arshabitandi.dk

Oceniono na 5 z 5

Handlade från detta Danska internet företag som på bästa sätt såg till att jag fick min vara och den bästa service trots att de egentligen inte säljer utanför Danmark. Mer än vänligt bemötande och up... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fann hemsidan när jag letade efter en bra present till en väninna som redan har allt. Hemsidan är bra uppbyggd med bra priser. Snabb leverans och billig frakt. Det blev presenter, inte bara till min... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Aldrig har jeg oplevet at kunne ringe direkte til virksomheden og få personlig betjening og blive opfulgt med personlige mails og med så kort responstid. Deres levering er hurtig og varerne er også i... Zobacz więcej

1. Dekoracje i architektura wnętrz
  2. Sklep z wyposażeniem domowym
  3. Projektant wnętrz

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Innovative design brugskunst produkter i højeste kvalitet, funktion og æstetik. Unikt og fedt design brugskunst til hele hjemmet. Produkter fra indland og udland, produkter fra kendte designere og små producenter du sikkert aldrig har hørt om. Nogle er seriøse og andre er sjove, nogle er farverige og andre meget stilrene.

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

FED SIDE TIL DRENGE-RØVEN

Jeg så en annonce i M (Fedt magasin) og synes det så spændende ud, så derfor gik jeg ind på siden og bestilte 1 af de berømte peber-kværn (dem der ligner en baseball-kølle). Og næste dag havde jeg et stk. "baseball-kølle" med posten. Så bliver det ikke lettere:-)

5 października 2009

Top skøn web shop!

Jeg har lige fået øjnene for alvor op for Arshabitandi.dk, som udover et super cool og brugervenligt webshop-design har et enestående sortiment Det er anderledes end rigtig mange andre danske web shops - det er skønt at se og finde noget NYT! Et herligt miks af funky og smart designs, sjove og spøjse must-haves, som gir smil på læben og som man bare ikke kan lade være med at købe. Jeg har fundet stedet, hvor der skal shoppes MAX til alle familiemedlemmer (inkl. mig selv!) selv dem, som normalt er svære at finde gaver til, er pludselig ikke noget problem.
Prøv det - det er en sikker succes!

18 września 2009

Lækkert og overskueligt design

Jeg har efterhåndet handlet en del gange hos arshabitandi.dk og bliver ved med at vende tilbage. De leverer virkelig en fantastisk service og så er hjemmesiden nem og overskuelig.
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger herfra *****

24 maja 2009

De fedeste produkter

Jeg har flere gange handlet hos arshabitandi.dk og har hver gang modtaget produkter der fuldt ud lever op til mine forventninger. En dejligt overskuelig hjemmeside og nogle gode præcise beskrivelser af produkterne. Jeg blev endda ringet op af en medarbejder, da min levering ville blive en dag forsinket på grund af en kommende helligdag, flot service.
Jeg kan varmt anbefale siden til alle.

Lækkert

Fed hjemmeside, har købt der tredie gang nu. Er tilmeldt deres nyhedsbrev, der kommer konstant nye produkter op. Det er en god måde at holde trit med trendsne uden at behøve købe modemagasiner ;)
Mange innovative og unikke produkter som fx mit seneste køb; en plante i en æggeskal :D

Kan anbefales.

SPÆNDENDE

Spændende hjemmeside. Har ikke kunne finde tilsvarende webshop i DK som udbyder brugskunst.

Meget fornuftige priser, samt mange nye og spændende ting som man ikke ser ude i butikkerne. Kan kun anbefale at handle hos arshabitandi

Levering samt betaling lige efter bogen ;-)

STORT UDVALG

Rigtig fed side, med masser af ting 'man lige står og mangler'..
Jeg er meget tilfreds. Smart og overskueligt system.

God service og god levering. Jeg er tilfreds.

19 marca 2009
Oceniono na 5 z 5

Super kvalitet hele vejen igennem!

Spændende sortiment som gør det nemt at finde en passende gave.

Gode beskrivelser og billeder af produkterne. Svarer hurtigt og kompetent på spørgsmål - de ved virkelig noget om varerne! Hjalp med at finde alternativt produkt, da en leverandør ikke kunne levere. Blev leveret til tiden og alt var pakket godt og ordentligt ind.

Jeg køber hos dem igen - og det kan du også sagtens gøre!

3 lutego 2009

Til gave!

Så fik jeg endelig tid til at skrive : ) skylder jeg næsten.
Jeg havde en rigtig presset jul. Fandt ud af at man kunne sende som gave ligesom Interflora, hvor man også kan tilføje en hilsen : ) Man kan godt sige det redede julen. Fik købt fem gaver, og de kom frem i tide og det hele gled.
De har også nogle sjove produkter 'bananabunker' : ) som var et hit til mandelgaverne, hehe.

Forsinket god jul til Arshabitandi og alle andre!

12 stycznia 2009
Oceniono na 5 z 5

Personlig service og fed hjemmeside!

Jeg har flere gange handlet på arshabitandi.dk og har kun haft positive oplevelser. Hjemmesiden er brugervenlig og indbydende og produkterne er attraktive. Leveringstiden har alle gange været kort og uden problemer. Servicen er meget personlig og upåklagelig. Jeg vil stærkt anbefale arshabitandi.dk.

8 stycznia 2009
Oceniono na 5 z 5

Perfekt service og enormt udvalg!

Jeg har nu handlet flere gange på arshabitandi.dk og bliver stadigt positivt overrasket!
Udvalget af varer vokser og det går på ingen måde ud over den fremragende service firmaet yder. De gange jeg har benyttet mig af mulighederne for at købe designervarer på nettet er denne hjemmeside stadig nummer et. Priserne er under hvad man finder tingene til i butikkerne og langt de fleste varer har de på lager.
Kan kun på alle måder anbefale denne hjemmeside til andre og håber teamet bag denne side fortsætter i samme stil!
Godt arbejde...

7 stycznia 2009

Lækkert design.

Lækkert design på siden, nemt og overskueligt.

Tingene kom hurtigt som der blev lovet og betalingen gik uden problemer overhovedet!

Klart til 5 stjerner.

7 stycznia 2009
Oceniono na 5 z 5

En lækker webside og ligeså lækre produkter og tip top ekspedition !

Der er et varieret og spændende udbud af varer og en fantastisk god og hurtig ekspedition.Websiden er indbydende.

Der er ingen tvivl om, de varer vi har indkøbt, er af høj kvalitet og svarer til de forventninger, man kan have ud fra billede og tekst.

Det er altid spændende at "shoppe" på Arshabitande og muligt at finde lige den gave, man ikke finder andre steder :-)

En forretning jeg vil vende tilbage til igen...og igen.

5 stycznia 2009
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej