Als je op zoek bent naar topservice, dan moet je bij Ash Grill & Heat zijn. Ze denken echt met je mee totdat de juiste oplossing is gevonden. Ik had in het begin wat problemen met mijn plancha, m... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bestelling gedaan zou de volgende dag bezorgd worden, maar was pinksteren dus ik dacht nog extra dag wachten. Dan niks gehoord en zelf contact opgenomen. Dan was het ineens niet op voorraad dus ze h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Geniet meer van elk seizoen met ASH – extra warmte en gezelligheid in je tuin, op de camping of onder je overkapping.
Dane kontaktowe
Sluisweg 200, 5237 MZ, Den Bosch, Holandia
- +31 085 800284
- support@ashgrillandheat.com
- www.ashgrillandheat.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Als je op zoek bent naar topservice
Ik had in het begin wat problemen met mijn plancha, maar dankzij het fijne contact met de servicemedewerkers van Ash is alles uitstekend opgelost en ben ik er zeer tevreden mee.
Bedankt, Ash Grill & Heat
Plancha horizon besteld en netjes…
Plancha horizon besteld en netjes binnen twee dagen geleverd. Positieve reviews worden waarschijnlijk minder online gezet dan negatieve. Levering produkt is exact zoals op website is vermeld. Dus al met al zeer positief.
Bestelling is nog niet verzonden en klantenservice reageert niet
Bestelling is niet verzonden. Support is telefonisch onbereikbaar en per e-mail wordt ook niet gereageerd. Echt balen dit.
Plancha
Plancha besteld 21/6/26, maar levering volgende dag klopt niet. Hier deel 1 ontvangen op 25/6, maar deel 2 was 11 dagen later nog altijd niet geleverd. Na een paar mails heeft de klantendienst mij zelf opgebeld om te laten weten dat deel 2 waarschijnlijk verloren is gegaan & dat ze dit zo snel mogelijk zouden opsturen. Alsook een commerciële geste om de late levering goed te maken. Gisteren 10/7 eindelijk het 2de deel mogen ontvangen. Dit weekend proberen in elkaar te zetten & hopelijk eindelijk kunnen genieten van de plancha.
Wel nog wat wachten op de beschermhoes, die momenteel niet voorradig was.
Zondagmiddag een plancha besteld
Zondagmiddag een plancha besteld, omwille van een communicatiefout met het magazijn niet toegekomen de dag nadien.Maar Na contact op te nemen heel goed verholpen geweest!

Een super support
Een super support, heel goede communicatie.
Het was niet mee op voorraad, ik wou zaterdag BBQ'en.... Jullie hebben met spoedbestelling ervoor gezorgd dat dit mogelijk was ... Heel bedankt ervoor ....
Dus super top .... ☀️☀️☀️

In afwachting
Ik was in afwachting omdat mijn bestelling/ bevestiging even op zich liet wachten, maar dit is keurig afgehandeld, dit bedrijf doet er alles aan ( zelfs vanaf vakantieadres) om hun klanten te bedienen, top!

Levertijden kloppen niet
Volgende dag geleverd is helaas niet waar, bij mij hebben ze er een week over gedaan ondanks ik direct de dag na mijn bestelling contact heb gezocht met support. Netjes antwoord gehad dat ze het verstuurd hebben en er vertrouwen in hebben dat het er snel zou zijn. Mooi niet.. ik had juist voor deze webshop gekozen omdat ik het product in het weekend al nodig zou hebben. Het werd de dinsdag erna pas geleverd. Dat was een teleurstelling

Correcte en overzichtelijke levering
Correcte en overzichtelijke levering, goed vooraf afgesproken en gemeld, vlotte correspondentie.

Odpowiedź od Ashgrillandheat
Bestelling gedaan zou de volgende dag…
Dan was het ineens niet op voorraad dus ze hebben ander alternatief voorgesteld, leuk maar ik wou diegene die ik besteld had .
Uiteindelijk nog 10 dagen moeten wachten voor bezorging. Dan was het bezorgd geen kookring erbij waren wel 2 track and trace maar moest nog 2 extra dagen op wachten . Communicatie was wel oke,maar ze hadden op dat moment wel op de site moeten aanpassen dat het langer ging duren .

Odpowiedź od Ashgrillandheat
Via de website een plancha besteld
Via de website een plancha besteld. De website is mooi en duidelijk opgezet en de levering is snel en goed. Achteraf nog een bestelling geplaatst wat goed opgepakt wordt. Goed contact met de klantenservice. Al met al een zeer tevreden klant!

Odpowiedź od Ashgrillandheat
Bestelling nog steeds niet ontvangen
Precies zoals al door meerdere personen gemeld, levering blijft uit terwijl op de website nog steeds vermeld staat dat levering volgende dag plaatsvindt. 18 mei besteld nog steeds niets ontvangen.
Goed opgelost, we hebben hem inmiddels ontvangen en een hoes kadoo erbij gekregen.

Ash Solaris XL plancha
Onlangs de ASH Solaris XL in de cortenstaal uitvoering gekocht. De XL-versie heeft een flink bakoppervlak, waardoor we moeiteloos voor de hele familie kunnen koken. De planchaplaat warmt snel op en bakt fantastisch. Naast de kwaliteit van het product ben ik ook zeer te spreken over ASH zelf. Contact met de klantenservice verliep heel vlot en vriendelijk. Snelle reactie en goede service. Een absolute aanrader!"

Odpowiedź od Ashgrillandheat
Snelle levering en kwalitatief goed…
Snelle levering en kwalitatief goed product. Tevreden klant!

Odpowiedź od Ashgrillandheat
Very happy with my order
I ordered from them last Monday and received the package this week. No problems with the delivery. The product looks good and after using it once I'm totally in love with the product. One of my friends asked me about it and he might buy one himself. Would definitely recommend.
De plancha barbecue cortenstaal…
De plancha barbecue cortenstaal besteld, ik vond het best een uitgave maar het is het 100% waard. We hebben heerlijke avonden gehad! Goed eten, warm en ziet er ook sfeervol uit. Goede aankoop!

Odpowiedź od Ashgrillandheat
Dit is echt een top ding
Dit is echt een top ding, hij staat mooi in de tuin en werk super! Ik ben er super blij mee😊

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.