Det här var Första gången vi reste med Apollo🩷👌allt var Såå bra, hotellet med all sin fantastiska personal,fantastisk mat både vad gäller frukostbuffén och annan mat. Rent och snyggt på rummet,Såå f... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Hotell Glaros! Enkelt och mysigt hotell, med bästa läge tre meter från havet för morgondoppet. Bra varierad frukost, god mat och jättetrevligt värdpar. Läget är centralt med direkt tillgång til... Zobacz więcej
Bra bemött vid ankomst av Apollo. Fräscht hotell, trevlig personal. bra 2rumslgh med bra städning, dock väldigt hårda sängar. Nära till pool och strand. Solstol ingick och det var inga problem och f... Zobacz więcej
Övernattning vid hemresa på Rhodos är inte bra, man missar rätt mycket tid på Symi, nu fixade personalen på plats att vi kunde åka en senare färja på lördags kvällen, bättre men inte optimalt Har... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Apollo erbjuder resor till hela världen. Här kan du boka charter, flyg, hotell eller billiga sista minuten resor - Boka på apollo.se idag!
Dane kontaktowe
Ynglingagatan 2, 11347, Stockholm, Szwecja
- 0771-373737
- www.apollo.se
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 19% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również
Vi hade en mycket bra upplevelse av Lefkada
Vi hade en mycket bra upplevelse av personal på plats, då vi hade hela familjen med barnbarn och barn med olika viljor blev de bemötta av kunnig personal. En fantastisk upplevelse.

Perfekt hotell och flygtider
Perfekt hotell och flygtider. Inget krångel.

Allt fungerade smidigt
Allt fungerade smidigt, bra hotell perfekt arrangerad utflykt.

Odpowiedź od Apollo Sverige
Vi har åkt till samma hotell i många år…
Vi har åkt till samma hotell i många år och vi återkommer varje år. Hotellet är helt fantastiskt

Odpowiedź od Apollo Sverige
Har aldrig varit på de Grekiska öarna…
Har aldrig varit på de Grekiska öarna förut men det har funnist med på min bucketlist i flera år. Är helnöjd med peronal från Apollo, peronal på hotellet och hotellet i stort. Kommer definetivt att återkomma och jag funderar redan på en resa 2026

Odpowiedź od Apollo Sverige
Undvik Apollo, deras kundservice är katastrof. Bara krängare....
Jag är en trogen kund hos Apollo och har rest med dem flera gånger. Som vanligt bokade jag även i år en resa till Grekland.
Jag kontaktade deras kundtjänst för att få hjälp med att lägga till ytterligare en person i bokningen, men fick ingen hjälp. Motiveringen var att de inte hade tid att hantera mitt ärende. Se bifogad bild.
Det är oerhört dåligt att behandla en återkommande och lojal kund på det här sättet. Efter det här bemötandet har jag tappat förtroendet för Apollo och kommer inte att boka fler resor med dem.
Jag kommer även att dela med mig av min upplevelse i relevanta forum så att andra kunder kan ta del av hur jag blev bemött.
Tyvärr kunde jag inte bifoga en skärmdump som visar hur ovilliga deras support är.

Odpowiedź od Apollo Sverige
Alldeles ljuvligt hotell med perfekt…
Alldeles ljuvligt hotell med perfekt läge och väldigt trevlig personal. Hit vill jag igen. Även kontakterna med Apollos medarbetare var mycket bra.

Odpowiedź od Apollo Sverige
Min andra resa till Sandy Bay Hotel på…
Min andra resa till Sandy Bay Hotel på Lesvos. Underbart litet hotell med fantastiska ägare som verkligen gör allt för att du ska känna dig välkommen. Så vackert läge ovanför havet i Agios Isodoros.

Bra service
Bra service. Fick snabbt svar när man frågar via mejl eller SMS. Trevlig personal.

Odpowiedź od Apollo Sverige
En pärla i grekiska övärlden
Hade en underbar resa på ön Limnos.
Apollo guiderna var jätte trevliga. Hjälpsamma och lätta att nå. Det var bra när de var med på bussen från och till flygplatsen det är man inte van vid längre

Semester med ungdomar
Allt fungerade med flyg, transfer och ett mycket trevligt hotell. Beskrivningar av resmål, utflykter och hotell stämde överens.

Perfekt Sportsinclusive hotel
Perfekt Sportsinclusive hotel. Om man har en livsstil där träningen är en stor del av livet så är det hotell för dig.
Dessutom mycket bra och god mat, fina rum, toppservice och en fantastisk solnedgång när man på kvällen blickar mot väst.

Det mesta var bra
Det mesta var bra. Flyg och transporter fungerade smidigt. Hotellet var bra.
Välkomstmötet var däremot nära katastrof: en dansk kvinna som pratade lågt och med mycket svårförståelig danska. Den svenska tjejen fick gå till varje svenskt sällskap och gå igenom en stor del av informationen.

Odpowiedź od Apollo Sverige
Allt fungerade jättebra & Apollo har…
Allt fungerade jättebra & Apollo har bra priser på sina resor

Odpowiedź od Apollo Sverige
Fantastiskt hotel vi bodde på precis…
Fantastiskt hotel vi bodde på precis intill havet Angela Hotel mycket bra

Odpowiedź od Apollo Sverige
Jag och min son hade en härlig och…
Jag och min son hade en härlig och fantastisk resa/semester i Tucepi/Croatia!😀 Varmt rekommenderar resan!🏝

Reste till Kreta
Reste till Kreta, Agia Marina.
En toppenvecka! Lätt att få kontakt med apollos värdar på plats om så önskades.

Odpowiedź od Apollo Sverige
Resan gick mycket smidigt med allt från…
Resan gick mycket smidigt med allt från komfort, mat, transfer etc. Hotellet Electra Beach var i toppklass. Personalen, rummet, havsutsikten, städningen, frukosten, poolen. Utflykten till Olympos var bra, lite svårt att förstå all danska. Men klart sevärt.

Mycket bra sportanläggning
Mycket bra sportanläggning. Bra mat. Bra boende. Trevliga utflykter med apollo och bra personal som alltid gör det där lilla extra.

Doświadczenie Trustpilot