Meget ubehagelig oplevelse og tab af mange penge Jeg tilmeldte mig zoneterapiuddannelsen hos At Work Skolen i Aarhus efter min fars død. Jeg investerede 54.000 kr., som jeg havde fået af min mo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg oplevede et forløb hvor jeg udforskede og fik nye færdigheder. Jeg kom tæt på og mødte søde spændende mennesker som turde tale om, drøfte og grine af både udfordringer på kurset så som de latinske... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
virkelig gode videoer samt beskrivelse/læring af det ny, man nu skal til at lære/læse. Mulighed for at gense videoer/lærings materiale samt opgaver under hele forløbet. små tests undervejs som skal... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg er meget glad for at have taget min kostvejlederuddannelse hos At Work. Selvom uddannelsen er 100% online, har det været let at gå til. Fagligheden er på højt niveau, og man kommer grundigt r... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Uddannelser og kurser indenfor Sundhed og Trivsel.
Mynstersvej 5, 1827, Frederiksberg, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Hvis du kommer ud for en ulykke eller dør og dermed ikke kan deltage SKAL du betale et helt kursus ifølge deres urimelig handelsbetingelser. Hvis du ikke betaler ryger du til inkasso, fogedretten og dernæst bliver din såkaldte gæld solgt til en anden afdeling i Finland. Tænker at ombudsmanden skal ind over og se på deres urimelig opførsel og handelsbetingelser.
Læs når du har overskud og tid. Nemt at gå til. Kan “læse” en time eller fem afhængig af hvad der passer.

Odpowiedź od At Work A/S
God undervisning og samt dygtige underviser.
Bliver guidet godt igennem forløbet og At work skolen står altid klar til svar på spørgsmål.

Odpowiedź od At Work A/S
Jeg er meget glad for at have taget min kostvejlederuddannelse hos At Work.
Selvom uddannelsen er 100% online, har det været let at gå til. Fagligheden er på højt niveau, og man kommer grundigt rundt om mange aspekter, hvor sundhed er et bredt begreb.
Jeg føler mig godt klædt på til at vejlede og coache i et vægttabsforløb, der har fokus på et varigt vægttab, og jeg giver derfor At Work Skolen mine varmeste anbefalinger.

Odpowiedź od At Work A/S
Det har været en fantastisk oplevelse at tage Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler uddannelsen på AT-Work skolen.
Meget kompetent underviser som formår at få alle med😊
Der er meget selvstudie og der skal hænges i.
Undervisningsmaterialet er udemærket men skal printes.

Odpowiedź od At Work A/S
Perfekt sammensat uddannelse, meget brugervenligt og professionelt

Odpowiedź od At Work A/S
Så fleksibel en udd. altid hjælp at hente og perfekt med de webinar der løbende tilbydes

Meget tilfreds og fantastisk undervisning. Tak 🙏

Odpowiedź od At Work A/S
Godt indhold, overskueligt pensum, virkelig god service og hjælp fra holdet bag.
Jeg kan kun anbefale det.

Odpowiedź od At Work A/S
Kan varmt anbefale AT-work. Kompentente undervisere og højt niveau i undervisningen 🙌🏻

Odpowiedź od At Work A/S
ADVARSEL FUSK !!!! Deres direktør har nægtet at betale mig mine penge tilbage el gi mig et kursus det er en ren pengemaskine !!!!! De er nu POLITI ANMELDT !!!!!
og er jeg langt fra den første der har
At Work har virkelig min varmeste anbefaling! Jeg har uddannet mig til kostvejleder, og efterfølgende fysisk træner med speciale i Outdoor og hjemmetræning. Under begge forløb oplevede jeg virkelig gode fif, virkelige eksempler, meget overskueligt materiale og vanvittig god service.
Klart en KÆMPE anbefaling herfra til andre, som kunne have lyst til at uddanne sig til kostvejler, fysisk træner eller andet.

Odpowiedź od At Work A/S
Jeg har taget uddannelse til kostvejleder online, materialet var nemt at navigere i .
Kan bestemt anbefale dette

Odpowiedź od At Work A/S
At Work skolen formidler uddannelser af høj kvalitet og frasen “bedre viden, bedre handling, bedre sundhed” er netop den effekt man opnår gennem deres forløb. Efter at have gennemført 2 uddannelser og 2 specialer, kan det kun siges at At Work har inspireret mig yderligere og vækket min appetit efter mere viden. Mine nyerhvervede færdigheder er også allerede kommet mig selv og mine nærmeste til gode. Jeg glæder mig til at hjælpe andre. Stærk anbefaling herfra!

Odpowiedź od At Work A/S
For mig har det været super fedt , at kunne læse når det passede ind, da jeg har læst online.
Det har været utroligt godt materiale lige til at gå til.
Tak for en super oplevelse og jeg har udviklet mig helt vildt meget Tak for det.

Odpowiedź od At Work A/S
Virkelig god uddannelse, god viden og fantastisk teori.

Odpowiedź od At Work A/S
Positiv psykologi vejleder forløbet har været meget udviklende og lærerigt for mig.
Da det var online, var det fleksibelt og kunne let passes ind i hverdagen.

Odpowiedź od At Work A/S
Jeg tog flere kurser hos At Work for flere år siden, arbejdede efterfølgende flere år efter for At Work
Verdens bedste skole og verdens bedste arbejdsplads

Odpowiedź od At Work A/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.