Det var enkelt å bestille,forståelig og greit å manøvrere seg på siden deres. Varene kom også med forventet standard. Det jeg skulle ønske var bedre, var informasjonsmail med oppfølging etter besti... Zobacz więcej
Hurtig levering og fantastisk service. Jeg bestilte et sæt fredag og kunne allerede hente det mandag. Der var sket en fejl, da der manglede en del i sættet. Jeg skrev til dem og de svarede hurtigt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De små ting gør den store forskel. Den bestilte størrelse armytags var udsolgt, så Kenneth kontaktede os for at høre om han måtte lave gaven i størrelsen større, uden beregning for os. God service!
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Armytags.dk har eksisteret i over 10 år og har leveret tusindvis af dogtags/armytags til danskere! Vi har et bredt udvalg af forskellige tags og en god del tilbehør til dit armytag! Vi kan præge dine dogtags, sådan de ligner netop dem som de amerikanske soldater får udleveret. Derudover er vi eneste forhandler af de originale danske dogtags, som danske udsendte soldater får udleveret! VIGTIGT: Pr 1/11-2017 er Armytags overtaget af www.handelshusetaulum.dk - Dette indebærer hurtigere support, bedre levering og generelt hurtigere svartider. Vi har både fysisk butik og webshop i Aulum.
Jernbanegade 7, 7490, Aulum, Dania
- info@armytags.dk
- www.armytags.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Bestillingen min kom til rett tid og…
Bestillingen min kom til rett tid og var som forventet.
God og rask service
Batch er helt OK
Batch er helt OK, men kæmper med at erstatte kæden med en der er bare 10 cm længere (I må godt sende en hvis I har på lager). VH Peter
Super hurtig ekspedition
Super hurtig ekspedition. varen er præcis som forventet og det er en god kvalitet. og priserne er meget lave.
Dårligere end Temu kvalitet
Flot og brugervenlig hjemmeside- men virkelig dårlig kvalitet. Kunne ligeså godt have sat ild til mine penge.
Lige som jeg gerne ville have den og…
Lige som jeg gerne ville have den og hurtig levering
Dog tags (defekt)
Jeg bestilte 3 dog tags hos Armytags. 2 i messing (gull), 1 i sølv. Hver tag er godt laget, men de i messing har noe oksidering / forkrommingen har flaket av i hjørnene. Dette er nok en fabrikk feil eller skade som har oppstått under transport.
Jeg er generelt fornøyd med produktet, men jeg vil anbefale å kjøpe blanke sølv tags heller enn messing, med mindre du er villig til å risikere å måtte forkrommet produktet på nytt. Eller behold det hvis oksideringen er din stil.
Super quality
5 stjerner herfra 👍…
Det var en meget overskuelig hjemmeside, fine produkter til en god pris og en hurtig leverance 😁
Hurtig produktion og meget fint…
Hurtig produktion og meget fint produkt, som er identisk med et udleveret hundetegn.
Købsoplevelsen var problemfri
Købsoplevelsen var problemfri - produktet derimod var noget billigt bras som røg ud efter det begyndte at gå i stykker på dag to
Utomordentligt nöjd kund !
Utomordentligt nöjd kund !
Jag införskaffade tags och ångrade att jag inte la till mer text, mailade dem och det gick hur bra som helst.
Snabb respons, snabb frakt och bra kundservice 🤟🏻
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.