Bloemenpark Appeltern Recenzje 18

4. Sklep ogrodniczy
  5. Park
  6. Tematyczny park rozrywki

Napisane przez firmę

Ontdek het mooiste bloemenpark van Nederland en laat je inspireren! In onze kleurrijke wereld vind je meer dan 100 modeltuinen, indrukwekkende doorkijkjes en prachtige waterpartijen. Van romantisch tot puur natuur tot heel modern, je geniet van steeds weer nieuwe sferen. Elk jaar maken we bijzondere tuinen met de nieuwste trends, maar er zijn ook tuinen van meer dan 30 jaar oud die al echt karakter hebben. Nederland is wereldberoemd als bloemenland. De beste Nederlandse kwekers tonen in Bloemenpark Appeltern hun mooiste bloemen en planten. Er is de nationale vaste plantentuin; de grootste showtuin met duizenden unieke soorten. Geniet na een kleurrijke wandeling in ons sfeervolle restaurant of op een van de terrassen in ons park. En als je inspiratie hebt opgedaan voor je eigen tuin, dan vind je leuke spullen en planten in onze winkel. Voor kinderen is er onze natuurlijke speeltuin op ‘Adventure Island’. Daar ontdekken zij de natuur en leren over alles wat leeft in hun eigen tuin. Bloemenpark Appeltern ligt in het Land van Maas en Waal, een groen rivierenlandschap met dijkjes, dorpjes en fruitboomgaarden. Een bezoek aan Appeltern is een gezellig dagje uit in een bloemrijke omgeving die elk seizoen weer anders is. Een onvergetelijke herinnering!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wat een teleurstelling

Wat een teleurstelling: erg dure kaartjes en dan rondlopen in een aaneenschakeling van reclame voor bouwers van tuinhuisjes, leveranciers van grint, tegels, hagen, etc. We voelden ons zó genept! En wat een misser dat er geen enkel naambordje staat bij bomen en planten. Sommige stukken zagen er verwaarloosd uit. Er was niets wat ons inspireerde.

22 kwietnia 2026
Oceniono na 2 z 5

levering duurt lang

Op een vrijdag besteld. Een week later vrijdag nog niets. Na mailen kreeg ik vlot antwoord, dat het verzonden zou zijn. Dat bleek toch niet zo, maar alsnog verzonden. Track en trace code ontvangen, melding in de dhl app, dat het zaterdag geleverd zou worden. Zaterdag in de dhl app, dat het 1 a 2 dagen is uitgesteld. Dus met een beetje pech ontvang ik iets wat vrijdag is verzonden op dinsdag. Benieuwd hoe de planten eruit zien. Klantenservice van Appeltern op zaterdag niet bereikbaar.

26 lipca 2025

Heerlijk uitje!

Wat een prachtig park! Aardig personeel een heerlijke plaats om tot rust te komen! Geniet van prachtige bloemen, water en complete tuinen. Er is voldoende horeca en een leuke winkel om een mooie plant of sfeermaker voor in huis te kopen. Je kunt hier heerlijk wandelen en foto’s maken overal zijn plekken ingericht om even uit te rusten of te genieten van het uitzicht voor je. Ook aan de kinderen is gedacht met fijne royale speeltuinen en honden zijn ook welkom! Kortom echt een aanrader als (vakantie) uitje!

9 lipca 2025

Prachtig park

Gister geweest, hele mooie dag gehad met gezin. Veel inspiratie opgedaan en kinderen heerlijk gespeeld op Adventure Eiland. Lekker gegeten in het restaurant, erg gezellig en knus met heerlijke en ook verrassende gerechten. Wij hebben genoten.

16 marca 2025

Absoluut een aanrader!

Gisteren een bezoek gebracht, prachtige tuinen en ik kan niet wachten tot alles in bloei staat. Mijn 3 jarige dochter heeft zich heel goed vermaakt op het speeleiland en de broodjes met de lunch waren heerlijk!

16 marca 2025

Zoals Bottem al zegt

Zoals Bottem al zegt ook bij ons zakelijk ging het zo mis communicatie slecht en afspraken niet na komen betaling niet gedaan nu weten ze van niks reageren nergens meer op zeer onprofessionele houding.

1 czerwca 2024
Opinia niezależna

Trustpilot ocenia tę recenzję zgodnie z naszym procesem flagowania.

Slechte communicatie

Slechte communicatie. Je moet maar blijven wachten op je bestelling. Als die geleverd word, dan is die incompleet en ja geen communicatie erover. Als je zelf geen emails stuurt dan krijg je niks te horen. Communicatie/ klantenservice is het aller belangrijkste binnen een bedrijf. Daar schieten jullie flink tekort in. Ook is de kwaliteit van de planten niet om over daken te schreeuwen. Ik bestel bij jullie NOOIT meer. Zonde van mn geld.

15 lipca 2024

Webshop = Afknapper

Ik bestel nooit meer in de webshop van Appeltern!!!
Plantjes werden liggend en ook nog in elkaar geduwd met ontzettend veel stro geleverd, waardoor alle plantjes beschadigd waren. Het stro en oude bladeren krijg ik er niet uit. Hoeft ook niet, want ik kan ze weggooien. Ze hadden ook niet de juiste hoogte.
Appelterm? Afknapper!

19 kwietnia 2024

Levering keurig op tijd

Levering keurig op tijd. Prima verpakt (palletzending) voor naar Bergen op Zoom. Planten netjes in kratten, boompjes levendig in het blad. Goede kwaliteits-prijs verhouding. Zeker een aanrader.

28 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Het is leuk om te wandelen en te…

Het is leuk om te wandelen en te zitten. Eten in 3 restaurants zelfs dus je hoeft niets mee te nemen. Je kunt geen inspiratie opdoen omdat er geen tuinen van nu zijn: fris, licht, mooie potten,hangplanten,pergola's, steeds mooiere en duurzamere schuttingen, hekwerkjes, sierlijk straatwerk, soorten beschoeiing enz...De tuinen zijn donker, somber en heel oud. De nieuwe aanplant zijn borders en die bloeiden erg mooi.

29 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Appeltern webshop is echt een afrader

Bestelling komt pas weken later aan en een groot aantal planten is bij aankomst al dood of van hele slechte kwaliteit. Een goede oplossing komt er niet, wat een enorme afknapper! Nog nooit zo’n slechte ervaring gehad met een webwinkel voor tuinplanten. Echt een afrader dit, wij kopen er nooit meer!

1 czerwca 2023

Mooie plantjes!

Plantjes besteld en zijn goed en op tijd in stro verpakt aangekomen. Forse maat, prima kwaliteit en niet duur.
Ben er erg blij mee; zeker een aanrader!

11 maja 2023
Oceniono na 4 z 5

Prima dag in Appeltern…

Ondank alle negatieve berichten een prima dag gehad, alles zag er tip top verzorgt uit.
De keuze in de restaurants is wat aan de karige kant (maar dat is persoonlijk).

15 lipca 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej