Hotel Arnkilhus Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

1. Ekskluzywny hotel

Napisane przez firmę

Et lille hotel med stor personlighed midt i Sønderborg Hotel Arnkilhus er et lille, hyggeligt boutiquehotel med 12 charmerende værelser og en central beliggenhed i hjertet af Sønderborg. Her bor du med byens restauranter, butikker, kulturliv og den stemningsfulde havnefront lige rundt om hjørnet - og samtidig med en rolig og hjemlig base at vende tilbage til. Udefra ser Arnkilhus stort set ud, som det altid har gjort. Vi har endda beholdt de kitschede markiser, som vi ikke kan nænne at tage ned. Men træder du indenfor, er historien en anden. Hotellet er gennemrenoveret og har fået sin helt egen stil, hvor moderne komfort, hygge og husets historie mødes. Den kontrast overrasker mange af vores gæster positivt - og det kan vi egentlig godt lide. Alle vores 12 værelser har eget badeværelse, og rundt omkring i huset finder du hyggelige fællesarealer, fri kaffe og te og vores lille tillidsbar. Om morgenen serverer vi en frisk, hjemmelavet morgenmad - nogle dage som buffet og andre dage på hyggelige morgenmadsbrætter ved bordet. Men Hotel Arnkilhus handler ikke kun om værelser, morgenmad og en central beliggenhed. Vi er et lille hotel, hvor det personlige værtskab betyder noget. Vi gør os umage, hjælper gerne med stort og småt og forsøger at skabe et ukompliceret ophold med plads til at føle sig hjemme. Uanset om du besøger Sønderborg på ferie, på weekendophold eller i forbindelse med arbejde, håber vi, at Hotel Arnkilhus bliver et af de steder, du har lyst til at vende tilbage til.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

11 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Super hyggeligt

Super hyggeligt
Dejlig og varm atmosfære
Lækker morgen buffet
Kan godt anbefales hvis man vil have hyggelig omgivelser

26 lipca 2026

Odpowiedź od Hotel Arnkilhus

Tusind tak for jeres besøg og de skønne ord. Det betyder meget for os, at I mærkede den hyggelige og varme atmosfære. TAK for den fine anbefaling - vi håber, vi ses igen en anden gang.

Det dejligste sted🤩

Vi er lige kørt fra herfra
Det er simpelthen det skønneste lille hotel🤩
Det var bare så fint, rent ,hyggeligt og dejligt sted
Virkelig luksus i min verden 🤩
Flotte værelser, vild søde personale og fantastisk morgenmad
Skal vi til Sønderborg igen,så er der ingen tvivl om overnatning 😍
Stedet fortjener mindst 100⭐️⭐️⭐️

20 lipca 2026

Odpowiedź od Hotel Arnkilhus

Hvor bliver vi helt enormt glade for at læse sådan en anmeldelse 😍 Tusind tak for alle dine skønne ord - de rammer lige ind i hjertet af det, vi så gerne vil skabe på Hotel Arnkilhus. Og at vide, at I allerede har besluttet, hvor I skal bo næste gang turen går til Sønderborg, er næsten den største ros, vi kan få. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen ❤️

Det hyggeligste hotel i Sønderborg

Det hyggeligste hotel i Sønderborg med gratis parkering og i gå afstand til byen.
Alt spillede lige fra bestilling til afrejse. Dejlige værelser, rent og pænt alle steder og dejlig opholdsrum. Da det er et morgenmadshotel er det skønt at der er mulighed for at tage frokost/ aftensmad med til hotellet og der så står flot service til rådighed. Ligesom kaffe og te er til fri afbenyttelse og lækker kage om eftermiddagen. Den flotte tillidsbar fungerede også fint.
Arnkilhus får mine bedste anbefalinger

13 czerwca 2026

Odpowiedź od Hotel Arnkilhus

Sikke en skøn anmeldelse at få - tusind tak ❤️ Det betyder virkelig meget for os, at I har mærket og sat pris på hele den tanke, vi har med Hotel Arnkilhus. Og at blive kaldt det hyggeligste hotel i Sønderborg gør os både glade og en lille smule stolte. TAK for jeres allerbedste anbefalinger - vi håber, vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen.

Sønderborgs hyggeligste hotel

Et perfekt hotel. Fantastisk venligt og imødekommende personale lige fra bestilling af værelser og til afrejse. Vi var fire veninder til Garn uden grænser, og da hotellet “kun” er med morgenmad, er det indrettet til, at man kan købe mad med fra byen til både frokost og aften og så spise i spisestuen. Der er flot service til fri afbenyttelse, tillids-bar med vin, øl og sodavand samt fri kaffe og te hele døgnet…og kage til eftermiddagskaffen. Der er dejlig morgenmad. Alle steder er der smuk indretning, og alt er så rent og indbydende. Vi kommer igen til næste år…hvis vi kan vente. TAK til Arnkilhus.

14 czerwca 2026

Odpowiedź od Hotel Arnkilhus

Hvor er det en skøn anmeldelse at få - tusind tak ❤️ At blive kaldt Sønderborgs hyggeligste hotel gør os både glade og stolte, og jeres sidste lille "...hvis vi kan vente" fik smilet helt frem. Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen - om det så bliver næste år eller måske lidt før 😊

Just come

Mega god. Jeg ved jeg har sagt det mange gange men det er bare godt

22 maja 2026

Odpowiedź od Hotel Arnkilhus

Tak Theis ❤️ Vi er glade for, at du synes så godt om vores lille hotel.

Kan anbefales

Kan anbefales
Der er rigtig god service, det meget rent, ligger perfekt midt inde i byen, rigtig god mad

Vil helt klart komme igen

22 maja 2026

Tak for de søde ord, Klara ❤️

Venligt og imødekommende personale

Venligt og imødekommende personale - god service.
Nyrenoverede værelser med nye badeværelser, alt virkelig pænt og nydeligt.
God morgenmad.
Central beliggenhed.
Vi kommer helt sikkert igen en anden gang.

27 listopada 2025

Odpowiedź od Hotel Arnkilhus

Tusind tak for jeres besøg og for de skønne ord. Det betyder meget for os, at I følte jer godt taget imod og nød jeres ophold på Arnkilhus. Og hvor er det dejligt at læse, at I har lyst til at komme igen - I skal være hjerteligt velkomne 😊

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej