We selecteerden deze Ramenshop obv…
We selecteerden deze deurenshop.be voor onze binnendeuren obv levertijd. Ze beloofde 18 à 20 werkdagen, maar dat werd uiteindelijk het dubbel !
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Onlangs silicone besteld,geen faktuur gekregen en ook de bestelling niet gekregen,mijn geld hebben ze wel gehouden.
En deze firma werkt onder trustpilot,schandalig.
klantonvriendelijk!!
5 vliegenramen besteld via de webshop vliegenraamshop. Dit is hetzelfde bedrijf (check BTW nummer beneden op de website).
Op website staat duidelijk hoe de meting gedaan moet worden:
"Meet de strakke dagopening van het kozijn in de breedte en in de hoogte op de millimeter nauwkeurig. Trek hier geen speling vanaf. Wij zorgen voor de juiste productiemaat. Zie deze foto’s ter verduidelijking of contacteer ons bij twijfel."
Merk vooral op dat er staat "Trek hier geen speling vanaf. Wij zorgen voor de juiste productiemaat". Dit klopt niet en is een leugen.
Wij hebben via mails met de producent te weten gekomen dat er 18mm langs beide kanten bijkomt. Dit staat nergens op de website en door deze 18mm klopt de maat dus niet.
Wij hebben dit duidelijk verwoord aan de producent (mail toegevoegd aan review). De producent wil er niet in tussenkomen en zegt dat we op onze kosten (90 euro) een aanpassing kunnen doen. De producent heeft tot op heden (2024/12/06) nog niets van de 18mm vermeld op de website. Toekomstige klanten kunnen dus ook deze fout maken en een verkeerde maat krijgen waar ze niets mee zijn.
Afschuwelijk klantonvriendelijk en potentieel illegaal? Ik raad aan om hier niet mee samen te werken.