Auto Onderdelenexpert - NetherlandsRecenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik had voor mijn Renault Travel bus uit 1997 een rubber blokje nodig voor het rempedaal. Nergens te krijgen. Totdat ik de website van Auto Onderdelenexpert raadpleegde. Ik kreeg hulp bij het zoeken (M... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

achterlicht besteld , in de webshop groen vinkje op voorraad , maar na 4 dagen nog niets , navraag bij slechte gebrekkig engelse medewerkster duurt nog 5 dagen. telefonisch krijg je computer met veel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het is een vlotte levering geweest , het bestelde artikel was in drie dagen in huis . Klantenservice heeft de juiste info gegeven over de toepasbaarheid van het artikel. Het prijsverschil met de deale... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Pojazdy i transport

Napisane przez firmę

Uw webwinkel voor ✓ Voordelige auto-onderdelen ✓ Remmen ✓ Uitlaten ✓ Filters en nog veel meer – Bestel alles voor uw voertuig voordelig goedkop online

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Makkelijk besteld en met 5 werkdagen…

Makkelijk besteld en met 5 werkdagen geleverd

2 czerwca 2026

Hallo! 🙌
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We stellen uw steun enorm op prijs en zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Met vriendelijke groeten,
Het Auto-onderdelenexpert-team🚗

Oceniono na 5 z 5

Snel geleverd en op voorraad

Prima materiaal werkt goed en eenvoudig te monteren

2 września 2025

Odpowiedź od Auto Onderdelenexpert - Netherlands

Hello Hans van de Coolwijk!
We are very pleased to receive positive feedback from our customers!
Good luck on any road.

Ik kan mijn bestelling goed volgen

Ik kan mijn bestelling goed volgen

25 czerwca 2025

Hello!

We are very pleased to receive positive feedback from our customers!

Good luck on any road.

Auto-onderdelenexpertTeam

Oceniono na 3 z 5

Ik kan nog niet echt er wat van zeggen.

Ik kan nog niet echt er wat van zeggen.

27 maja 2025

Hello heer Ten Hove,
We thank you for your review and we are sorry that you are disappointed with our service. We will contact you as soon as possible.
Kind regards,
The Auto-onderdelenexpert Team

Oceniono na 5 z 5

Zoals je mag verwachten te krijgen wat…

Zoals je mag verwachten te krijgen wat je nodig hebt. Prima dus.

28 stycznia 2025

Hello J Martens!
Thank you for your feedback.

Have a nice day!

Oceniono na 1 z 5

Hellas ik geben met jan geld voor niex…

Hellas ik geben met jan geld voor niex ik geb nog de return de werkiren remblokken jammer voor mijn helaas voor jullie veel klanten verliezen

26 grudnia 2024

Dear Theo Michelidis,
To ensure you receive the exact parts for your vehicle, we recommend checking the OEN references in the product description before placing an order. This method offers nearly 100% accuracy.
If you’re uncertain about compatibility, please share your car’s details—make, model, year, VIN/Chassis number—along with the list of required parts. You can email us at trust@autodoc.co.uk, and our team will gladly assist you in finding the best compatible parts for your vehicle.
Additionally, our Quality Control Manager will review the issue you’ve mentioned and get in touch with you promptly to provide further assistance. We look forward to helping you!

Oceniono na 4 z 5

2 pakkingen van het juiste type…

2 pakkingen van het juiste type geleverd, hetgeen tegenwoordig geen zekerheid is

22 listopada 2024

Hello!

Thank you for your positive feedback!

Verkeerde onderdelen ontvangen

Verkeerde onderdelen ontvangen. Geen service geen retour mogelijk omdat de de onderdelen gemonteerd waren.
Mijn advies geen onderdelen bestellen hier.

14 października 2024
Opinia niezależna

Dear Consumer,
We are sorry, but if the parts were wrong, you shouldn't fit them to the car.
If the items were fitted on in usage, we cannot accept them for return. Please provide us with order details to enable us to answer your questions precisely.
If you are looking for high-quality spare parts at attractive prices, please send us your car data (make, model, year of manufacture, VIN/Chassis number) and a list of needed spare parts on trust@auto-onderdelenexpert.nl. We will select the best ones for you.
Auto-onderdelenexpert team

Oceniono na 1 z 5

Per ongeluk onderdelen naar…

Per ongeluk onderdelen naar auto-onderdelenexpert retour gestuurd,ipv naar auto-onderdelenexpert.Na 1 mailtje wordt ik doodgezwegen blijkbaar.Zelfs na aanbieden de retourzending zelf te betalen geen taal of teken meer.Dus geen bedrijf waar ik wat zal bestellen.

25 lipca 2024
Opinia niezależna

Hello Gert!
We are sorry to know that you faced such an issue.
Please contact us at trust@auto-onderdelenexpert.nl and specify your order details.
Our QC manager will handle the case and help you.
We look forward to hearing from you.
Auto-onderdelenexpert team

Oceniono na 5 z 5

We hebben kentekenverlichting besteld…

We hebben kentekenverlichting besteld voor onze opel zafira. Ik heb gelijk leds besteld. Deze geven zoveel licht dat je het kenteken echt kan lezen in het donker.

28 lutego 2024

Hello Arie!
Thank you very much for your time and appreciation.

Bestellen en leveren snel

Bestellen en leveren snel - professioneel - zonder poespas. SUPER !!!

1 grudnia 2023

Oceniono na 5 z 5

Onderdeel zoals beschreven en netjes…

Onderdeel zoals beschreven en netjes verpakt en verstuurd

28 listopada 2023

Hello Vincent!

Oceniono na 4 z 5

Alles wat een klant verwacht van een…

Alles wat een klant verwacht van een leverancier is bij jullie perfect geregeld.

18 listopada 2023

Hello!
Thank you very much for the kind words. Please, feel free to contact us if you have any questions.

Goed en snel geregeld!

31 października 2023

Hello Petry!

Thank you very much for your feedback and wonderful rating. We will continue to work only for 5*

Duidelijke site

Duidelijke site, goede prijzen.

25 września 2023

Hello Henk!

Auto-onderdelenexpert Team.

Oceniono na 2 z 5

Product 10 dagen geleden besteld en…

Product 10 dagen geleden besteld en auto moet voor APK. Weet nog niet wanneer het geleverd wordt.

22 sierpnia 2023

Hello Heer Besselink,
Please note that the order processing time is 1-2 days.
Delivery time may take 4-6 business days.
You placed the order on 11/08 and received it on 17/08.
Best Regards,
Auto-onderdelenexpert Team.

Perfect parts

Perfect parts. Quick delivery.

20 sierpnia 2023

Odpowiedź od Auto Onderdelenexpert - Netherlands

Hello! Thank you for your feedback. We are very happy to know that we were able to surprise and please you! Best regards, Auto-onderdelenexpert Team

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej