Arborix Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Heel ruim aanbod en plantjes komen altijd netjes verpakt en in goede staat toe. Heel tevreden. Als je een vraag hebt, krijg je ook meteen duidelijk antwoord.

Oceniono na 3 z 5

We hadden een specifieke roos besteld via bol.com in maart. Wanneer de bloei begon in juli was de roos duidelijk niet hetgeen die we besteld hadden. Na veel mailen en bellen met Arborix en Bol kreeg i... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Heb midden mei zes plantjes Geranium Rozanne via Bol.com bij Arborix besteld (ooievaarsbek). De plantjes waren behoorlijk verpakt: een plastic folie rond ieder plantje in een kartonnen doos. Bij het o... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik kocht 1 week geleden 4 planten a 15,95 via Bol (C000CXPW67) . Zijn bezorgd en betaald. Nogal aan de kleine kant voor die prijs. Blijkt dat ze 1 week nadat ik ze kocht bij Bol nog 4 euro per stuk g... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Dom i ogród

Napisane przez firmę

Laat u niet langer om de tuin leiden. Op deze website kan je grasduinen in het meest complete assortiment bomen en planten dat je op de Belgische online markt kan vinden. Wil je een boompje opzetten over je planten, aarzel zeker niet om gratis advies te vragen

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 25

Napisz recenzję

Vreselijke klantenservice

Vreselijke klantenservice. Wacht nu 10 maanden op vervangende bamboo die praktisch dood geleverd is. zou z.gn. niet op voorraad zijn, maar is via Bol.com gewoon te bestellen. arogant bedrijf wat niet reageerd op e-mails.

9 grudnia 2021

Odpowiedź od Arborix

Wij blijven beleefd en houden aan ons aan de feiten.
U bestelt bamboe in maart. 1 bamboe is volgens u niet goed. We vervangen zodra ze terug op voorraad zijn, september jl., geleverd 27 september volgens de track and trace. In oktober stuurt 1 dode bamboe terug die wij zelf niet verkopen. U wilt uw geld terug voor een bamboe die niet van bij ons komt. Goed geprobeerd maar na overleg met Bol gaan we daar niet op in.

Zieke plant afgeleverd.

Via Bol.com bij Arborix een plant besteld. Werd in deplorabele conditie afgeleverd in een overigens uitstekende verpakking. Het bedrijf moet zich schamen zoiets te verzenden. Arborix verschuilt zich achter voorwaarde dat levend materiaal niet retour kan. Mijn advies: Koop niks bij Arborix!

18 października 2021

Odpowiedź od Arborix

Bedankt voor je feedback. Je kreeg echter wel je centen terug en we spaarden een retour uit, beter voor het milieu.

Oceniono na 5 z 5

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb 2 bestellingen bij deze firma geplaatst planten waren van goede kwaliteit en de levering was efficiënt.
Niks op aan te merken

19 lipca 2021

Odpowiedź od Arborix

Bedankt! Daarvoor doen we het!

Puur bedrog

Akelei besteld, een bepaalde variëteit die ik nergens anders vond, maar toen de planten in bloei kwamen, bleken het een soort te zijn die in alle andere tuincentra ook verkrijgbaar waren. Ik was bij Arborix geweest net voor die bepaalde soort, maar kreeg dus iets heel anders. Mails gestuurd en proberen te bellen om dit te melden, maar geen reactie. Puur bedrog.

18 lipca 2021

Odpowiedź od Arborix

Vreemd, we hebben er honderden verkocht en geen enkel klacht gekregen. We hebben ook geen mails of telefoon log van je. We laten klanten nooit zitten met hun probleem, ook al kennen ze niets van planten.

Oceniono na 1 z 5

Een ster is eigenlijk nog te veel

Een ster is eigenlijk nog te veel . Voor een goeie 300 euro siergrassen en hortensia's gekocht. De planten zijn verschrikkelijk, de verschillende soorten waren bijna niet te onderscheiden. Ondertussen een 5 tal weken verder , en meer of de helft is niets geworden . Na al eens gekl..d geweest toch nog eens besteld . Vorige keer waren de hortensia's de verkeerde soort en kleur , de druivelaar moest blauw zijn maar was wit . Een derde keer komt er zeker niet , zonde van het geld .

24 czerwca 2021

Odpowiedź od Arborix

Oei, de ezel die zich... bestaat toch. Vreemd verhaal. In zomer water aan planten geven is geen overbodige luxe.

Oceniono na 4 z 5

Zoek niet verder

Zoek niet verder ! Bij Arborix vind je een uitstekende kwaliteit tegen redelijke prijzen en een uitstekende service.

19 maja 2021

Bedankt

Top!!

60 plantjes besteld, zeer tevreden, goeie kwaliteit, correcte levering, interessante prijzen.
Voor herhaling vatbaar!!

29 listopada 2020
Oceniono na 5 z 5

Eindelijk een plantenwinkel gevonden…

Eindelijk een plantenwinkel gevonden waarvan de planten blijven leven, overal waar ik iets kocht gingen de planten kapot, hier heb ik al twee maal besteld, nog niets kapot gegaan, zeer goede kwaliteit van planten.

30 sierpnia 2020

Toppy-Klasse

Ben reeds 6 jaar heel erg tevreden. Steeds mooie, gezonde en sterke planten. Arborix stelt je tevens per mail in kennis van de leveringsdatum. Uitmuntende service. 's Morgens planten ontvangen zodanig dat ik ze overdag kan planten en er 's avonds van kan genieten (met een aperitiefje 😊)

21 sierpnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Super mooie en gezonde boom

Super mooie en gezonde boom! Ik heb er een magnolia boompje besteld. Deze werd binnen de 10 werkdagen geleverd, zoals beloofd. Het was heel warm weer en daardoor werd hij zelfs sochtends vroeg geleverd zodat de plant niet in de hitte in een camionet zou vertoeven. De chauffeur gaf de avond voor levering door wanneer hij langs kwam. Persoonlijk had ik nog een vraag die ik via de website heb gesteld en deze werd de dag zelf nog beantwoord. De plant zelf was zoals beschreven 1,5/2m hoog en heel gezond, mooie vertakkingen (besteld in juni) gezonde grote groene bladeren. Mooie wortelkluit. Was wat bang om te bestellen omdat het toch over veel geld ging, maar nu uiterst tevreden en gerustgesteld vandaar dat ik toch even een review wou schrijven. Kreeg zelf nog waardebon van 10€ voor volgende aankoop! Superblij

18 czerwca 2019

Super tevreden

Super tevreden!

Correcte afhandeling, planten zien er sterk en gezond uit, vlotte service, goede prijs-kwaliteit.

Planten worden aan huis geleverd zonder verpakking en hoeven dus niet af te zien. Chauffeur communiceert zeer duidelijk wanneer hij er exact zal zijn.

Ik heb al vaker planten via het web besteld en er verschillende ervaringen met gehad.

DEZE WEBSITE IS ZEKER EEN AANRADER!

11 czerwca 2019

Scam

t is a very rude service which does not deliver your order and refuses to refund the money... Avoiding email and phone calls.

Keep away from that website unless you want to get robbed.

4 czerwca 2019

Likewise

Aanrader

Scherpe prijs, mooie kwaliteit, stipte en verzorgde levering en goede service.

31 października 2017

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej