Oceniono na 1 z 5

Meget ubehagelig oplevelse og tab af mange penge Jeg tilmeldte mig zoneterapiuddannelsen hos At Work Skolen i Aarhus efter min fars død. Jeg investerede 54.000 kr., som jeg havde fået af min mo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

virkelig gode videoer samt beskrivelse/læring af det ny, man nu skal til at lære/læse. Mulighed for at gense videoer/lærings materiale samt opgaver under hele forløbet. små tests undervejs som skal... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg er meget glad for at have taget min kostvejlederuddannelse hos At Work. Selvom uddannelsen er 100% online, har det været let at gå til. Fagligheden er på højt niveau, og man kommer grundigt r... Zobacz więcej

1. Edukacja i szkolenia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Uddannelser og kurser indenfor Sundhed og Trivsel.

3,5

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Jeg elsker simpelthen At Work skolen og…

Jeg elsker simpelthen At Work skolen og deres online kurser og uddannelser.
Jeg har taget kostvejleder. Børn og overvægt og går snart igang med positiv psykologi. Uddannelserne er 100 procent gennemført/ tip top og personalet er så søde og hjælpsomme. Jeg kan virklig anbefale At Work

18 stycznia 2022

Odpowiedź od At Work A/S

Tak Jeanette! Hvor er det skønt at høre :-)

Oceniono na 5 z 5

Massør med øget indsigt i og forståelse af mennesker

Jeg oplevede et forløb hvor jeg udforskede og fik nye færdigheder. Jeg kom tæt på og mødte søde spændende mennesker som turde tale om, drøfte og grine af både udfordringer på kurset så som de latinske navne og udtaler, men også livets udfordringer i almindelighed. Jeg var selv max på og godt brugt på den fede måde når turen gik hjemad. Tak for en god lærerig oplevelse i mit liv. :- )

17 stycznia 2022

Odpowiedź od At Work A/S

Tusinde tak for din anmeldelse Jan. Hvor er det dejligt at høre :-)

Jeg tog uddannelsen online

Jeg tog uddannelsen online. Stort og grundigt materiale, som bliver gennemgået på en letforståelig måde.

11 grudnia 2021

Odpowiedź od At Work A/S

Tusind tak for anmeldelsen, den sætter vi pris på. Mange hilsner, Camilla & Co.

Supergodt kursus

Supergodt kursus
Nemt online
Meget brugbart fremadrettet

29 listopada 2021

Odpowiedź od At Work A/S

Det er vi glade for at høre. Tak for anmeldelsen. Mange hilsner, Camilla & Co.

Give slip på fortiden

Positiv psykologi har hjulpet mig med at give slip på mit fortid, samt har den give mig psykologisk redeskaber til at live mit liv med meget lettere måde. Nu er mit fremtid i gode hænder på grund af viden fra positiv psykologi.

21 listopada 2021

Odpowiedź od At Work A/S

Det er så skønt at høre! Tak fordi du har taget dig tid til at dele den positive oplevelse Arnatsiaq. Vi ønsker dig alt det bedste fremover. Mange hilsner, Camilla & Co.

Oceniono na 5 z 5

Mindfulness er ikke ligeså tilgængelig…

Mindfulness er ikke ligeså tilgængelig viden at formidle som meget andet stof, men jeg synes Rodrigo er yderst kvalificeret til opgaven. Selvfølgelig har deltagerne på kurset også en vigtig rolle for dynamikken og der må jeg sige, at jeg var på et hold som virkelig “spillede sammen.” Tak til jer alle.

20 listopada 2021

Odpowiedź od At Work A/S

Tak Christa, fordi du deler denne gode oplevelse. Vi er glade for, at du har haft et godt forløb, og vi sender roser videre til Rodrigo også. Mange hilsner, Camilla & Co.

Oceniono na 5 z 5

Mega godt sted og læse til…

Mega godt sted og læse til kostvejleder, man kan altid få hjælp hurtigt. Jeg læst det hele online og det er lige til og gå til

Odpowiedź od At Work A/S

Tak Tanja, det er vi glade for at høre. Hjerteligt tillykke med uddannelsen. Mange hilsner, Camilla & Co.

Oceniono na 5 z 5

At Work skolen var en skøn oplevelse

At Work skolen var en skøn oplevelse, med gode klassekammerater, en dygtig underviser og en fed undervisning. Meget intens 6 uger, men så fedt, og en smule nervepirrende!

Odpowiedź od At Work A/S

Tusinde tak fordi du deler den gode oplevelse, og tillykke med din uddannelse. Mange hilsner, Camilla & Co.

Godt uddannelsessted

Godt uddannelsessted.
Overskuelig opbygning af onlineuddannelse.
Det er nemt at få fat i skolen pr. tlf. når der er behov og eksamen via zoom fungerede upåklageligt og yderst professionelt.

Odpowiedź od At Work A/S

Tak Monica, det er vi glade for at høre. Hjerteligt tillykke med din nye uddannelse. Mange hilsner, Camilla & Co.

Super super god uddannelse

Super super god uddannelse.
Og underviseren, han er guld værd!.
Mvh den nye Mindfulness instruktør.

10 listopada 2021

Odpowiedź od At Work A/S

Hvor dejligt at høre! Og hjerteligt tillykke :-) Mange hilsner, Camilla & Co.

En super coach-uddannelse

Uddannelsen til certificeret Life coach har på coaching delen fysisk fremmøde og det har været ikke mindre end fantastisk. Det at mødes og træne coachingen i praksis med supervision fra Bent, selv blive coachet og have dybe samtaler om både kropssprog, sproget og hvad det gør ved os, har ikke bare været lærerigt, men også gjort utrolig meget for den personlige udvikling.

7 października 2021

Odpowiedź od At Work A/S

Hvor er det dejligt at høre :-) Mange hilsner, Camilla & Co.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej