Autobedrijfverhoefen Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Had mijn bmw320i ingeruild voor een Talisman

Had mijn bmw320i ingeruild voor een renault Talisman werd heel leuk geholpen door Felix en Pip en pip legde alles geweldig uit over de auto.
Ik zou iedereen die uit deze regio woont om daar eens langs te gaan.
Bedankt dat ik super fijn geholpen werd.

2 września 2026

Belachelijk niet gastvrij

Ik heb via internet gezocht naar een carrosserieonderdeel en kwam bij dit bedrijf terecht. Op de foto's zag het onderdeel er goed uit; eventuele beschadigingen leken door lichtinval of weerspiegeling niet te zien. Daarom heb ik vooraf gebeld en expliciet gevraagd naar de staat van het onderdeel. Mij werd verteld dat het in orde was en er fantastisch uitzag.

Bij aankomst bleek dat helaas totaal niet te kloppen. Het onderdeel had meerdere duidelijke beschadigingen, terwijl ik hier vooraf specifiek naar had gevraagd. Dat vind ik erg teleurstellend en niet eerlijk. Ik ben voor niets 40 kilometer gereden.

Daarnaast vond ik de ontvangst niet bepaald gastvrij. Toen ik om een glas water vroeg, kreeg ik dat niet eens aangeboden.

Ik vind het erg jammer dat de kennis over de staat van het product niet eerlijk wordt gedeeld. Een eerlijke omschrijving had mij een onnodige rit en veel tijd bespaard.

31 lipca 2026

Beste,

U heeft denk ik het verkeerde bedrijf voor u.
Wij verkopen enkel voertuigen, geen losse onderdelen of carrosseriedelen.

Zou u dit willen nakijken en verwijderen ?
Dit is natuurlijk erg vervelend voor ons.

Oceniono na 1 z 5

Vermijd deze dealer koste wat kost!

Vermijd deze dealer koste wat kost!

Deze dealer is een regelrechte schande. Als u van plan bent hier een auto te kopen, laat hem dan vóór aankoop door een onafhankelijke garage keuren!

Ik kocht een Audi A5 uit 2013, maar later bleek uit het Nederlandse kentekenbewijs dat de auto eigenlijk een model uit 2010 is en dat de hele voorkant was gereviseerd om eruit te zien als een nieuwere versie – iets waar ik nooit van op de hoogte was gesteld. Ter plaatse was al duidelijk dat de voorkant van de auto betrokken was geweest bij een ongeval.

Na slechts 50 km te hebben gereden, traden er ernstige mechanische problemen op:
• hard schurend geluid van het rechtervoorwiel
• de motortemperatuur daalde plotseling tot 0°C
• metaalachtig geluid bij het loslaten van het gas

In de garage bleken alle bodemplaten te ontbreken en was de hele onderkant van de auto bedekt met olie en koelvloeistof, die voortdurend op de vloer lekte. Bij de dealer hebben we de koelvloeistof tot het maximumniveau bijgevuld, maar binnen 50 km lekte er al 3 liter koelvloeistof. De auto werd aan mij verkocht in een gevaarlijke, volledig onbruikbare staat.

Alles was volledig gedocumenteerd met foto's en rapporten. De enige reactie van de dealer was:
👉 "Geen garantie, gekocht op eigen risico, voor export."

Ze weigeren de auto terug te kopen en bieden geen enkele compensatie. Ik heb daarom contact opgenomen met de ACM om juridische stappen te ondernemen.

❗ Ik raad iedereen dringend aan om hier weg te blijven.

6 grudnia 2025

Beste Roland,

Vervelend om te lezen dat u nu op deze manier ons probeert zwart te maken, terwijl de situatie toch echt anders is gelopen.

Auto stond als 2010 geadverteerd. Ingevoerd in Nederland in 2013. Van misleidende informatie is geen sprake hierbij. Er is geen enkel moment geadverteerd met bouwjaar 2013.

Het voertuig is uitdrukkelijk verkocht voor export, zonder enige garantie, en in de staat waarin het zich bevond zoals gezien, geïnspecteerd en geaccepteerd op het moment van aankoop. De auto is verkocht op exportplaten. Dit betekent dat de verkoop onder Nederlands recht definitief is en hierop geen herroeping meer van toepassing is.

Bij exportverkopen geldt geen recht op retour, ontbinding of garantie. Eventuele problemen of gebreken die na export ontstaan, vallen volledig onder de verantwoordelijkheid van de koper, ongeacht of het voertuig inmiddels in Hongarije is geregistreerd of niet.

Aangezien u zelf een professioneel handelaar bent, heeft u voorafgaand aan de transactie een grondige inspectie van het voertuig uitgevoerd en bevestigd dat u tevreden was over de staat ervan.

Tijdens de inspectie hebben wij samen ook naar de lekkage gekeken.
Duidelijke sporen van lekkage op meerdere plekken waren hier te zien en hebben duidelijk aangegeven dat wij geen garanties konden geven over de oorzaak of de omvang van de lekkage, en dat wij niets hebben gerepareerd, schoongemaakt of geprobeerd te verbergen. U heeft dit erkend voordat de aankoop definitief werd afgerond.
Voor de rest van uw verhaal verwijs ik naar ons vorig bericht. Hierin staat duidelijk beschreven hoe de verkoop is besproken i.v.m. lekkages. Hier bent u mee akkoord gegaan dit is ook gezien door u en zelfs samen nog bij gevuld. U heeft aangegeven vaker auto’s te verkopen. U zou de auto gaan verkopen in het buitenland. Verder heeft u nog eens extra korting gehad voor wellicht schade in het verleden wat niet goed hersteld is. Ook dit is dus besproken.

Uw heeft meerdere keren aangegeven vaker auto's te verkopen in Hongarije. Uw heeft uitgebreid op professionele wijze de auto onderzocht en proefgereden. Er is dan ook geen sprake van een leek. Deze auto was dan ook bestemd om te verkopen, uw gaf aan dat de prijs goed was om winst te maken.

Zoals eerder aangegeven, verandert u verhaal al meerdere keren. Wij hebben alles duidelijk met u doorgenomen en vinden het dan ook ontzettend vervelend om zo te worden neergezet door u.

Verder hebben wij, ook al hoeven wij dit niet te doen, uw aangeboden de auto te inspecteren. Ook dit heeft u geweigerd.

Oceniono na 5 z 5

Heb vanmorgen onze auto opgehaald bij…

Heb vanmorgen onze auto opgehaald bij autobedrijf Verhoefen.
Had hem gebracht voor apk en beurt, doen zij niet zelf maar hebben dit prima voor ons geregeld.
Auto rijdt super maar heb besloten om deze toch in te ruilen, met inmiddels 3 kleinkinderen komen wij ruimte tekort.
Heb een prima gesprek gehad en zij gaan op zoek (helaas stond er niet wat wij wilden) naar een nieuwe auto voor ons

Dit wordt onze jawel 3e auto van dit bedrijf, kan niet wachten .

4 listopada 2025

Top!

Ben heel blij met mijn Volvo, mega aankoop voor een goede prijs. Rijd er met heel veel plezier mee! Toppers dankjulliewel 👍🏼🤩

22 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Ik heb hier een goede auto gekocht voor…

Ik heb hier een goede auto gekocht voor een mooie prijs. De service was uitstekend vriendelijk, eerlijk en alles werd duidelijk uitgelegd. Ik ben supertevreden over mijn aankoop en kan dit bedrijf zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto en goede service!

31 października 2025

Volvo Xc90 gekocht

Vorige week hier een Volvo XC90 gekocht en ben er super blij mee. Werd goed geholpen en alle onduidelijkheden werden fijn beantwoord. Super blij mee met hoe het is gegaan. Dankjewel!

10 października 2025

Auto total-loss?

Audi gekocht, meteen 2 maanden kwijt geweest voor een paar reparaties wat in max 3 dagen klaar had kunnen zijn. We moesten hem toen ophalen in een andere garage.
Een jaar later kostte het nog eens 2000 om hem weer door de APK te krijgen. En dan hebben we de airco nog niet eens laten repareren.
(Niet alles voor de APK)
Ze wilden wel een reparatie doen (die we zelf moesten betalen) maar na de eerste keer vertrouwden we ze niet meer en hebben we hem bij een andere garage laten maken.
O.a. kon hij niet meer uitgelijnd worden waardoor de banden al na een paar maanden versleten waren en we de draagarmen moesten vervangen.
Laat in ieder geval een aankoopkeuring doen, scheelt een hoop geld.
Op hun eigen site alleen maar hoge cijfers :)
Update 20-12-2024: Motor is nu ook stuk, klepstoters.

18 września 2025

Beste Alex,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Vervelend om te lezen dat u het zo heeft ervaren dat is natuurlijk niet de bedoeling wanneer iemand bij ons een auto koopt.
Met betrekking tot de reparaties willen we graag benadrukken dat wij destijds direct een werkplaatsafspraak hebben ingepland om het voertuig te beoordelen en te repareren. Nadat het voertuig bij een andere garage was ondergebracht, duurde het helaas wat langer dat verwacht. Hier kon u dan ook de auto ophalen zonder enige kosten voor u.
Na ongeveer een jaar heeft u contact met ons opgenomen omtrent kosten uit de APK. Dit is natuurlijk erg vervelend en daarom hebben wij u direct uitgenodigd om na dit jaar toch samen tot een oplossing te komen, helaas heeft u meerdere malen dit geweigerd.
Dat er op langere termijn extra kosten zijn ontstaan, waaronder werkzaamheden voor de APK en het vervangen van de draagarmen, vinden wij uiteraard vervelend. Helaas kunnen gebruikte auto’s onverwachte onderhoudskosten met zich meebrengen, maar we hadden dit graag samen met u bekeken als de auto bij ons was aangeboden.

Mocht u uw ervaring persoonlijk willen bespreken of extra toelichting willen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej