AOF - Midtjylland Recenzje 29

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Ørnsøvej 5, 8600 Silkeborg, DK

Oceniono na 5 z 5

Søde og hjælpsomme piger i administrationen. Meget dygtig og god underviser, der er god til at komme med forslag til træning til os med forskellige fysiske problemer.

Oceniono na 5 z 5

Silkeborg spansk, rigtig god oplevelse, vil gøre brug af det igen.

Oceniono na 5 z 5

Deltog i et fantastisk svampekursus i Silkeborg, med Jan som vejleder. Vi lærte en masse, fik smagt en masse spændende svampe, og generelt var der bare virkelig god stemning på holdet.

Oceniono na 4 z 5

Jeg har deltaget på et spansk kursus for begyndere, og vores underviser er fra spanien. Hun er virkelig dygtig og meget inspirerende. Jeg fik helt klart det ud af forløbet, som jeg havde forventet.

1. Szkoła wieczorowa
  2. Szkoła dla dorosłych
  3. Szkoła językowa

Napisane przez firmę

AOF (Arbejdernes Op­lys­nings­for­bund) er en sammenslutning af lokale afdelinger, som gennemfører kurser, kul­tu­rar­ran­ge­men­ter og ud­dan­nel­ses­ak­ti­vi­te­ter i hele landet. Formålet er at sprede viden og forståelse om vores samfund og kultur og gøre danskerne til aktive medborgere. Formålet er også at udbrede demokrati i Danmark med udgangspunkt i viden, udvikling og samvær. Disse formål har AOF udfyldt siden 1924 med folkeoplysende aktiviteter i form af aftenskole og voksen- og ef­ter­ud­dan­nel­se. Hver uge bliver tusindvis af danskere på vores aftenskoler klogere på alt fra fransk sprog og syning til yoga og vegansk madlavning. Samtidig modtager mange andre voksne undervisning i almene kompetencer hos AOF, så de fx kan lære at læse, regne og bruge IT i deres hverdag. AOF's målgruppe er bred, men uanset hvad der undervises i, så tager vi udgangspunkt i den folkeoplysende tradition, hvor vi møder borgeren, hvor de er.

4,5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Oceniono na 5 z 5

Søde og hjælpsomme piger i…

Søde og hjælpsomme piger i administrationen.

2 czerwca 2026

Odpowiedź od AOF - Midtjylland

Hej Dorthe. Tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har haft en samlet positiv oplevelse 😊

De bedste hilsner fra Jens \\ AOF Danmark

Oceniono na 5 z 5

Silkeborg, spansk, rigtig god oplevelse

Silkeborg spansk, rigtig god oplevelse, vil gøre brug af det igen.

3 czerwca 2026

Odpowiedź od AOF - Midtjylland

Hej Lone. Tak for din pæne anmeldelse. Det er superskønt at høre, at du har haft en god oplevelse med det. På gensyn 😊

De bedste hilsner fra Jens \\ AOF Danmark

Oceniono na 5 z 5

God service. Fik den relevante info. God underviser.

22 maja 2026

Hej Piah. Tak for din fine anmeldelse! 😊

De bedste hilsner fra Sofie \\ AOF Danmark

Oceniono na 5 z 5

AOF Randers er af uhørt høj kvalitet

AOF Randers er af uhørt høj kvalitet. Fantastiske malekurser og sindssygt dygtige undervisere.

10 maja 2026

Odpowiedź od AOF - Midtjylland

Hej Rikke. Tak for din anmeldelse! Det er bare dejligt at høre, at du er glad og tilfreds med malekurset og dets undervisere hos AOF Randers - det skal jeg videregive 😊

Godt og spændende foredrag

16 kwietnia 2026

Odpowiedź od AOF - Midtjylland

Hej Trine. Tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med foredraget 😊

Godt kursus med dygtig instruktør

Godt kursus med dygtig instruktør

16 kwietnia 2026

Odpowiedź od AOF - Midtjylland

Hej Ulla. Tak for din pæne anmeldelse. Det er bare skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med kurset😊

Jeg er med til HELLESANG i Vildbjerg

Jeg er med til HELLESANG i Vildbjerg. Er kontaktperson på projektet, - altid en venlig og dygtig person jeg får i tale, nemlig Ole Foged, som er i Silkeborg.

10 kwietnia 2026

Odpowiedź od AOF - Midtjylland

Hej Lisbeth. Tak for din flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at du og I alle har haft en god oplevelse!

God fornøjelse

Fint strmmning oh en god gruppe mennesker med fælles interesser

27 marca 2026

Odpowiedź od AOF - Midtjylland

Hej Alex. Tak for anmeldelsen! Altid dejligt med god stemning og godt samvær. På gensyn 😊

Godt arrangement

Godt arrangement.
Gratis. Startede og sluttede til tiden.

19 marca 2026

Odpowiedź od AOF - Midtjylland

Hej Bolette. Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du har nydt det. På gensyn😊

Tegnekursus hos AOF Randers

Tegnekursus hos AOF Randers. Bare det bedste!

16 marca 2026

Hej Maria. Mange tak for anmeldelsen og de fine ord. På gensyn!😊

Oceniono na 5 z 5

En rigtig god oplevelse og lærerigt…

En rigtig god oplevelse og lærerigt kursus

24 lutego 2026

Odpowiedź od AOF - Midtjylland

Hej Camilla. Hvor er det godt at høre, at du har haft en positiv oplevelse! Tak for anmeldelsen.

Godt kursus

Gode og engagerede lærerer

24 lutego 2026

Odpowiedź od AOF - Midtjylland

Hej Lars. Tak for din fine anmeldelse. Vi giver den pæne feedback videre!

godt informationsflow

20 lutego 2026

Odpowiedź od AOF - Midtjylland

Hej Pia. Tak for den fine anmeldelse. På gensyn!

God instruktør

God instruktør. Godt samvær og hygge.

26 grudnia 2025

Odpowiedź od AOF - Midtjylland

Hej Karin. Tak for de fem stjerner. Vi er utroligt glade for, at du har været tilfreds med det hele. På forhåbentligt gensyn. Rigtig god dag. De bedste hilsner fra Thea // AOF Danmark.

Oceniono na 4 z 5

Gode kurser i de kunstneriske fag

20 grudnia 2025

Odpowiedź od AOF - Midtjylland

Hej Henning. Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du synes om vores udvalg af kurser inden for det kunstneriske. Vi ses forhåbentlig igen. De bedste hilsner fra Thea // AOF Danmark.

Underviser

16 grudnia 2025

Odpowiedź od AOF - Midtjylland

Hej Lene. Tak for de fem stjerner. De bedste hilsner og god jul fra Sofie // AOF Danmark.

Fantastisk unserviser

15 grudnia 2025

Odpowiedź od AOF - Midtjylland

Hej Astrid. Tak for de fem stjerner. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med din underviser. God jul.
Sofie // AOF Danmark

God undervisning.

15 grudnia 2025

Odpowiedź od AOF - Midtjylland

Hej Kirsten. Tak for de fem stjerner. Vi håber at se dig igen. Rigtig god jul!
Sofie // AOF Danmark

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej