aShoeAffair.dk

Oceniono na 5 z 5

Skoene kom hurtigt. De sad ikke godt på mine fødder, så jeg returerede dem og fik hurtigt mine penge tilbage. Eneste minus er, at samarbejdet med Forbrugsforeningen stopper.

Oceniono na 5 z 5

Støvler svarer til forventningerne. Nem hjemmeside og hurtig levering. Vil handle her igen.

Oceniono na 5 z 5

Meget tilfreds med aShoeAffair.dk. Jeg har indtil videre handlet her to gange - den ene gang måtte jeg returnere, da sko ikke passede min fod. På baggrund af de to handler er jeg meget tilfreds. Me... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Jeg er rigtig glad for at i er medlem af forbrugsforeningen, til gengæld er jeg ikke glad for at i tager 29 kr. i porto. Det er helt ok at man betaler for returnering hvis man ikke bytter, men ellers... Zobacz więcej

1. Sklep z butami

O aShoeAffair.dk

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos A Shoe Affair finder du alle sæsonens musthaves og alle de sko du drømmer om...Du finder følgende mærker: Apair, Sofie Schnoor, Billi Bi, Pretty Ballerinas, BOSS Woman, Pura Lopez, Alberto Fermani, Ilse Jacobsen, A.T.P Atelier, Aigle, Hunter, New Balance, Angulus, UGG Australia, Bumper, IKKII m fl.

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Hurtigt

Hurtigt, nemt og i pakken var der en returlabel, så man (hivs skoene skulle byttes) ikke først skulle til at bestille et :-)

11 czerwca 2017

Kære Kit

Tusind tak for din anmeldelse, det er dejligt at høre at du har haft en god oplevelse! Vi glæder os til at hjælpe dig igen:-)

God service, hurtig levering

Kære Helle

Tusind tak for din anmeldelse, dejligt at du har haft en god oplevelse. Vi glæder os til at hjælpe dig igen:-)

Topkarakter.

Alt fungerer optimalt.

Kære Dorte

Dejligt at du har haft en god oplevelse hos os, tak fordi du tog dig tid til at anmelde os:-)

Oceniono na 3 z 5

Bestilte sko på hjemmesiden men …

Bestilte sko på hjemmesiden men desværre var skoene ikke på lager på grund af lagerfejl

Kære Pia

Jeg er rigtig ked af skoen ikke var på lager, normalt kan du godt regne med, at det du kan bestille i shoppen også ER på lager, men desværre kan der ske fejl, fordi vi er mennesker involveret i processen. Men det gør det ikke mindre frustrerende, det er jeg godt klar over!

Jeg håber virkelig, at du vil give os chancen en anden gang, for at give dig en god oplevelse:-)

Fandt jer via Instagram

Fandt jer via Instagram. Nemt og hurtigt. Dejligt med returlabel hvis nu skoene skulle returneres. Det skulle de heldigvis ikke her.

6 czerwca 2017

Kære Maj

Tak for din anmeldelse, dejligt at du har været glad for at handle hos os, det betyder meget!

Oceniono na 5 z 5

Jeg har gennem flere år købt stort set …

Jeg har gennem flere år købt stort set alle mine sko og støvler på aShoeAffair.dk. Skønt udvalg og varerne er meget hurtigt fremme. Jeg har kun positive erfaringer med shoppen!

20 maja 2017

Kære Dorthe

Tak fordi du er sådan en trofast kunde og for de pæne ord du skriver, det betyder meget for os!

Vi glæder os til at hjælpe dig igen:-)

Oceniono na 5 z 5

Super god og hurtigt service....

Super god service og super nemt og bestille på deres hjemmeside.
Der var super hurtig levering, så alt i alt en rigtig god oplevelse og handle ved
ASHOEAFFAIR.DK.

KAN HELT KLART ANBEFALES.

17 maja 2017

Kære Dorthe!

Tusind tak for de pæne ord og din fine anbefaling, det betyder rigtig meget for os!

Super hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition, dog lidt irritation omkring betaling, hvor jeg måtte prøve flere kort , da mit visa ikke kunne anvendes, men kun mit kreditkort, hvilket så kostede et lille gebyr ....

15 maja 2017

Kære Jette!

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg beklager, hvis der har været problemer med at betale, vores system er følsomt overfor, at man vælger den betalingsmetode, der matcher det kort man betaler med. Vi modtager normalt VISA kort uden problemer, så jeg kan ikke lige sige, hvad der har været problemet i dit tilfælde. Hos os er der ingen gebyrer uanset kort, så det må være din egen aftale med dit kreditkort, du tænker på!

Jeg håber, du bliver glad for dine sko:-)

Meget tilfreds :)

Meget tilfreds med aShoeAffair.dk.
Meget hurtig levering. Og nem og billig returnering hvis sko ikke passer. Penge bliver tilbagebetalt hurtigt.
Jeg vil uden tvivl bruge aShoeAffair.dk igen.

10 maja 2017

Kære Meise!

Tusind tak for din anmeldelse, det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi glæder os til at hjælpe dig igen:-)

God service....

God service - hurtig levering

9 maja 2017

Kære Camilla!

Tusind tak for din anmeldelse, vi håber vi "ses" igen:-)

Oceniono na 5 z 5

Super service, handler stort set alle mine sko her

8 maja 2017

Kære Isabella!

Tusind tak for de pæne ord, vi glæder os til at hjælpe dig igen:-)

med venlig hilsen

Oceniono na 5 z 5

Mest effektive skobutik på nettet

Den hurtigste og bedste skobutik på nettet. Utrolig venlig, god og effektiv kundeservice. Kan kun varmt anbefale a shoeaffair.

3 maja 2017

Kære Kristine!

Tusind tak for din anmeldelse og fine anbefaling, vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden god gang:-)

Perfekt👍🏼

God service og hurtig afsendelse, havde mine sko som lovet 1-2 dage efter👍🏼

27 kwietnia 2017

Kære Lene!

Tusind tak for din positive tilbagemelding, det er skønt at høre:-)

Super betjening

Altid hurtig betjening, levering dagen efter bestilling, har ca. fået leveret 10 par sko/støvler.

9 marca 2017
Oceniono na 5 z 5

Meget tilfreds! Levering dagen efter bestilling. Og skoene, er fabolous :-)

6 marca 2017

Super oplevelse!

Fantastisk service, gode råd og vejledning, stor hjælpsomhed og hurtig levering. Whats not to like! Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos hos Jer!

23 lutego 2017
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej