Attitude Trapper ApS Recenzje 15

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

1. Wykonawca schodów

Napisane przez firmę

Attitude Trapper er autoriseret eneforhandler af Marretti trapper i Danmark, på Færøerne, Island og Grønland. Design trapper og klassiske trapper.

4,4

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Svævende trappe i stål

Martin fra Attitude Trapper, var altid behjælpelig, svarede i weekender og gav kyndig og valid rådgivning undervejs. Levering og montering passede også med det afstemte. Jeg designede selv gelændere og værn. Begge dele blev leveret som designet. Trappen er svævende trin i stål, I et design som jeg ikke kunne skaffe andre steder. Alt i alt en 5 stjernet anbefaling herfra, hvis du søger en trappe lidt udover det sædvanlige.

1 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Super god rådgivning og sparring

Super god rådgivning og sparring. Vi har fået lige præcis den trappe løsning som vi ønskede os, tak til Martin og de trappe montører som monterede trappen - leveret til tiden - super godt - kan klart anbefale Attitude Trapper

1 stycznia 2025

Odpowiedź od Attitude Trapper ApS

Tusinde tak for de pæne ord, det er vi glade for. Mh Tina Jæger, Attitude Trapper

Oceniono na 5 z 5

Top professionelt rådgivning og levering

Super godt forløb fra start til slut - god rådgivning og sparring undervejs- har fået netop den trappe løsning som vi drømte om tilpasset til huset stil - tusind tak til Martin og de effektive trappefolk som monterede trappen - leveret til tiden - så dejligt - kan klart anbefale Attitude Trapper

6 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Top kvalitet og fremragende rådgivning

Vi har fået den bedste rådgivning og har virkelig haft et godt forløb hvor vi løbende har fået opdateringer undervejs i processen. Både vi og alle andre syntes det er en fantastisk flot trappe og vel udført. Vi kan give de allerbedste anbefalinger til dette firma. Hvis vi skulle have endnu en trappe valgte vi helt sikkert at hyre Martin og hans hold igen.

17 kwietnia 2024

Odpowiedź od Attitude Trapper ApS

Tusinde tak for de flotte ord Charlotte.

Oceniono na 1 z 5

Forudbetaling, men ingen trappe

Ventede 10 uger på en trappe. Blev holdt hen med forsinket leveringstid for til sidst at få afvide at trappen slet ikke var sat i produktion.

24 stycznia 2024

Odpowiedź od Attitude Trapper ApS

Forudbetaling - og pengene retur så snart vi blev bekendt med, at der var sket en fejl i produktionen i Italien. Vi havde, som en ekstra service valgt at måltage trappen på en søndag, netop fordi det skulle gå stærkt, så det er brandærgerligt og beklageligt.

Oceniono na 5 z 5

Attitude trappe kan klart anbefales…

Attitude trappe kan klart anbefales herfra…rigtig god service og kommunikation med Martin (direktøren), han svare altid på vores henvendelser og har været hos os flere gange, så trappen blev lige som vi ønskede den og Wauu sikke en trappe…vi er SÅ glade for den, den er et kunstværk i sig selv.
Så uden tvivl, vil vi 100% anbefale Attitude trapper🌞

22 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Attitude Trapper kan det alle andre…

Attitude Trapper kan det alle andre ikke kan.

Vi rev vores hus ned og stod og skulle bruge 3 nye trapper. Købte drømmetrappen, et møbel i sig selv igennem Martin. Fra vi startede til trappen stod færdigmonteret var dialogen fantastisk. Martin var hjælpsom og holdt os opdateret i løbet af processen da corona lige havde ramt verden.

Slut projektet er en drøm, italiensk kvalitet kan bare noget. Tak Martin, for den bedste kundeservice, dialog, rådgivning og produkt.

Ville ønske at vi havde købt vores to andre trapper igennem dig da vi stadig bokser med dem, en dansk producent som slår sig på at de yder god service og kvalitet. Det gør de så absolut ikke, kan vi skrive under på.

Attitude Trapper har vores varmeste anbefaling.

7 marca 2022

Attitude kan noget andre ikke kan

Attitude kan noget andre ikke kan
Vi skulle bygge vores drømmehus og havde valgt en anderledes indretning end hvad man gør normalt og i den forbindelse ønskede vi en trappe med svævende trin, så vi fik det udtryk i rummet der var vores drøm.
Byggefirmaets samarbejdspartnere kunne ikke lave det vi ønskede og vi fik undtagelsesvis lov at trække trappen ud af entreprisen.
Jeg fandt Attitude ved en tilfældighed og aftalte møde med Martin og derfra var der ingen tvivl. Vi har fået drømmen af en trappe og samarbejdet med Martin har været en udsøgt fornøjelse og der er ikke det mindste at udsætte på processen eller resultatet.
Kan kun anbefalen Martin og Attitude, hvis du vil have noget andre ikke kan og som indfrier dine drømme

26 lutego 2022
Oceniono na 5 z 5

Eminent service og højste kvalitet

Under total renovering af ejendom, skulle der findes en ny trappe.

Her kom Martin fra Attitude forbi og hjalp med at gennemgå mulighederne. 100% professionelt og meget serviceminded.

Selvom det ikke var det billigste tilbud, så vægtede vi kvalitet og service højst! Og hold da op hvor vi ikke fortryder!

Der har været super forståelse hele vejen igennem projektet. De har altid været til at få fat i og nok den flotteste og mest massive trappe vi har fået.
Detaljer og kvalitet er så højt et niveau at vi har fået en trappe vi ligefrem elsker.

Jeg kan på det varmeste anbefale attitude og Martin.

4 stycznia 2021
Oceniono na 1 z 5

Dårligt firma

Vi troede vi havde fundet et godt firma. Vi er simpelthen så skuffede, der er gået 2 år siden de startede med at sætte vores trappe op.
Vi valgte en dyr kvalitets trappe som vi så forventede ville være jorden.
Der bliver flere og flere mangler og fejl hver gang Attitudes håndværkere har været og prøvet at udbedre en mangel - fejl.
Fra start forkert opmåling, manglende gelænder, forkert lukning af enden på trappen, kunne blive ved. Efter 2 år har vi ikke en trappe der spiller som vi havde håbet.
Der er desværre en dårlig kommunikation med Direktøren, det er sgu dårlig stil.
Kan absolut ikke anbefale Attitude trapper.
Et råd, hold jer langt væk fra Attitude trapper

23 maja 2019
Oceniono na 2 z 5

Skuffende rådgivning og behandling

- Utilstrækkelig rådgivning
- For sent levering
- Fejl på trappe da opmåling var lavet forkert
- Nu 6 måneder efter levering mangler der stadig dele til trappen så den kan
blive færdig
- Ingen brugbar tilbagesvar ved henveldelse

Vi er meget skuffet over hvad der ellers virkede som et ordenligt og kompetent firma. Vi valgte en trappe i den dyre prisklasse så derfor forventede vi noget helt andet.

Vi fraråder alle at købe en trappe fra attitudetrapper.dk

30 grudnia 2017
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej