Oceniono na 1 z 5

Havde aftenen før søgt en bil ud, som stod til salg i Odder. Ankom ved åbningstid næste morgen for først at vente nogen tid inden der var en medarbejder, der løftede blikket fra sin PC skærm og henv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

At biler Det var rent tilfælde vi valgte at få service af vores bil ved At biler i Give, da vi var flyttet til Billund, men det er det bedste valg vi har taget. Ved At biler i Give finder du en afdel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nu har vi været kunde hos Toyota i Give i 41 år, og har aldrig haft en Toyota der ikke kunne starte. Vi har fået lavet service, men aldrig større reparationer. Nu har vi så lige købt vores første elbi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har ikke ellers været kunde hos AT Biler, men fik gennem mit forsikringsselskab repareret en skade på min Kia, hos deres afdeling i Give. Min bil er af ældre dato, men den lignede næsten en ny bil... Zobacz więcej

1. Salon samochodowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

AT Biler A/S

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Topklasse service fra AT Biler i Give

Topklasse service fra AT Biler i Give. Har netop hentet en spritny Toyota C-HR. Jes Abrahamsen gav igennem hele forløbet hurtig og præcis tilbagemelding. Meget kompetent og med stor viden, der blev givet videre i en meget positiv ånd. De bedste anbefalinger herfra.

15 marca 2021

Tak for det....

Oceniono na 1 z 5

Bliver ærligt talt noget indigneret af…

Bliver ærligt talt noget indigneret af de kommentarer der kommer fra AT biler i Vejle når de for dårlige kommentarer her på Trustpilot.
Jeg havde faktisk valgt at ignorerer min dårlige oplevelse jeg har haft med direktøren og værkstedet i efteråret 2019
hvor min Giulia var på værkstedet i næsten 3mdr uden de fandt fejlen.

Det hele startede nogle måneder efter jeg havde fået monteret ny frontrude hos AT biler i Vejle hvor jeg har købt bilen og havde service aftalen.
På vej hjem fra Italien begynder der at komme fejl på frontkameraet.
Da vi kommer hjem kontakter jeg værkstedet og vi aftaler der skal kigges på det til næste service.
Inden turen til Italien har jeg selv eftermonteret Acc+/adaptiv fartpilot som har virket 100% fra dag et.

Da bilen kom til service mente de at have fundet fejlen som var de Philips led pære jeg have monteret, noget forundret hentede vi bilen igen, efter lukketid.
Da vi skulle til at køre ned på motorvejen opdagede vi at der ikke var nærlys på bilen vi nåede lige at køre ind på tanken hvor jeg selv måtte montere begge stik på nærlyset.
Fejlen var stadig på kameraet.
Efter flere forgæves forsøg på at finde fejlen så var det pludselig den eftermonteres fartpilot der var årsagen.
Denne skulle fjernes, igen var jeg noget forundret, men ok back to basic..
Jeg fik sendt kontakten op til AT biler og efter en uduelig mekaniker fik ridset rattet for at montere kontakten SÅ var fejlen løst.

Da vi afhenter bilen en Søndag i salgsafdelingen vil de ikke engang tale med os men vi for lige udleveret nøglen, der var også mange kunder.

Vi kører igen hjem ad men kommer ikke engang over Vejle Fjord Broen før fejlen atter kommer i displayet.
Og nu er bilen helt standard.
På dette tidspunkt er vi helt færdige med AT biler og direktøren....
Vi kører julen over med fejlen og pludselig dukker der en regning på lidt over 12700,- op for fejlsøgning.
Jeg kontakter direktøren for at få en forklaring men han afviser alt og mener stadig at fejlen ligger hos mig.
Vi betaler modvilligt regningen og opsiger vores konto.
På dette tidspunkt overvejer vi at indrage FDM men vi vælger ikke at tage kampen op selvom beskeden fra deres jurist er at vi var godt stillet i en evt retssag.
For at alt dette ikke skulle være nok så kommer der en rykker på vores opsagte serviceaftale hvor vi også måtte kontakte dem 2 gange før de fik løst dette.

Da den stadig havde fejl på kameraet valgte jeg at køre til anden autoriseret forhandler for få hjælp.
I løbet af 15min var fejlen fundet.
Beslaget som holder frontkameraet på plads var knækket i den ene side🤬
Dette beslag bliver skiftet sammen med ruden....
Jeg tager fat i direktøren telefonisk men han afviser igen alt.
Dog tilbyder han at kigge på ruden
men det ønsker jeg ikke.

DERFOR KAN JEG IKKE ANBEFALE AT BILER I VEJLE

Og nu kan i bare komme med alskens undskyldninger fra Vejle om hvor dårlige i har været til at lave Alfa Romeo men det eneste der hjælper er en kreditnota på de penge i har taget for ingenting..

Men som i selv siger
Kan i have en god dag.
Med ikke venlig hilsen
Allan Ernst

24 listopada 2020
Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårlig oplevelse hos AT biler…

Virkelig dårlig oplevelse hos AT biler i Vejle. Jeg er glad for at jeg ikke nåede at købe bil der.

5 listopada 2020

Hej Esther.
Vi har undersøgt sagen, og det er da ærgerligt, at det munder ud i dette skriv. Vi er da uforstående over dit skriv, da din kæreste mundligt havde lavet en aftale med vores sælger i butikken, hvilket din kæreste også har bekræftet igen.
Du vælger ikke at vil have bilen, er selvfølgelig et valg du har taget. De omkostninger vi har haft ved at gøre bilen klar, dem skal I selvfølgelig ikke betale... Vi vurder det er det der har gjort, at du har valgt at skrive din anmeldelse, men der kommer ikke nogen regning fra vores side af.
Vi er jo voksne mennesker, der blot bør kunne lave en aftale, så derfor behøver vi ikke forholde os til købeloven iflg. din sms til os.
Med ønske om en god dag

Meget høj service.

Jeg har lige haft min bil inde til taksering hos AT Biler i Fredericia. Jeg fik meget høj service, og dette er på trods af at AT Biler absolut ingen profit havde på mig da bilen blev erklæret totalskadet.

Stor ros herfra...

22 października 2020

Odpowiedź od ATbiler

Tak for de pæne ord.... Vi håber vi kan hjælpe dig en anden gang igen.
God dag

Oceniono na 5 z 5

AT Biler, Give, - reel og kompetent sælger.

Handlede bil hos AT Biler i Give for ca. 2 måneder siden. Solgte en Toyota Avensis og købte en Toyota C-HR. Handlede med Jes, som var en yderst kompetent, fair og reel sælger. Jeg er kun tilfreds og kan derfor til fulde anbefale stedet og sælgeren. Mvh. Svend

26 września 2020

Give AFD

Give AFD
Skide god service af Brian (salg)
Vi fik lavet en skide god handel hvor vi kom af med en Citroën c3 2017 blå
Til en Suzuki ignis Aktive hybrid 2020 med automatgear :D og den blev deep blue mener jeg den hed farven.

Blev spurgt om vi ville have vand / kakao. Mega sødt gjort
Kort ventetid.
Venlig personale
Hvis jeg kunne give flere stjerner gjorde jeg det

11 września 2020

Super service!

Jeg har igennem tiden handlet en del biler. Dog aldrig en Toyota, som vi havde kik på denne gang. Vi besøgte AT Biler i Horsens for en prøvetur. På trods af at de aldrig havde set os før, fik vi en fyrstelig behandling. Vi følte os velkommen fra start. Professionelt og sagligt fik vi handlet en ny RAV4 Hybrid. En måneds leveringstid gjorde at vi fik tilbudt lånebil. Superservice. Den fantastiske behandling blev fuldendt ved aflevering af vores nye bil, men gennemgang af bilens funktioner. Takker Egon og Frank for topklasse behandling👍
Ser frem til at få serviceret vores bil på deres værksted.

29 sierpnia 2020

Odpowiedź od ATbiler

Hej Johnny.... Tak for de pæne ord..... vi bestræber os på hver gang på, at sætte kunden i centrum.... det har efter dine ord lykkes rimeligt godt for Frank og Egon :-) .... Rigtig god weekend... mvh ATbiler

En rigtig træls oplevelse

Min mor købte i september 2015 en Fiat 500 ved AT Biler i Vejle. Selve handlen gik rigtig fint.

I foråret 2020 opstår så et problem med en løs forbindelse i bilen, der kræver, at den kommer på værksted. Ved AT tager de imod bilen, men informerer mig om, at de tidligst kan se på den om halvanden måned.
Da vi ikke bliver tilbudt en lånebil, indser vi efter et par dage, at vi ikke kan vente så længe, hvorfor vi henter bilen igen. Da jeg henter bilen, bliver jeg spurgt, om jeg virkelig vil have den med, selvom de ikke har lavet noget på den, hvilket jeg bekræfter. Indtil videre stadigvæk OK behandling.

Men så opstår problemet. En uges tid efter jeg har hentet bilen, fremsender ATbiler en faktura på ca. 1800 kroner for at have undersøgt bilen. Vi tror selvfølgelig straks, at der er tale om en fejl. Da vi ringer ind til, får vi dog at vide, at de forventer, at vi betaler regningen for undersøgelse. Vi forsøger, at forklare dem, at vi hentede bilen, inden de lavede noget på den, hvilket de også påpegede, da vi hentede den. Efter lang tids diskussion krediterer ATbiler regningen, hvorefter, vi regner med, at sagen er afsluttet.

Det var den dog ikke. Det næste, selskabet gjorde, var nemlig i stedet at fakturere vores mekaniker, der havde henvist bilen. Derfor endte vi igen med regningen (dog kun den halve pris denne gang) - men for et stykke arbejde, de aldrig havde lavet!

Det var simpelthen så trættende og helt ærlig en grådig opførsel, vi mødte ved ATbiler.
Jeg vil til hver en tid vælge et andet sted både at købe og reparere bil fremover.

8 lipca 2020

Odpowiedź od ATbiler

ATbiler får en kontakt fra en lokal mekaniker i Jelling som har opgivet, at finde fejlen på en Fiat 500. Vi får bilen ind på værkstedet fra mekanikeren i Jelling, og vi fejlfinder på bilen for mekanikeren.
I kraft af vores lange ventetid, skal siges at det ikke er normalt, men i starten af Covid19, hvor vi havde hjemsendt folk, så havde vi ikke mange teknikere på arbejde, deraf den lange ventetid til at starte med.
Den lokale mekanikere beder os om, at sende fakturaen direkte til ejer af bilen, og i kraft af at han gør det, har han nok også haft en forventning eller aftale med ejer, at ejer af bilen skulle betale for det tid der var brugt på fejlfinding. Ganske normalt for os, hvis vi får en opgave.
Set i bakspejlet, så skulle vi nok blot havde holdt fast, at mekanikeren i Jelling skulle havde betalt, som han også havde en forventning til hans kunde ville gøre... men så var det nok blot ham der havde fået en ærlig bedømmelse på Trustpilot......
Uærlig, uhjælpsom, grådig ? hmmm.... Trods alt, vil vi ønske en god dag
Mvh

Vejle ang dæktryk

Vejle ang dæktryk, det har de ikke en skid forstand på, over 4 år og 2 biler skal afsted mange gange og tilsidst have vinter dæk med. Ps har selvfølgelig ikk hotel

18 kwietnia 2020

Hej Carsten.
Ja, det er mega træls at skulle afsted igen, det skal jeg kun beklage.... Jeg kan ud fra den aftale du har lavet med os idag, også se at du har gjort opmærksom på det der, så vi er klar over at det er træls.
Så der bliver taget hånd om problemet når du kommer.
Vi beklager igen.
mvh

Oceniono na 4 z 5

Booking onlinesystem??????

Jeg er udmærket tilfreds med jeres service og firma generelt. Men jeres booking af tid online må jeg desværre sige fungerer ikke.
Nu bestilte jeg tid til skift af sommerdæk til vinterdæk i starten af oktober. Booking af tid forløb som det skulle. Men der er ikke kommet en bekræftelse af tid. Jeg oplevede en gang det samme, hvor jeg hellere ikke fik en bekræftelse af tid. Her ringede jeg ind, hvor jeg fik af vide i en meget bestemt tone. Når jeg havde bestilt en tid online, kunne jeg også regne med den tid.
Jamen nu har jeg så ventet, og må ærligt talt indrømme. Hvor smart er jeres bookingsystem, hvis der ikke kommer en tidsbekræftigelse. Samtidig at I mener, der er ikke nogen grund til eftertjekke med tidspunktet. Den er altså ikke holdbart, især den næste i henhold til booking-onlinesystem er den 28. november. På grund af den misforståelse er mine vinterdæk ikke påsat endnu. Faktisk er der en ledig tid her i starten af november udover den jeg i forvejen har bestilt eller rettere var den tid overhovedet reserveret til mig.

7 listopada 2019

Odpowiedź od ATbiler

Hej Marianne... Tak for din henvendelse, den sætter vi pris på.... Du høre fra os idag, så der ikke er nogle misforståelser ;-).... Tak og god dag... mvh ATbiler

Oceniono na 5 z 5

Har for 2 dage siden handlet og hentet…

Har for 2 dage siden handlet og hentet bil hos Jes i Give afdelingen. Kom fra København så det var afgørende, at de ting vi havde snakket om, og aftalt inden min ankomst holdt vand. Og det må jeg sige de gjorde, så jeg forlod forretningen glad og tilfreds og kørte hjem i en ny brugt Auris.

3 października 2019

Odpowiedź od ATbiler

Tak Lars, håber I vil nyde bilen i mange år... ;-)

Oceniono na 1 z 5

Svindler forretning af første klasse

Vi købte en Toyota Aygo for 10 måneder siden. Lige pludselig begyndte den at bruge vand. Vi kontaktede vores lokale mekaniker for at se på problemet. Har oplyste os at det var vores termostathus som var utæt og den skulle vi køre til Toyota, hvor vi har købt bilen. Da det er på garantien.
Min kone tager så der over, og de sagde at det var et stenslag som havde gjort det, selv om en sten ikke kan komme i nærheden af termostaten. Og de var så frække at suge små 400kr ud af min kone for at kigge på bilen.

Kære Toyota i Fredericia hvis i tror at i kan slippe for ansvaret. Så har jeg kontaktet FDM og Toyota Danmark og vil nu køre en sag på jer. Slippe, det kommer i ikke til. Tror mig. Og bil, det køber jeg ALDRIG ved jer igen.
Bare fordi man ikke laver en af jeres latterlige service aftaler, ved køb af ny bil

Vi ses. Tror mig

13 września 2019

Odpowiedź od ATbiler

Godt der blev taget hånd om det, da den lokale mekaniker havde taget fejl med termostathuset. Køleren som var blevet ramt udefra og var blevet utæt, er blevet skiftet så Aygo'en igen kunne holde på sit vand. Så svindel var der ikke så meget af, men en forkert oplyst fejl af den lokale mekaniker. Vi beklager på hans vegne.

Oceniono na 5 z 5

Fremragende service hos salgsafdelingen i Horsens

Vi har netop for anden gang købt bil ved ATbiler i Horsens. Vi oplevede over en periode på halvanden uges tid særdeles god service. Vi fik god vejledning og sparring i forhold til alle vores overvejelser. Vi oplevede desuden en meget fleksibel og tålmodig sælger der gav os god frihed omkring prøvekørsel og så videre. Ligesom han fremstod troværdig og professionel. Vi kunne hente vores bil i fuld tilfredshed med hele forløbet. Vi har kun gode ord at sige, om Jesper og en meget flot og kompetent salgsafdeling.

6 lipca 2019
Oceniono na 5 z 5

En glad kunde i Vejle afdelingen

Jeg startede med telefonisk kontakt med en god og troværdig sælger i Vejle Afd.
Vi fik aftalt vilkår og jeg fik en rigtig god pris for min byttebil.
Hentede den nye bil ca. en uge efter og der var absolut ingen problemer.

1 maja 2019

Odpowiedź od ATbiler

Hej Claus - dejligt at høre....

Jeg har lige købt en ny Toyota Aygo

Jeg har lige købt en ny Toyota Aygo hos AT biler i Give.
Jeg har fået en god behandling og en fair pris for min gamle bil,
jeg kan varmt anbefale at handle her, der er smilende og flink personale og en god atmosfære, man føler sig velkommen.
Mvh Judith Løhde

25 marca 2019

Odpowiedź od ATbiler

Tak for det Judith.... go weekend

Oceniono na 1 z 5

Jeg leasede en Yaris Hybrid i Horsens…

Jeg leasede en Yaris Hybrid i Horsens og fik skiftet hjul Winter til Sommer og spurgte om betaling, hvor jeg fik svaret "alt inclusive" som jeg syntes fint og ej hellere fik en regning. Men efter at have skiftet hjul Sommer til Winter kom der en rykker for 2 gange hjulskift med trussel om incasso hvis ikke jeg betalte inden 10 dage: Naturligvis betaler jeg, det er bare det at jeg havde forventet "all inclusive" gjalt fortsat. Jeg er dybt frustreret og skuffet og sikker at jeg aldrig leaser hos Toyota igen.
Herbert O Thielmann

18 stycznia 2019

KØB ALDRIG DIN BIL HER

Aldrig har jeg oplevet et firma der er så arrogant og snobbede og fuldstændig uden for rækkevidde. Meget flinke indtil handelen er gået igennem, men så stopper det i den grad også. købte en NY demo bil hvor der var store fejl på. NYT STYRETØJ, efter 5 besøg på værksted finder de endelig en fejl men siger så at det ikke er med på garanti på trods af det altid har været der 16000 kr, NY MOTOR efter 125000 km fordi der var konstruktionsfejl på kæde 42500 kr alt sammen noget jeg selv skulle betale fordi de ikke er deres ansvar bevidst. skjuler sig bag skranker og mails. senest en regning på 4700kr for en fejl på en løs airbag som har været der siden vi har købt den men igen vill de ikke stå ved deres fejl. IKKE et sted og anbefale

10 stycznia 2019
Oceniono na 5 z 5

Har købt en ny Yaris Hybrid ved ATbiler sidste år, og fået lavet første service nu.

Hele vejen igennem er priser og aftaler holdt til punkt og prikke, er meget tilfreds

30 listopada 2018
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej