseret til forhandler. God kommunikation og super venlig, også en skarp pris!

18 stycznia 2025

Hej Patrick,

Tak for de fine ord! Din tilfredshed er det der vægter hos os :-)

Rigtig god service

Rigtig god service, og god kommunikation med Emil. Hurtig service. Intet minus.

12 stycznia 2025

Hej William,

Vi glade for du var tilfreds med serviceniveauet!

Top karakter

Jeg fik en fantastisk og super fleksibel service. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Bilen blev afhentet og afleveret på ønsket adresse og jeg blev holdt informeret hele vejen igennem. Top karakter.

6 stycznia 2025

Hej Daniel,

Det glæder os, at du var tilfreds med vores service, og at alt gik som ønsket! Vi sætter stor pris på din anbefaling :-)

Rigtig god service

Rigtig god service. Der gik kun 30 minutter fra da jeg ringede til at min bil var på fejebladet. Kan stærkt anbefale Autohjælp Sjælland.

7 stycznia 2025

Hej Roni,

Vi gør altid vores bedste for at være hurtigt fremme! Dejligt at høre, at du var tilfreds med vejhjælpen :-)

Rigtige god service

Rigtige god service
Et imødekommende personale, som sætter kunden først og prioriterer dine problemer.
Man har en følelse af at man er det vigtigste.
Der er desuden også hurtig og nem kummonikation og fremmøde.

5 stycznia 2025

Hej Frederik,

Vi sætter pris på dine ord - og jeg glad for du havde en god oplevelse :-)

Emil - Autohjælp Sjælland

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej